Куди піти у Харкові: найцікавіші події цього тижня

Зібрали найцікавіші події, які відбудуться у Харкові цього тижня, с 26 по 30 червня

Повномасштабна війна в Україні триває, проте, треба жити, любити й боротися - не дивлячись ні на що. "Коментарі" зібрали найцікавіші події, які відбудуться на цьому тижні у Харкові. Через війну подій у місті не так багато, але є концерти, вистави, шоу. Обирайте на власний смак та не сидіть вдома, але не ігноруйте повітряні тривоги.

Куди піти в Харкові з 26 по 30 червня:


Вистава "Здрастуйте, я ваша тітонька"

На вас чекає незабутній відпочинок в творчій атмосфері. Ролі у виставі виконують відомі актори: О. Вертинський, А. Гнатюк, Х. Синельник, М. Слободенюк, Х. Комарова, М. Ейсмонт, М. Вертій, А. Пісковський, В. Дмитрук, П. Зузяк. Вистава поставлена за безсмертною п'єсою-фарсом "Тітонька Чарлея" англійського драматурга Брендона Томаса. Два оксфордські студенти – Джек та Чарлі – чекають у гості своїх подруг. Але у дівчат дуже суворий опікун, він не дозволяє їм залишатися з молодими людьми наодинці. На щастя, ось-ось має приїхати тітонька Чарлі. Але тітонька затримується, і щоб не зірвати довгоочікуване побачення, друзі вмовляють свого товариша Бабса зіграти роль тітоньки. Вибухова суміш тонкого англійського гумору, ефект переодягання й дивовижного перевтілення змушують головних героїв вистави щохвилини вигадувати й викручуватися у найдивовижніших обставинах.

Коли: 26 червня, о 19:00

Де: Театрально-Концертный центр, вул. Сумська, 25

Вартість: від 500 грн

Квитки за посиланням 


Концерт Олександра Божика

Олександр Божик – скрипаль-віртуоз, композитор, явище у сучасному музичному просторі. Майстер поєднувати неперевершене виконання та видовищне шоу. Лауреат всеукраїнських та міжнародних конкурсів,  рекордсмен "Книги рекордів України". Музичне шоу Олександра Божика – це програма, у якій поєднуються класика, рок, поп і фольк-мотиви. Додайте сюди інтерактиви із публікою та невимушену манеру спілкування – і запальний насичений вечір для вас гарантований.

Коли: 27 червня, о 17:00

Де: Театрально-Концертный центр, вул. Сумська, 25

Вартість: від 380 грн

Квитки за посиланням  


Вистава "Як виростити чоловіка в домашніх умовах"

Вас чекає комедія про різні світи чоловіка та жінки. На сцені Ірма Вітовська та Олексій Гнатковський. У центрі п'єси – сильна, прекрасна і самовпевнена Марьяна! Вона має чудову роботу, гроші, все, крім кохання бо хоча б просто чоловіка. В один прекрасний вечір вона побачила рекламу про те що ідеального чоловіка можна виростити в домашніх умовах... Комедія про стосунки чоловіків і жінок… І про те, що в рекламі не завжди кажуть правду. 

Коли: 29 червня, о 18:00

Де: Театрально-Концертный центр, вул. Сумська, 25

Вартість: від 400 грн

Квитки за посиланням 


Презентація книги поезій Наталки Маринчак "Відчаєспинне"

"Відчаєспинне" - збірка поезій української поетки Наталки Маринчак. Тексти, що народжувалися Харкові в 2022-2023 роках, стали своєрідним свідченням війни. Книга є ментальними ліками, які допомагають втримати вертикаль та подолати відчай, який може виникати від актуальної стрічки новин. Художнє оформлення Костянтина Зоркіна перетворюють збірку на справжній артбук, де ілюстрації не просто підкріплюють тексти, але утворюють самостійну історію. "Відчаєспинне" стало першим виданням сучасної української поезії для видавця Олександра Савчука.

Коли: 29 червня, о 19:00

Де: Харківський ЛітМузей, вулю Багалія, 6

Вартість: безкоштовно

Подробиці за посиланням


Концерт "Від оперети до мюзиклу"

Це не просто гала-концерт, а справжнє театралізоване шоу, що з'єднало в собі кращі уривки з оперет, музичних комедій і мюзиклів. Мелодії Ф. Легара, І. Кальмана, Й. Штрауса, Ж. Оффенбаха, Д. Германа, Е. Веббера, Ж. Пресгурвіка виконають провідні солісти театру, артисти хору і балету. Зустріч з давно улюбленими великими творами - запорука чудового настрою на довгий час. 

Коли: 30 червня, о 17:00

Де: Театрально-Концертный центр, вул. Сумська, 25

Вартість: від 200 грн

Квитки за посиланням 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися