Куди піти у Харкові: найцікавіші події цих вихідних

Зібрали найцікавіші заходи, які відбудуться у Харкові цими вихідними, 26 та 27 серпня

Повномасштабна війна в Україні триває, проте, треба жити, любити й боротися - не дивлячись ні на що. "Коментарі" зібрали найцікавіші події, які відбудуться цими вихідними у Харкові. Через війну подій у місті не так багато, але є концерти, виставки, шоу. Обирайте на власний смак та не сидіть вдома, але не ігноруйте повітряні тривоги та бережіть себе.

Куди піти в Харкові на вихідних 26 та 27 серпня:


Вистава "Дорослі забави"

На вас чекає дійсно незабутній відпочинок в атмосфері творчості. Адже ролі у спектаклі виконують видатні талановиті актори: О.Сумська, В Борисюк, В. Ямненко, А.Вахліовський, І. Приходько. "Дорослі забави" – це шалена добірка кумедних історій, сповнених витонченого гумору й ліризму. Багато хто у героях вистави впізнає своїх знайомих або навіть і себе. Ви іще раз побачите, наскільки різноманітною і непередбачуваною інколи буває доля. Спектакль подарує гарний настрій та зачарує майстерною акторською грою, красивим музичним оформленням та стильним сценічним рішенням.

Коли: 26 серпня, о 18:00

Де: Театрально-концертний центр, вул. Сумська, 25

Вартість: від 500 грн

Квитки за посиланням 


Мюзикл "HOTEL"57": секстет колишніх"

Комедія, яка не залишитись байдужим нікого. Нове звучання улюблених  світових хітів в джазовій обробці. В сюжеті: самотній чоловік, який знедавна керує власним готелем, обманом запрошує своїх колишніх подружок до готелю, задля участі в авторському експерименті. Експеримент полягає у диференціації "не ідеальних" рис колишніх, щоб у майбутньому, не допуститись помилки і не зіштовхнутись з ними знову. На його думку, саме відокремлення вад колишніх допоможе йому знайти ідеальну жінку! Та чи погодяться дівчата на цей експеримент? Дізнаєтесь під час вистави.

Коли: 27 серпня, о 18:00

Де: Театрально-концертний центр, вул. Сумська, 25

Вартість: від 300 грн

Квитки за посиланням 


Шоу "Єдина Планета" у дельфінарії 

Денне шоу в дельфінарій - це можливість незвично провести час і отримати величезну кількість позитивних емоцій для кожного члена сім'ї. Спілкування з дивовижними дельфінами заспокійливо впливає на людину та дає відчуття гармонії. Під час денної вистави перед глядачами виступають морський котик Боб, морський лев Алонсо, чорноморські дельфіни-афаліни Віта, Геша, Злата і Луна, а також білі кити Пломбір і Снєжка. 

Коли: 26 та 27 серпня, о 12:00

Де: дельфінарій "NEMO"

Вартість: 300 грн

Придбати білети можна за посиланням 


Парк Динозаврів 

Це унікальна локація з динозаврами у Харкові, де відвідувачам представлено 40 інтерактивних експонатів у натуральну величину. Динозаври рухливі, вони крутять головами та хвостами. Також вони видають різні звуки, характерні для свого виду. Лише у парку динозаврів у Харкові можна побачити найбільшого брахіозавра в Україні. Висота цього гіганта становить 15 метрів, а довжина – 26 метрів. 

Коли: 26 та 27 серпня, о 10:00

Де: Центральний парк культури та відпочинку ім. М. Горького, біля футбольних полів, вул. Сумська, 81

Вартість: дорослий 150 гривень, діти до 3 років - безкоштовно, від 3 до 12 років - 100 гривень.

Подробиці та придбати квиток можна за посиланням 


Дитяче свято у ТРЦ "Французький бульвар"

На вас чекають запальні танці, ігри, конкурси, аніматори та купа солодких подарунків. Організатори свята обіцяють, що буде весело та цікаво. Приходьте усією сім'єю. 

Де: ТРЦ "Французький бульвар", 2 поверх, вул. Академіка Павлова, 44Б 

Коли: 26 та 27 серпня, о 16:00  

Вартість: безкоштовно. 

Подробиці за посиланням 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися