Куди піти у Харкові: найцікавіші події цих вихідних

Зібрали найцікавіші заходи, які відбудуться у Харкові цими вихідними, з 1 по 2 липня

Повномасштабна війна в Україні триває, проте треба жити, любити й боротися, незважаючи ні на що. Портал "Коментарі" зібрав найцікавіші події, які відбудуться цими вихідними у Харкові. Через війну подій у місті не так багато, але є концерти, вистави, шоу. Обирайте на власний смак та не сидіть вдома, але не ігноруйте повітряні тривоги.

Куди піти в Харкові на вихідних 1 та 2 липня:


Шоу "Єдина Планета" у дельфінарії 

Денне шоу в дельфінарій - це можливість незвично провести час і отримати величезну кількість позитивних емоцій для кожного члена сім'ї. Спілкування з дивовижними дельфінами заспокійливо впливає на людину та дає відчуття гармонії. Під час денної вистави перед глядачами виступають морський котик Боб, морський лев Алонсо, чорноморські дельфіни-афаліни Віта, Геша, Злата і Луна, а також білі кити Пломбір і Снєжка. 

Коли: 1-2 липня, о 12:00

Де: дельфінарій "NEMO"

Вартість: 300 грн

Квитки за посиланням 


Політики пам'яті. Лекції та дискусія

Цикл лекцій та дискусія "Політики пам’яті" присвячені тому, як "правильно" та "етично" осмислювати дійсність в мистецтві та театрі сьогодні. Подія проходить за підтримки освітньої програми про сучасний театр the black box, що реалізується Jam Factory Art Center з 2019 року. Проєкт поєднує у собі різні формати: лекції, публічні дискусії, воркшопи та має на меті посилити спроможність діячів та діячок театрального сектору в Україні, створюючи простір для навчання, обміну досвідом та комунікації.  

Коли: 1-2 липня, о 16:00

Де: YermilovCentre

Вартість: безкоштовно, за умови попередньої реєстрації тут 

Подробиці за посиланням 


NIKOLSKY COSPLAY FEST

Готуйте скоріше костюм та приходьте, щоб зустріти своїх однодумців.

Вас чекають конкурс костюмів з призами, турнір з відеоігор, розважальна програма для дітей та дорослих, безліч інших розваги. 

Коли: 1 липня, о 12:00

Де: ТРЦ "Nikolsky"

Вартість: безкоштовно 

Подробиці за посиланням 


Зустріч із Павлом Казаріним - автором книги "Дикий Захід Східної Європи"

Відбудеться зустріч з автором книги, журналістом, військовим Павлом Казаріним. Подія пройде на паркінгу, який забезпечить захист відвідувачів в разі повітряної тривоги. Книга "Дикий Захід Східної Європи" отримала відзнаку "Книга року ВВС-2022", спеціальну відзнаку Капітули Премії імені Юрія Шевельова, а також увійшла до короткого списку Шевченківської премії 2023 року в номінації "Публіцистика, журналістика".

Коли: 1 липня, о 15:00

Де: ТРЦ "Nikolsky", вул. Пушкінська, 2а

Вартість: безкоштовно 

Подробиці за посиланням 


Акустичний концерт "Rock залежність"

У програмі зібрані кращі рок хіти. Ви почуєте нове звучання ваших улюблених рок гуртів, від минулого до сучасності. На вас чекають смачні креативні ідеї, які знайдуть відгук у серці кожного. Ви почуєте відомі композиції під акустичний супровід та вокал від професійних музикантів. 

Коли: 2 липня, о 18:00

Де: Театрально-концертний Центр, вул. Сумська, 25

Вартість: від 250 грн

Квитки за посиланням


Стендап "На трьох"

Стендап-концерт від трьох різноманітних коміків, які вже зарекомендували себе в українській комедії. Катя Олос - талановита актриса і стендап-комікеса, учасниця "Ліги Сміху", поділиться з вами своїми життєвими історіями і смішними роздумами про бачення світу. Женя Коротков - сміливий та експресивний комік, комедія якого точно знайде відлуння в кожному. Джейхун Сафаров - комік та сценарист азейбарджанського походження з незвичними поглядами за українські реалії.

Коли: 2 липня, о 18:00

Де: Fat Goose Pub

Вартість: 250 грн 

Кивитки за посиланням 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися