Куди піти у Харкові: найцікавіші події цих вихідних

Зібрали найцікавіші події, які відбудуться у Харкові цими вихідними, 24 і 25 червня

Повномасштабна війна в Україні триває, проте, треба жити, любити й боротися - не дивлячись ні на що. "Коментарі" зібрали найцікавіші події, які відбудуться на цих вихідних у Харкові. Через війну подій у місті не так багато, але є концерти, вистави, шоу. Обирайте на власний смак та не сидіть вдома, але не ігноруйте повітряні тривоги та дотримуйтесь правил безпеки.

Куди піти в Харкові на вихідних 24 та 25 червня:


Шоу "Єдина Планета" у дельфінарії 

Денне шоу в дельфінарій - це можливість незвично провести час і отримати величезну кількість позитивних емоцій для кожного члена сім'ї. Спілкування з дивовижними дельфінами заспокійливо впливає на людину та дає відчуття гармонії. Під час денної вистави перед глядачами виступають морський котик Боб, морський лев Алонсо, чорноморські дельфіни-афаліни Віта, Геша, Злата і Луна, а також білі кити Пломбір і Снєжка. 

Коли: 24-25 червня, о 12:00

Де: дельфінарій "NEMO", вул. Сумська, 35

Вартість: 300 грн

Придбати білети можна за посиланням 


Gala classic - концерт-закриття KharkivMusicFest-2023

Це справжнє свято класичної музики, де неперевершена віртуозність музикантів поєднається з неповторною емоційною силою шедеврів класичної музики. У програмі звучатимуть як симфонічні твори Арво Пярта і Валентина Сильвестрова, так і феєрія найвідоміших оперних арій Моцарта, Верді, Пуччіні, та ін. композиторів.

Коли: 24 червня, о 18:00

Де: Ермилов Центр, майдан Свободи, 4

Вартість: 200 грн

Придбати квиток можна за посиланням 


Вистава "Основний інстинкт або дружина на годину"

Прем’єра від "Сучасного театру". Це комедія для дорослих. Про сюжет: він не міг відірвати від неї очей, мабуть, саме це і є пристрасть і те невблаганне бажання, заради якого готовий на все у світі. І що буде потім – неважливо.

Коли: 24 червня, о 19:00

Де: Театрально-концертний центр, вул. Сумська, 25

Вартість: від 200 грн

Придбати квиток можна за посиланням 


Швидкі побачення у Харкові 25+

Формат події наступний. Приходять хлопці та дівчата на вечірку, щоб познайомитись один з одним, знайти свою половинку, нових друзів або весело провести час. Усі сідають за столи по 2 людини (хлопець та дівчина). На знайомство у кожної пари є 5-7 хвилин. Потім дівчина залишається сидіти на місці, а хлопець переходить до наступного за номером столу. Дівчата сидять за столиками, чоловіки пересідають за сигналом ведучого заходу. У кожного учасника є своя анкета, у якій він відмічає особу протилежної статі, який (яка) йому сподобалась (сподобався). 

Коли: 25 червня, о 16:00

Де: Kafe 27, просп. Героїв Харкова, 27/1

Вартість: 490 грн

Придбати квиток можна за посиланням 


Театралізоване шоу "Michael Jackson"

На вас чекають неперевершені хіти одного з найвеличніших музикантів в історії музики - Майкла Джексона. Його пісні актуальні сьогодні, як ніколи. В програмі запальні танці від Pa Studio, неймовірний вокал та гра талановитих музикантів гурту BRIGHT TONE. Шоу обіцяє бути вражаючим. 

Коли: 25 червня, о 18:00

Де: Театрально-концертний центр, вул. Сумська, 25

Вартість: від 250 грн

Придбати квиток можна за посиланням 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися