Давай, прощавай: хто із знаків зодіаку найлегше викреслює людей зі свого життя

Зірки знову в справі

Сьогодні ми розповімо про те, які особливості у відносинах виявляють різні знаки зодіаку. Деякі готові швидко завести нові знайомства, тоді як інші досить важко розлучаються з людьми. Склали рейтинг знаків зодіаку за тим, наскільки легко вони викреслюють людей зі свого життя


12-е місце - Козеріг

Останнє місце у нашому списку посідає Козеріг, який обирає своїх близьких дуже обережно. Він складає своє оточення з великою ретельністю, і для нього кожна втрата має особливе значення. Він справедливий і послідовний у своїх діях.


11-е місце - Телець

Телець також не розлучається з людьми легко, але по-своєму. У нього є жадібність, і він не хоче просто так позбавлятися відносин, які були побудовані спільною працею. Телець думає, що якщо щось викинути, то якраз це буде дуже важко. Він може недовго вагатись, але потім повернеться до того, що було.


10-е місце - Діва

Десяте місце дістається Діві, яка дуже прив'язується до людей, із якими вона взаємодіє. Вона уявляє, що вони стають її власністю після того, як вона наведе в їхньому житті порядок. Діва прагне зберегти контроль над оточуючими, але завжди ділиться своїми ресурсами.


9-е місце - Рак

Рак відомий своєю чіпкістю, і вирватися з його обіймів справді складно. Проте є шанс уникнути його уваги. Для цього потрібно стати абсолютно непривабливим та безнадійним варіантом. Рак може відпустити тих, хто не становить інтересу та не викликає співчуття.


8-е місце - Скорпіон

У ближньому оточенні Скорпіона можна опинитися, ніби за долею, але це відбувається раз на десять років. Не варто думати, що Скорпіон так просто позбавляється людей – він їх насправді ніколи не приймав у своє життя. І близьких Скорпіон здатний терпіти до останнього. Він дотримується принципу справедливості, і щоб його відпустити, потрібно завдати йому по-справжньому страшної образи. Але врахуйте, що в процесі нанесення цієї образи ви можете залишитися з деякими втратами.


7-е місце - Близнюки

Незважаючи на свою легкість та непостійність, Близнюки лише сьомі у нашому рейтингу. Вони неохоче розлучаються з тими, хто їх справді розуміє та хто для них є цікавим співрозмовником. Однак із невдячними співрозмовниками Близнюки легко розлучаються без жалю. До того ж, їхнє коло спілкування настільки широке, що іноді потрібно проводити прибирання для боротьби з хаосом.


6-е місце - Терези

Терези займають почесне шосте місце. Вони часто довго вагаються, перш ніж ухвалити остаточне рішення: викинути людину зі свого життя або дати їй ще один шанс. Вони можуть довго зважувати "за" і "проти", виходячи з того, чи знадобиться ця людина їм у майбутньому. Втім, якщо вони наважуються викинути його, вони роблять це з легким серцем, ніби він їм ніколи не був потрібен.


5-е місце - Лев

Леви посідають п'яте місце. Вони часто оточені численними послідовниками, але можуть легко попрощатися з людьми. Леви рідко цінують те, що в них удосталь. Вони так захоплені собою, що іноді можуть здаватися байдужими до оточуючих. Всім відомо їхній девіз: "Менше народу - більше кисню".


4-е місце - Овен

Овни майже досягають призового місця, посідаючи четверте місце. Вони здатні легко виганяти людей зі свого життя, і іноді це робиться з такою легкістю, що здається, ніби це їм нічого не варте. Насправді це відбувається після багатьох попереджень і досить тривалого періоду терпимості. Його доводять до крайності, перш ніж він вирішить розлучитися з будь-ким.


3-е місце - Водолій

Бронзову медаль заслужено одержують Водолії, які відрізняються особливим підходом до стосунків. Їм не обов'язково потрібні постійні побратими на вигляд, вони часто віддають перевагу власному суспільству. Водолій готовий бути поруч лише тоді, коли це вигідно, і легко забуває про людей, коли вони перестають його цікавити. Він не морочиться на довгі прощання і може раптово зникнути.


2-е місце - Риби

Друге місце дістається Рибам. Рибам легше померти, ніж піти на компроміси. Вони очікують повного розуміння і прийняття себе такими, якими вони є, інакше вони просто йдуть. Повзти на колінах і благати про повернення марно. Вони можуть зробити вигляд, що вас взагалі не існує, навіть якщо ви спробуєте повернутися.


1-е місце - Стрілець

Стрілець заслуговує на золоту медаль у нашому рейтингу та звання найжорстокішого у питанні розставання зі своїми близькими. Стрілець не просто виганяє людей зі свого життя, а робить це з відкритим полегшенням та справжньою насолодою. Коли ваша самооцінка знаходиться на піку, і здається, що душа готова полетіти, Стрілець здатний розтоптати її, і в той же час скаже: "Мені так шкода, розумію, як тобі буде без мене важко". Така поведінка Стрільців відрізняється особливою жорстокістю і викликає бурю обурення та критики, але, на жаль, це все не принесе полегшення нікому, крім самого Стрільця.



стрелец

9 листопада 2023, 15:11

Єто пиздеж-девы самий хреновый знак в єтом смысле

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися