Куди піти у Харкові цього тижня: 5 найцікавіших подій

Зібрали найцікавіші події, які відбудуться у Харкові цього тижня, з 19 по 23 червня

Повномасштабна війна в Україні триває, проте, треба жити, любити й боротися - не дивлячись ні на що. "Коментарі" зібрали найцікавіші події, які відбудуться на цьому тижні у Харкові. Через війну подій у місті не так багато, але є концерти, вистави, шоу. Обирайте на власний смак та не сидіть вдома, але і не ігноруйте повітряні тривоги.

Куди піти в Харкові на цьому тижні з 19 по 23 червня:


Шоу "Єдина Планета" у дельфінарії 

Денне шоу в дельфінарій - це можливість незвично провести час і отримати величезну кількість позитивних емоцій для кожного члена сім'ї. Спілкування з дивовижними дельфінами заспокійливо впливає на людину та дає відчуття гармонії. Під час денної вистави перед глядачами виступають морський котик Боб, морський лев Алонсо, чорноморські дельфіни-афаліни Віта, Геша, Злата і Луна, а також білі кити Пломбір і Снєжка. 

Коли: 19-23 червня, 12:00

Де: дельфінарій "NEMO"

Вартість: 300 грн

Придбати білети можна за посиланням 


Хореографічний перфоманс "In C"

KharkivMusicFest запрошує глядачів на захоплюючу безпрецедентну подію - прем’єру в Україні хореографічної вистави "In C", яка об'єднає магію хореографії Саші Вальц і талант 10 українських танцівників. Вистава "In C" була створена берлінською компанією Sasha Waltz & Guests в розпал пандемії в 2021 році. За основу була взята однойменна партитура американського композитора-мінімаліста Террі Райлі з імпровізаційною структурою. Кожен танцівник на сцені веде свою партію, але всі вони об'єднані спільною грою і, взаємодіючи на власний розсуд, щоразу створюють унікальний твір.

Коли: 21 червня, о 18:00

Де: Театрально-Концертный центр, вул. Сумська, 25

Вартість: 200 грн

Придбати білети можна за посиланням 


Alcohol Ukulele в день музики

Гурт грає музику для тих, хто знає, що блюз перемагає корупцію, байдужість та нетолерантність. Музика для тих, хто знає, що смерть не резон для забуття, а любов перемагає здоровий спосіб життя. Чотири укулеле, тазобас, флейта та банджоліна. Зіткане з українського міського романсу, блюґрасу та латинських мелодій полотно покриває повсякденне життя інстаграмним фільтром, створюючи модерний український олдскул.

Коли: 21 червня, о 18:30

Де: вул. Різдвяна, 10

Вартість: безкоштовно

Подробиці за посиланням 


Вистава "Занадто одружений таксист"

Головний герой п'єси, таксист Джон Сміт одружений відразу на двох жінках, що живуть недалеко одна від одної: з Мері він обвінчався у церкві, а з Барбарою оформив цивільний шлюб.

Джон строго дотримується графіка відвідування дружин, так що ні та, ні інша за три роки нічого не запідозрила. Але одного разу герой на свою біду рятує старушку від хуліганів, отримує в бійці сумочкою по голові і опиняється в лікарні. Опинившись нарешті вдома в обіймах Мері, Джон раптом з жахом розуміє, що збився з графіка і в цей час повинен перебувати у Барбари. Він намагається виправити помилки, але з кожною хвилиною ситуація все більше заплутується, непорозуміння, безглуздя і брехня ліпляться одне на інше, до того ж у справу вже втрутилися поліцейські двох ділянок, репортери, сусіди Мері і Барбари…

Коли: 22 червня, о 17:00

Де: Театрально-Концертный центр, вул. Сумська, 25

Вартість: від 150 грн

Придбати білети можна за посиланням 


Концерт "Моя єдина Україна"

Сольний концерт солістки Харківської філармонії, лауреата міжнародних конкурсів – Юлії Радкевич. Фортепіано - Вадим Петровський. Ви почуєте чудову, мелодійну програму, яка грає усіма яскравими барвами відомих українських пісень. Це справжній концерт почуттів щирої української душі. Глибина слів кожної пісні стискатиме серця і нагадуватиме хто ми, а ми українці, ми люди світла та добра. 

Коли: 23 червня, о 18:00

Де: Театрально-Концертный центр, вул. Сумська, 25

Вартість: від 80 грн

Придбати білети можна за посиланням



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися