Куди піти у Харкові в липні: найцікавіші події

Зібрали найцікавіші події, які відбудуться у Харкові в липні

Повномасштабна війна в Україні триває, проте, треба жити, любити й боротися - не дивлячись ні на що. "Коментарі" зібрали найцікавіші події, які заплановані на липень у Харкові. Через війну подій у місті не так багато, але є концерти, вистави, шоу, стендап та навіть швидкі побачення. Обирайте на власний смак і не сидіть вдома, але не ігноруйте повітряні тривоги та дотримуйтесь правил безпеки.

Огляд афіши Харкова на липень:


Вистава "Мужики не танцюють стриптиз"

Офіцер спецназу, бандит, музикант і збанкрутілий бізнесмен прагнуть кращого, але життя склалося так, як склалося. У кожного своя доля, своя трагедія. У них немає роботи, немає грошей. Єдина надія - елітне чоловіче шоу, в яке ще треба потрапити. Ніхто з них раніше нічим подібним не займався, їм страшно і смішно одночасно, але це їхній останній шанс - отримати можливість заробляти хороші гроші, а заразом довести оточенню і самим собі, що нічого неможливого немає, головне - сильно захотіти. Поки четверо закомплексованих мужиків, навчаться більш менш правильно рухатися і при цьому скидати одяг, зал задихнеться від сміху.

Коли: 5 липня, о 19:00

Де: Театрально-концертний Центр, вул. Сумська, 25

Вартість: від 300 грн

Квитки за посиланням 


Концерт "Мій П’яццолла"

Заслужений артист України, соліст Національної філармонії України - Ігор Саєнко виконає твори короля аргентинського танго у супроводі струнного квінтету артистів Харківської обласної філармонії. 

Коли: 6 липня, о 18:00

Де: Театрально-концертний Центр, вул. Сумська, 25

Вартість: від 100 грн

Квитки за посиланням 


Музична моновистава "Я вдома" 

Від самого початку повномасштабного російського вторгнення співачка Наталія Могилевська залишалась у Києві. Вона почала співати в метро, що слугувало бомбосховищем, займатися волонтерством і писати пісні, присвячені нашій боротьбі із загарбником. Також у її життя ввійшло регулярне відвідування шпиталів, а ще — гуманітарна допомога будинкам престарілих, дитбудинкам і штабам із переселенцями. Як у людини творчої у Наталії від всього пережитого, побаченого, почутого, народилася драматургія, яка і стала основою вистави.

Коли: 7 липня, о 19:00

Де: Театрально-концертний Центр, вул. Сумська, 25

Вартість: від 350 грн

Квитки за посиланням 


Перфоманс харківської плейбек-спільноти

Театр зі справжнім життям на сцені, де немає вигаданого та награного, де є реальність, емоції, факти, стани. Як це відбувається: ведучий/ча обирає охочого розказати історію та ставить кілька питань, а потім актори та музикант відображають почуту історію у формі театральної імпровізації, метафори, монологу, поезії, танцю, пісні та музики… За перформанс може бути розказано 5-8 історій. Приходьте розповісти вашу історію про біль та силу і нашу єдність у цю важку хвилину, про сьогодення або минуле, про близьких і далеких, про темне і світле.

Коли: 7 липня, о 18:00

Де: Театр "Нафта", вул. Маршала Бажанова, 21/23

Вартість: вільний донейшн від 100 грн

Подробиці за посиланням 


Вистава "Жираф Монс"

Вистава розповідає історію воєнної весни Харкова. Це казка про жирафеня, покинуте у зоопарку під час бомбардувань міста. Сценарист та драматург Олег Михайлов поєднав цю історію з міською легендою про жирафу, який ховався у під’їзді будинку під час німецької окупації у часи Другої Світової війни. Рекомендована для сімейного перегляду.

Коли: 8 та 9 липня, о 16:00

Де: Внутрішній двір Театру Ляльок, площа Конституції, 24

Вартість: 100 грн

Квитки за посиланням 


Шедеври світового року

Програма у виконанні камерного симфонічного оркестру "Імпульс" – це симбіоз класичної та рок-музики. Репертуар коллективу складається з безсмертних творів великих рок-груп як двадцятого століття, так і сучасності. Його родзинкою є те, що улюблені всіма пісні постають в нових аранжуваннях і розкриваються під абсолютно незвичайним ракурсом. У програмі звучатимуть твори групп: Queen, The Beatles, Metallica, Rammstein, Depeche Mode, Radiohead, Red Hot Chili Peppers, AC/DC, Scorpions, Bon Jovi, System of a Down, Kiss, Nirvana, Deep Purple, Led Zeppelin, Korn, Linkin Park, 30 Seconds to Mars, Muse, Sting.

Коли: 8 липня, о 18:30

Де: Театрально-концертний Центр, вул. Сумська, 25

Вартість: від 390 грн

Квитки за посиланням 


Вистава "Брешемо чисту правду"

Яскрава та пристрасна комедія "Брешемо чисту правду" - це ще одне підтвердження того, що жіночий та чоловічий розум від природи наділені гнучкістю, безмежною фантазією та винахідливістю. Легка комедія з класичним сюжетом: дружина з коханцем, аж тут несподівано повертається чоловік. Гостроти ситуації додає те, що коханець тут - не один, і чоловік - не один. Кожен із героїв цієї історії намагається брехнею захистити свою честь, тим самим заплутуючи однин одного ще більше. Через це наші герої потрапляють до цілої низки карколомних подій, які роблять виставу схожою на справжній шпигунський детектив. У виставі грають улюблені актори театру та кіно: Ольга Сумська, Лев Сомов, Віталій Борисюк, Анастасія Цимбалару, Арам Арзуманян. 

Коли: 9 липня, о 16:00

Де: Театрально-концертний Центр, вул. Сумська, 25

Вартість: від 600 грн

Квитки за посиланням 


Спеціальний показ фільму "Залізні метелики"

та зустріч з його творцями

Фільм представлять його творці, учасники кінооб’єднання Вавилон’13. Після показу на глядачів чекає обговорення. "Залізні метелики" - документальний хіт цього року, фільм було презентовано на найбільш престижних кінофестивалях світу - американський Sundance, європейські Berlinale і Карлові Вари та український Docudays UA. Кіно розповідає про збиття російськими військовими літака малайзійських авіаліній на початку російсько-української війни.     

Коли: 9 липня, о 18:00

Де: ART AREA ДК, вул. Чернишевська, 13

Вартість: Безкоштовно

Подробиці за посиланням 


Великий концерт Олександра Пономарьова

та Михайла Хоми

На вас чекає благодійна вечеря за участі Олександра Пономарьова та Михайла Хоми (DZIDZIO). Ведучий вечора – Юрій Горбунов. У програмі: найкращі пісні артистів, а також благодійний аукціон з унікальними лотами від зірок шоу-бізнесу, митців, політичних та громадських діячів. Кошти будуть спрямовані на закупівлю дронів та пікапів для захисників з Харківської області: 92 ОМБр та 113-ої, 127-ої бригад ТРО ЗСУ. А також на підтримку переселенців у Харкові з тимчасово окупованих територій. Вечеря та напої входять у вартість квитка. 

Коли: 11 липня, о 18:00

Де: AltBier Show Restaurant, вул. Культури, 8

Вартість: від 3000 грн

Квитки за посиланням 


Концерт гурту "БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ"

Гурт зіграє концерт у рамках туру "Разом до перемоги". "БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ" люблять за якісну українську музику, відвертість та громадянську позицію. З перших днів війни хлопці займаються волонтерством і виступають з концертами перед військовими та жителями звільнених від окупації міст. Концерти гурту набули нового значення: це заклик "Не мовчіть" та присвята нашим героям. А кожен квиток – не просто донат ЗСУ, це внесок у перемогу України.

Коли: 12, 13, 14 липня, о 18:00

Де: Театрально-концертний Центр, вул. Сумська, 25

Вартість: від 999 грн

Квитки за посиланням 


Вечір сміливого гумору. Підпільний стендап

Це буде вечір сміливого авторського гумору від наймасштабнішого стендап проекту України. Це відмінна можливість розслабитися і гарненько посміятися. Чекаємо всіх цінителів жанру стендап і тих, хто готовий з ним познайомитися. Цього разу виступатимуть: Сергій Степанисько, магістр української літератури та жіноцтва та Світлана Немонежина, переможець тб-шоу "Розсміши Коміка".

Коли: 13 липня, о 19:00

Де: Fat Goose Pub, вул. Космічна, 21

Вартість: від 200 грн

Квитки за посиланням 


Вистава "Про що мовчать чоловіки"

Виставу вперше показали на Бродвеї у 1995 році, і відтоді вона залишається рекордсменом серед "one man show", а також має на рахунку авторитетну світову театральну премію Лоуренса Олів’є – Olivier Awards, яка є театральним аналогом "Оскара". Автор п’єси – американський сімейний психолог Роб Беккер, який часто виступав як stand-up комік. На Бродвеї ім’я Беккера стало легендою, адже постановка "Про що мовчать чоловіки" (в оригіналі – Defending the Caveman) увійшла в театральну книгу рекордів як найтриваліше шоу одного актора. В українській версії в головній ролі – популярний телеведучий, актор Дмитро Танкович, який розкриє всі таємниці буття чоловіка, секрети стосунків та кожного з нас.

Коли: 15 липня, о 18:00

Де: Театрально-концертний Центр, вул. Сумська, 25

Вартість: від 300 грн

Квитки за посиланням


Вистава "Свінгери"

Абсолютно різні люди збираються на свінгер-вечірку. Там вони хочуть добре провести час і спробувати щось нове, хай навіть трохи дивним способом, адже зрада на очах один одного, на думку героїв, це зовсім і не зрада. Вистава змусить вас подумати та посміятися над досить важливими темами сьогодення.

Коли: 16 липня, о 19:00

Де: Театрально-концертний Центр, вул. Сумська, 25

Вартість: від 300 грн

Квитки за посиланням 


THE GROOVERS - "JAZZ TIME"

Гурт THE GROOVERS - це сім стильних, відданих своїй справі музикантів, які живуть і дихають у ритмі джазу. Ви почуєте сучасні українські пісні, крізь призму фірмових джазових ритмів, шалені імпровізації музикантів та вокаліста. Крім того прозвучать сучасні українські пісні у джазовій обробці.

Коли: 16 липня, о 18:00

Де: Fat Goose Pub, вул. Космічна, 21

Вартість: від 200 грн

Квитки за посиланням 


Зірки Цирку дю Солей: шоу Time

Шоу рекомендовано для дітей та дорослих. Це унікальна постановка на межі фізичного театру та цирку, комедії та магії, що поєднує всі жанри циркового мистецтва в одному шоу. TIME розповідає історію самопізнання і занурює у світ власної уяви. Шоу запрошує залишити повсякденну дійсність, зупинити час та поринути у світ фантазій з візуальними прийомами та оригінальному музичному супроводі у стилі Цирку дю Солей.

Когда: 17 липня, о 14:00 та о 18:00

Де: Театрально-концертний Центр, вул. Сумська, 25

Вартість: від 650 грн

Квитки за посиланням 


Святковий концерт

18 липня - день народження актора театра та кіно, Заслуженного артиста України, чоловіка Народної артистки України Ольги Сумської, Віталія Борисюка. Він святкує своє 60 річчя і запрошує на грандіозну святкову концертну програму. Bи почуєте українські пісні, гумор, а також васчекають театральні сцени та монологи у виконанні зіркової пари.

Коли: 18 липня, о 19:00

Де: Театрально-концертний Центр, вул. Сумська, 25

Вартість: від 350 грн

Квитки за посиланням 


Вистава "Історії кохання для дорослих"

Це ефектна комедійна вистава за мотивами твору Збігнєва Ксьонджика. На сцені гратимуть Олексій Вертинський, Людмила Смородіна, Анатолій Гнатюк, Ксенія Вертинська, Олександр Папуша, В'ячеслав Жила. Ви побачите постановку шести новел, кожна з яких – щира й пряма розмова на інтимні теми, щедро пересипані тонкою іронією історії. Головні герої – дуже схожі на нас із вами: щирі, дивні, проникливі, щасливі й неймовірні. Вистава обіцяє бути не лише смішною, але й повчальною. За музичний супровід вистави відповідає талановитий музикант Юрій Звонар.

Коли: 20 липня, о 18:00

Де: Театрально-концертний Центр, вул. Сумська, 25

Вартість: від 250 грн

Квитки за посиланням 


Концерт Анастасії Приходько "Степом"

Для вас виступить українська співачка, Заслужена артистка України, Заслужений Волонтер України в званні "Хрест нації" та громадський діяч. Анастасія Приходько – символ справжньої, вільної, сильної, сучасної української музики з жіночим обличчям. Її називають Музою українських захисників, Новою Українською Амазонкою, сучасною Жанною д'Арк, яка заради Правди відреклася від грошей, слави та нагород. Цей концерт - підтримка наших воїнів у боротьбі за майбутнє України.

Коли: 22 липня, о 18:00

Где: Театрально-концертний Центр, вул. Сумська, 25

Вартість: від 200 грн

Квитки за посиланням 


Легенди Світового Джазу

На вас чекає неповторна атмосфера старого джазу. У програмі відомі твори Луї Армстронга, Ели Фіцжеральд, Френка Сінатри та інших. 

Коли: 23 липня, о 18:00

Де: Театрально-концертний Центр, вул. Сумська, 25

Вартість: від 250 грн

Квитки за посиланням 


Вистава "За двома зайцями"

Легковажний київський цирульник Свирид Петрович Голохвастов мріє поправити своє положення, одружившись на негарній дочці багатих батьків - Проні Прокоповні Серковій, уявляючи собі, яке шикарне життя почнеться за гроші нареченої. Проте, в історію втручається тітка Проні, що бажає видати заміж свою дочку Галю, за "багатого" пана Голохвастова. Відмінний акторський склад, декорації, український побут, пісні і танці - ось компоненти успіху цієї вистави, що перетворюютьїї на прекрасну барвисту феєрію.

Коли: 25 липня, о 19:00

Де: Театрально-концертний Центр, вул. Сумська, 25

Вартість: від 300 грн

Квитки за посиланням


Вистава "У Джазі тільки бабушки"

Вистава від творців комедії "Свінгери". В сюжеті: коли настають складні часи – чого тільки не зробиш заради грошей. А заради великих грошей можна ризикнути і по повній. Двоє мужиків вирішують заробити на новий рік продавши себе, як поп зірок минулого. Дуже далекого минулого. Переодягнувшись у гламурних бабушок вони з блиском реалізовують задумане поки в одну з них не закохується мільярдер і щоб їх не викрили доводиться імпровізувати. На вас чекає яскрава, смілива, блискуча комедія з несподіваним фіналом. 

Коли: 26 липня, о 19:00

Де: Театрально-концертний Центр, вул. Сумська, 25

Вартість: від 200 грн

Квитки за посиланням 


Вистава "Вій"

Найважче у житті встояти перед спокусою. Та чи завжди покаяння позбавляє кари? Наймістичніша історія про найпотаємніші та найтемніші куточки людської душі. Налякати сучасного глядача важко, але багатогранна та прониклива гра акторів, моторошні декорації, вражаюча постановка не залишить байдужим жодного глядача.

Коли: 27 липня, о 18:00

Де: Театрально-концертний Центр, вул. Сумська, 25

Вартість: від 300 грн

Квитки за посиланням 


Концерт SHUMEI "Комета"

Молодий співак з харизматичним вокалом Олег Шумей (SHUMEI)за декілька тижнів до повномасштабного вторгнення росії на територію України випустив свою дебютну пісню, яка зараз є одним з музичних рупорів для українського суспільства. На четвертий день війни написав пісню "Тривога", від якої щоразу мороз іде по шкірі, яка й сьогодні передає душевний стан кожного українця. SHUMEI говорить так: "Я не можу підібрати слів, щоб описати нашу націю. Мужністю кожного УКРАЇНЦЯ зараз вражається весь світ". Його пісні та кавери слухають на фронті, на патріотичних заходах, у середовищі української діаспори за кордоном.

Коли: 30 липня, о 19:00

Де: Театрально-концертний Центр, вул. Сумська, 25

Вартість: від 595 грн

Квитки за посиланням 


COSMO SHOW

Космічне мультимедійне шоу для дорослих та дітей. Побувавши на восьми планетах, глядачі дізнаються багато цікавого, потраплять у світ на межі реальності та ілюзії, де разом із героями стануть учасниками космічних пригод, поринуть у космічний простір разом із справжніми та фантастичними жителями планет. Ця космічна подорож планетами вразить не лише дітей, а й дорослих.

Коли: 31 липня, о 15:00

Де: Театрально-концертний Центр, вул. Сумська, 25

Вартість: від 220 грн

Квитки за посиланням 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися