Вихідні у Харкові: 5 найцікавіших подій 17-18 червня

Зібрали найцікавіші події, які відбудуться цими вихідними у Харкові

Повномасштабня війна в Україні триває, проте, треба жити, любити й боротися - не дивлячись ні на що. Портал "Коментарі" зібрав найцікавіші події, які відбудуться на цих вихідних у Харкові. Через війну подій у місті не так багато, але є концерти, вистави, шоу. Обирайте на власний смак та не сидіть вдома, але не ігноруйте повітряні тривоги.

Куди піти в Харкові на вихідних 17 та 18 червня:

Шоу "Єдина Планета" у дельфінарії 

Денне шоу в дельфінарій - це можливість незвично провести час і отримати величезну кількість позитивних емоцій для кожного члена сім'ї. Спілкування з дивовижними дельфінами заспокійливо впливає на людину та дає відчуття гармонії. Під час денної вистави перед глядачами виступатимуть морський котик Боб, морський лев Алонсо, чорноморські дельфіни-афаліни Віта, Геша, Злата і Луна, а також білі кити Пломбір і Снєжка. 

Коли: 17 червня, о 12:00

Де: дельфінарій "NEMO", вул. Сумська, 35

Вартість: 300 грн

Придбати білети можна за посиланням 

Концерт "Opera Smile"

Концерт солістів та артистів оркестру  Схід Опера. Вас чекає відомі на увесь світ класичні твори. В програмі звучатимуть твори Штрауса, Моцарта, Дж.Россіні, Оффенбаха та інших. 

Коли: 17 червня, о 15:00

Де: Літній майданчик ХНАТОБ, вул. Сумська, 25

Вартість: 150 грн

Придбати білети можна за посиланням 

Концерт Джозерс та LYKHO

Джозерс, так звані "найсміливіші діти провінції", грають власну версію альтернативної поп-музики на основі пост-панку та електропопу з потужною лірикою для емпатичної терапії аутсайдерів. LYKHO - сольний проєкт Микити Скоковського з пост-панк колективу Povod. Вас чекає занурення у світ музики під звуки металевих індустріальних барабанів, безмежно важких і тягучих гітар та сипучих ретросинтезаторів. Частина прибутку з концерту буде відправлена у фонд  Musicians Defend Ukraine.

Коли: 17 червня, о 18:00

Де: ART AREA ДК, вул. Чернишевська, 13

Вартість: від 350 грн

Придбати білети можна за посиланням 

Вечір живої музики в Argentina Grill

Для вас звучатимуть напопулярніші хіти світової та української музики у виконанні колективу INSANE. Організатори обіцяють гарний вечір у супроводі смачних страв від шефа ресторану. Бронюйте столик заздалегідь. 

Коли: 17 червня, о 19:00

Де: Argentina Grill, пр-т. Науки, 20

Вартість: безкоштовно 

Подробиці та бронювання столика за посиланням 

Вечір італійської музики

Концерт солістів та артистів оркестру  Схід Опера. У програмі звучатимуть відомі арії на музику Пуччіні, Россіні, Верді, Моцарта та інших відомих на увесь світь геніальних музикантів.  

Коли: 18 червня, о 16:00

Де: Літній майданчик ХНАТОБ, вул. Сумська, 25

Вартість: 150 грн

Придбати білети можна за посиланням 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися