Басейни Харкова на відкритому повітрі, які поновили свою роботу

Зібрали басейни під відкритим небом у Харкові, які поновили свою роботу

Літо – час, коли ми шукаємо відпочинок у прохолоді біля води. І єдиним ідеальним місцем в умовах великого міста залишаються відкриті басейни. А враховуючи те, що життя в місті потихеньку відновлюється, непогано буде час від часу відволіктися від буднів, щоб насолодитися літніми днями, перезавантажитися та зарядитися позитивною енергією.

"Коментарі" зібрали інформацію про басейни Харкова, які відновили свою роботу, після того, як через повномасштабну війну та бойові дії, змушені були зачинитися.


Традиція

picture

Заміський комплекс складажться з готелю, ресторану, зони з окремими будиночками та альтанками, аквазоною та SPA. Тут можна провести повноцінні вихідні з проживанням або відсвяткувати будь-яке свято. Аквазона з басейном для дорослих і дітей чудово підійде для проведення корпоративу, сімейного уікенду або просто відпочинку з друзями. На вас чекають наїдки, приготовані на грилі, прохолодні коктейлі та літні напої. В ціну відвідання аквазони входить користування бассейном, волейбольним майданчиком та шезлонгом. Оренда рушника - 100 грн, але можна зі своїм. 

Де: вул. Сумський шлях 42а 

Ціна: вхід до басейну 350 грн, дітям до 5 років вхід безкоштовний

Контакти за посиланням 


TERRACE BEACH CLUB

picture

Для вас тут є басейн з очищеною морською водою зі спеціальним температурним режимом, гідромасажна джакузі, зручні шезлонги, dj, ресторан. Чудовий вид на центр міста, парк і дельфінів занурять вас в атмосферу відпочинку та розслаблення. Для дітей передбачена розважальна програма за аніматорами. 

З їжі пропонують страви європейської та японської кухні, десерти, алкогольні та безалкогольні напої від ресторану "Terrace", можна куштувати прямо на шезлонгах або за столиком під куполом із панорамним видом на місто.

Де: 6 поверх готелю НЕМО, вул. Сумська, 35

Ціна: будні - 500 грн, вихідні - 700 грн, діти до 4 років - безкоштовно

Контакти за посиланням 


Arizona Beach Club

picture

На території розважального комплексу, окрім басейну ще є ресторан Green GARDEN, караоке клуб Red QUEEN, а ще event hall White RABBIT для проведення різноманітних івентів, корпоративів, міні концертів та шоу. На свіжому повітрі біля басейну однаково комфортно відпочитвати, як компанією друзів, так і сімєю. Тут є зручні шезлонги, парасольки та альтанки. Відпочинок на свіжому повітрі доповнять коктейлі, страви з ресторану, BBQ меню, гарна музика.

Де: Олексіївський лугопарк, провулок Буковий, 3

Ціни: вихідні - 600 грн, будні - 400 грн/військовослужбовці - 300 грн

Контакти за посиланням 


Taverna George 

picture

Чудове місце для відпучинку та розваг з друзями чи сім'єю. Тут є великий та маленький басейни з підігрівом, шезлонги, затишні тераси зі столиками та кріслами, фотозони, ресторан, лазня на дровах, карпатський чан, ресторан. Тут широке меню, є страви на мангалі та велика барна карта. Зі своєю їжею, навіть перекусом для дитини чи компотом - сюди неможна. Діти до 3 років мають бути в аквапамперсі. Вхід з тваринами також заборонений. 

Де: с. Недточії, вул. Борова, 5Б/3

Ціни: дорослі 300 грн, діти від 3 років 200 грн

Контакти за посиланням 


Osteria Pinocchino

picture

Ресторан майже у самому центрі Харкова з великою терасою, чудовим садом та басейном. Тут є ресторанна зона, столи в затишному саду з деревцями та чагарниками, зона лаунж з комфортними диванами, внизу – барна стійка, дастархан, відкритий басейн та великі дивани-шезлонги. Меню досить демократичне. Його основу складають прості та зрозумілі кожному страви домашньої італійської кухні – піца різних видів, паста, гарячі страви, фокачча, супи, різотто, салати, закуски, десерти від шеф-кухаря, сніданки, італійська випічка власного приготування, а також страви-гриль та комплімент від Шефа. У літню спеку подають морозиво та сорбети власного приготування лише з натуральних продуктів.

Де: вул. Клочковська, 28

Ціни: від 200 до 250 грн

Контакти за посиланням 


Soho Resort 

picture

Комплекс знаходиться в 20 хвилинах від центру міста в оточені густого листяного лісу. Тут є великий басейн з двома зонами відпочинку - аква-зона та грін-зона, басейн для малюків (глибина до півметра), велика зелена територія, альтанки, літня тераса ресторану. Нещодавно тут повністю оновили басейн і всю прилеглу до нього територію, тож відпочинок обіцяє бути ще комортнішим. В меню ресторану представлені страви європейської та національної кухні, є страви на мангалі, бургери. А ще є велика барна карта з різноманітними коктейлями, винами та іншими напоями. У вартість входу до аква-зони входить користування лежаком, рушником, спортивними розвагами та територією комплексу. Вхід на літню терасу та в альтанки - безкоштовний. 

Де: смт Високий, вул. Джерельна, 5

Ціни: Aqua-zone: пн-пт, 500 грн, вихідні та святкові 700 грн (у вартість входить шезлонг та рушник)

Green-zone: пн-пт 700 грн, вихідні та святкові - 1000 грн (у вартість входить шезлонг та рушник)

Діткам до 7-ми років вхід безкоштовний без надання шезлонга. 

Контакти за посиланням


Аркада 

picture

Вважається, що це найбільший бассейний комплекс у Харкові з двома окремими зонами для відпочинку - arkada beach та arkada family. А тому тут можна провести час окремо від дітей та водночас не стримувати себе у веселій компанії. Крім того тут є готель та шале, три басейни, баня, джакузі, альтанки, ресторан зі смачною їжею. В меню є традиційні позиції європейського меню, а також страви на мангалі, велика барна карта з різноманітними напоями та дитячі страви. 

Де: Олексіївский лугопарк, вул. Свердлова, 42-а

Ціни: Arkada Family пн-пт 300 грн, вихідні та святкові- 400 грн; діти до 7 років безкоштовно без надання шезлонгу, старші діти - 300 грн

Arkada Beach пн - пт 400 грн, вихідні та святкові - 600 грн, діти до 5 років безкоштовно без надання шезлонгу.

Контакти за посиланням


Місто 

picture

В комплексі є великий басейн, VIP альтанки для родинного відпочинку, усамітнення для двох та для проведенням часу в компанії друзів або колег. Тут можливо забронювати альтанку за передоплатою, але на шезлонги броні немає. Всі басейни з підігрівом, працює бар та ресторація, а ще є власна парковка. На територію комплексу неможна зі своєю їжею, парасолі та рушники входять у вартість ціни на шезлонг. Для дітей тут є окремий басейн з гірками, а також розважальний майданчик на території. 

Де: вул. Клочківська, 190А

Ціни: пн-чт дорослі 450 грн, діти 350 грн, пт, сб, нд - дорослі 550 грн, діти - 450 грн. Дітям до 4 років - безкоштовно, але без надання рушника та шезлонга. 

Контакти за посиланням 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися