Куди піти у Харкові: найцікавіші події цих вихідних

Зібрали найцікавіші заходи, які відбудуться у Харкові цими вихідними, з 22 по 23 липня

Повномасштабна війна в Україні триває, проте, треба жити, любити й боротися - не дивлячись ні на що. "Коментарі" зібрали найцікавіші події, які відбудуться на цих вихідних у Харкові. Через війну подій у місті не так багато, але є концерти, виставки, шоу. Обирайте на власний смак та не сидіть вдома, але не ігноруйте повітряні тривоги та бережіть себе.

Куди піти в Харкові на вихідних 22 та 23 липня:


Виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва

"Об'єднані творчістю"

Назва виставки не випадкова, адже заради цієї виставки об'єднались творчі особистості з різних куточків Харківської області, роботи яких вирізняються високим рівнем майстерності і на власному прикладі доводять наскільки багата наша Батьківщина. До експозиції увійшло понад 300 виробів, виконаних у найрізноманітніших техніках декоративно-прикладного мистецтва. Зокрема, на виставці можна побачити серію вишитих рушників, оригінальні лялькові композиції, коци, валяні вироби, розписану дрібну пластику та панно, прикраси з бісеру, вироби з дерева, витинанки тощо. Є тут і живописні роботи, створені місцевими митцями, які теж вирізняються високим художним рівнем.

Коли: 22 липня, о 13:00

Де: Харківський обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва, вул Пушкінська, 62

Вартість: безкоштовно 

Подробиці за посиланням 


Концерт Анастасії Приходько "Степом"

Для вас виступить українська співачка, Заслужена артистка України, Заслужений Волонтер України в званні "Хрест нації" та громадський діяч. Анастасія Приходько – символ справжньої, вільної, сильної, сучасної української музики з жіночим обличчям. Її називають Музою українських захисників, Новою Українською Амазонкою, сучасною Жанною д'Арк, яка заради Правди відреклася від грошей, слави та нагород. Цей концерт - підтримка наших воїнів у боротьбі за майбутнє України.

Коли: 22 липня, о 18:00

Где: Театрально-концертний Центр, вул. Сумська, 25

Вартість: від 200 грн

Квитки за посиланням 


Легенди Світового Джазу

На вас чекає неповторна атмосфера старого джазу. У програмі відомі твори Луї Армстронга, Ели Фіцжеральд, Френка Сінатри та інших. 

Коли: 23 липня, о 18:00

Де: Театрально-концертний Центр, вул. Сумська, 25

Вартість: від 250 грн

Квитки за посиланням 


Виставка живопису Анастасії Худякової "Багатозначність"

Виставка живопису "Багатозначність" це погляд на реалізацію життєвого шляху та вплив долі на наше існування. В композиціях художниці знаки виступають не просто як орієнтири на дорозі, але як метафора нашого постійного пошуку та вибору шляхів. Кожен знак на полотні символізує окрему життєву ситуацію, розгалуження або ризик, з якими ми можемо зіткнутися в своєму житті. Вони нагадують нам про необхідність робити рішення та направляти своє життя в вірному напрямку. Частина експозиції є художньою реакцією на війну, усвідомленням нової реальності, з якою зіткнулися українці, а також переосмисленням образів та символів, які виникли у цей непростий час. "Багатозначність" надає можливість глядачам переглянути свої власні життєві шляхи, зрозуміти їх унікальність та важливість, а також знайти інспірацію для подальшого розвитку та самовдосконалення. Виставка пропонує глибоку рефлексію про сутність нашого існування та допомагає відкрити нові перспективи для розуміння себе і світу навколо нас.

Коли: 22-23 липня, 11:00

Де: Мистецтво Слобожанщини, площа Свободи, 5, Держпром, 9 під'їзд, 1 поверх (вхід з боку Скверу Незалежності)

Вартість:  безкоштовно

Подробиці за посиланням 


Шоу "Єдина Планета" у дельфінарії 

Денне шоу в дельфінарій - це можливість незвично провести час і отримати величезну кількість позитивних емоцій для кожного члена сім'ї. Спілкування з дивовижними дельфінами заспокійливо впливає на людину та дає відчуття гармонії. Під час денної вистави перед глядачами виступають морський котик Боб, морський лев Алонсо, чорноморські дельфіни-афаліни Віта, Геша, Злата і Луна, а також білі кити Пломбір і Снєжка. 

Коли: 22 та 23 липня, о 12:00

Де: дельфінарій "NEMO"

Вартість: 300 грн

Придбати білети можна за посиланням 


Парк Динозаврів 

Це унікальна локація з динозаврами у Харкові, де відвідувачам представлено 40 інтерактивних експонатів у натуральну величину. Динозаври рухливі, вони крутять головами та хвостами. Також вони видають різні звуки, характерні для свого виду. Лише у парку динозаврів у Харкові можна побачити найбільшого брахіозавра в Україні. Висота цього гіганта становить 15 метрів, а довжина – 26 метрів. 

Коли: 22 та 23 липня, о 10:00

Де: Центральний парк культури та відпочинку ім. М. Горького, біля футбольних полів, вул. Сумська, 81

Вартість: дорослий 150 гривень, діти до 3 років - безкоштовно, від 3 до 12 років - 100 гривень.

Подробиці та придбати квиток можна за посиланням 


Дитяче свято у ТРЦ "Французький бульвар"

На вас чекають запальні танці, ігри, конкурси, аніматори та купа солодких подарунків. Організатори свята обіцяють, що буде весело та цікаво. Приходьте усією сім'єю. 

Де: ТРЦ "Французький бульвар", 2 поверх, вул. Академіка Павлова, 44Б 

Коли: 22 та 23 липня, о 16:00  

Вартість: безкоштовно. 

Подробиці за посиланням 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися