Дозвілля у Харкові: 5 найцікавіших подій цього тижня

"Коментарі" зібрали найцікавіщі події цього тижня, куди ви можете сходити сім'єю або з друзями.

Війна в країні триває, але незабуваймо про життя і намагаймося хоч трошки прикрасити його і наповнити гарними подіями. Місто працює, влаштовує виставки, дає спектаклі, показує кіно і проводить різноманітні творчі заходи. Харків показує всім, що незважаючи на війну, життя триває.

Хоч подій у місті не так багато, але "Коментарі" зібрали найцікавіщі заходи цього тижня, куди ви можете сходити зі своєю сім'єю або з друзями. 

Куди піти в Харкові з 12 по 16 червня 2023 року:

Симфонічний оркестр Depeche Mode

Унікальний концерт від GosOrchestra. Колектив зробить із культових хітів Depeche Mode глибокі та емоційні симфонії. Такого виконання ви ще не чули. GosOrchestra – творча спілка, яку у 2016 році створив диригент Олександр Держачинський та аранжувальник Олексій Талановий.

GosOrchestra під час своїх виступів несуть особлива синергію. У репертуарі колективу понад 200 композицій у авторських аранжуваннях та триб'ют-програми по мотивах творчості The Beatles, Queen, Michael Jackson, Prodigy, Стінга. 

Коли: 12 червня, о 18:00

Де: Театрально-концертний центр, вул. Сумська, 25

Вартість: 350 грн

Купити квитки можна за посиланням.

Концерт "Від оперети до мюзиклу"

Глядачів чекає великий гала-концерт зі справжнім театралізованим шоу. Ви почуєте кращі уривки з оперет, музичних комедій і мюзиклів. Мелодії Ф. Легара, І. Кальмана, Й. Штрауса, Ж. Оффенбаха, Д. Германа, Е. Веббера, Ж. Пресгурвіка виконають провідні солісти театру, артисти хору і балету. 

Коли: 13 червня, 17:00

Де: Театрально-концертний Центр, вул. Сумська, 25

Вартість: 200 грн

Купити квитки можна за посиланням.

Патріотичний кінозал "Заборонений"

"Заборонений" - це український художній повнометражний фільм, який на широкому тлі боротьби українських дисидентів кінця 1960-х — початку 1980-х років розповідає про життя і смерть відомого поета-шістдесятника, правозахисника, Героя України — Василя Стуса. Режисером фільму виступив Роман Бровко, авторами сценарію — Сергій Дзюба та Артемій Кірсанов. Вони стали також авторами однойменного біографічного кінороману.

Коли: 15 червня, о 12:00

Де: Центральна бібліотека ім. І.Я. Франка, пров. Рубанівський, 2.

Вартість: безкоштовно

Деталі читайте за посиланням.

Презентація книги "Голоси війни. Маріуполь"

Книга є першою друкованою збіркою інтерв’ю з очевидцями війни в Україні. Від початку російського вторгнення Харківська правозахисна група зібрала та опублікувала кілька сотень діалогів із цивільними та військовими, які стали свідками або самі постраждали від бойових дій та воєнних злочинів. Видання проілюстроване картинами художника Матвія Вайсберга, світлинами маріупольського фотографа Євгена Сосновського та мапами, де позначені основні топоніми, що згадуються у книзі.

Коли: 15 червня, о 17:00

Де: Медіагрупа "Накипіло", вул. Мистецтв, 14

Вартість: безкоштовно, але треба обов'язково заповнити реєстраційну форму

Вистава "Політ над зозулиним гніздом". Прем'єра

Вистава за мотивами однойменного роману Кена Кізі. У психіатричному відділенні Сестри Ретчет все завжди добре: пацієнти слухняні та задоволені, персонал відповідальний та дбайливий, а терапія завжди дає очікуваний та позитивний результат. Але, одного чудового осіннього ранку, життя всіх учасників цієї ідилії зміниться назавжди.

Яка ціна свободи духу, волі, совісті? На що здатна людина, щоб стати вільною? Та чи готова вона до таких змін? Саме з такими питаннями зустрінуться герої цієї історії і будуть шукати відповіді на них. 

Коли: 16 червня, о 17:00

Де: Театрально-концертний Центр, вул. Сумська, 25

Вартість: від 150 грн

Купити квитки можна за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися