Куди піти у Харкові: найцікавіші події вересня

Зібрали найцікавіші заходи, які відбудуться у Харкові протягом вересня

Повномасштабна війна в Україні триває, проте, треба жити, любити й боротися - не дивлячись ні на що. "Коментарі" зібрали найцікавіші події, які заплановані на вересень у Харкові. Через війну подій у місті не так багато, але є концерти, вистави, шоу, стендап та навіть швидкі побачення. Обирайте на власний смак і не сидіть вдома, але не ігноруйте повітряні тривоги та дотримуйтесь правил безпеки.

Огляд афіши Харькова на вересень:


Швидкі побачення

Організатори роблять дійсно американський формат – 10-12 побачень за 1 вечір, майже як у фільмі "Метод Хітча", "Доктор Хаус" та іншим. Приходять хлопці та дівчата на вечірку, щоб познайомитись один з одним, знайти свою половинку, нових друзів або весело провести час. Усі сідають за столи по 2 людини (хлопець та дівчина). На знайомство у кожної пари є 5-7 хвилин.

Потім дівчина залишається сидіти на місці, а хлопець переходить до наступного за номером столу. Дівчата сидять за столиками, чоловіки пересідають за сигналом ведучого заходу. У кожного учасника є своя анкета, у якій він відмічає особу протилежної статі, який (яка) йому сподобалась (сподобався). 

Коли: 3 вересня, о 16:00

Де: FakeRabbit, вул. Сумська, 35Б

Вартість: 590 грн

Квитки за посиланням 


FueGo Orchestra. "Танго свободи"

FueGo Tango Orchestra – яскравий український колектив, що запалює серця палкими мотивами пристрасного танго. Оркестр підкорює бездоганним виконанням запальних мелодій. Цього вечора на сцену вийде прекрасна пара: Віталій Загоруйко та Наталія Слісаренко. Віталій відзначився роботою в якості хореографа-постановника у проєкті "Танцюють всі" та хореографа шоу "Танці з зірками". Наталія – визнаний професіонал і майстер аргентинського танго. Концерт буде присвячений Міжнародному дню танцю.

Коли: 4 вересня, 18:00

Де: Театрально-концертний центр, вул. Сумська, 25

Вартість: від 200 грн

Квитки за посиланням 


Вистава "Схоже на щастя"

Це історія випадкової зустрічі двох самотніх істот, їх короткочасної спільної подорожі і невипадкової взаємної турботи, довіри, ніжності, що виникають несподівано і, напевно, без кінця. Вистава - лауреат премії "Київська Пектораль 2014" в номінації "За кращу камерну вистава (вистава малої сцени)". Ада Роговцева лауреат премії "Київська Пектораль 2014" в номінації "За кращу жіночу роль".

Коли: 9 вересня, 18:00

Де: Театрально-концертний центр, вул. Сумська, 25

Вартість: від 400 грн

Квитки за посиланням


Концерт Олега Каданова та Стаса Кононова

Акустичний гранж, вирощений на прадавніх гуцульських мотивах, лірика зі зведеними від болю щелепами, оптимістична антиутопія та сюрреалістична документалістика — усе це переплітається в піснях та віршах Олега Каданова ("Оркестр Че", "Лінія Маннергейма", "Мантра Керуака"), які прозвучать в колаборації з вдумливим та витонченим майстром гітарних справ Стасом Кононовим ("Сергій Бабкін", "pur:pur", "Мои ракеты вверх" та "Оркестр Че"). Частина коштів від продажу квитків на концерт передається на потреби ЗСУ через волонтерське об'єднання "Культурний Шок".

Коли: 9 вересня, о 18:00

Де: Art-Area ДК, вул. Чернишевська, 13

Вартість: 300 грн

Квитки за посиланням 


Вистава "Дорослі забави"

Це шалена добірка кумедних історій, сповнених витонченого гумору й ліризму. Багато хто у героях вистави впізнає своїх знайомих або навіть і себе. Ви іще раз побачите, наскільки різноманітною і непередбачуваною інколи буває доля. Спектакль подарує гарний настрій та зачарує майстерною акторською грою, красивим музичним оформленням та стильним сценічним рішенням.

Коли: 11 вересня, 18:00

Де: Театрально-концертний центр, вул. Сумська, 25

Вартість: від 500 грн

Квитки за посиланням 


Вистава "Занадто одружений таксист"

Одна дружина це гарно, а дві ще краще. Головна справа не бути викритим. Та коли ти таксист це можливо. Одній кажеш що працюєш в день іншій що вночі. Головне не переплутати. Та як що вже попався що казати одній, що іншій, а що казати поліції яка зацікавилася тобою? Низка неймовірно смішних та гострих ситуацій у відвертій чоловічій супер комедії "Занадто одружений таксист". Від творців найкращої комедії року "Свінгери".

Коли: 13 вересня, 18:00

Де: Театрально-концертний центр, вул. Сумська, 25

Вартість: від 200 грн

Квитки за посиланням 


Настя Зухвала, сольний стендап "Суцільні протиріччя"

Ішов бозна який день бозна якого місяця десятого року одвічної війни з росіянами. Фрапучіно розпивалося під повітряну тривогу, шахеди летіли над розважальними центрами (якщо пощастить), цивільні дивились тік-токи, як військові танцюють і посміхалися, військові дивились тік-токи як цивільні вчать інших цивільних воювати. На барахолках стали продавати вазочки, уламки снарядів і вазочки з уламків снарядів. Меми перемішалися зі зборами, пісні перемішались зі зборами, стендапи перемішались зі зборами… Єдиним острівцем стабільності стала русофобія. А вона, як хороше вино, з роками стає тільки краще. Йшов 2023 рік, відбулося все те, чого не могло відбутися. Принаймні одночасно. Ви бачите в цьому комедію? Авторка цих слів так! Якщо ви теж - то, вона запрошує вас на свій новий сольний стендап "Суцільні протиріччя".

Коли: 15 вересня, 19:00

Де: Fabrika.space, ул. Благовіщенська, 1 (Колишня Карла Маркса)

Вартість: від 290 грн

Квитки за посиланням


Концерт PARFENIUK

Parfeniuk - той хто провів екскурсію у серцях мільйонах українців та й захопив свою публіку по різних куточках світу. Топ-1 у чартах Apple Music, Spotify, Shazam, Більше 10 млн переглядів на ютубі 200 000 знято відео у Тік-тоці з цією піснею. Парфенюк – виходець з молодого покоління, що не соромиться транслювати свої почуття на широку аудиторію. Парфенюк може спокійно співати ідучи по центру Києва або проїхатись маршруткою, знаючи, що його пісню обов’язково підхоплять.

Коли: 16 вересня, 19:30

Де: Radmir Club, вул. Академіка Павлова, 271

Вартість: від 390 грн

Квитки за посиланням 


Концерт "Моя чарівна леді та привид опери"

На вас чекають найяскравіші фрагменти з всесвітньо відомих мюзіклів ХХ століття в органно-вокальному виконанні: Фредерік Лоу "Моя чарівна леді", Леонард Бернстайн "Вестсайдська історія", Ендрю Ллойд Веббер "Коти", "Ісус Христос суперзірка", "Привид опери". 

Коли: 22 вересня, 18:00

Де: Харківська філармонія. (Органна зала), вул. Римарська, 21

Вартість: від 180 грн

Квитки за посиланням 


Акустичний концерт "Rock залежність"

Це нове звучання ваших улюблених рок-хітів у сімфонічному форматі, яке ввібрало в себе всю мелодійність та різнобарвне емоційне відчуття суті. На вас чекають смачні креативні ідеї, які знайдуть відгук у серці кожного. Ви почуєте відомі композиції під акустичний супровід та вокал від професійних музикантів. На вас чекають хіти Scorpions, Falling in reverse, Skillet, Five Finger Death Punch, Linkin Park, Papa Roach, Lordi, Rammstein, Nightwish, Evanescence, No Doubt, Slipknot, 30 sec to mars, Metallica  та багато іншіх.

Коли: 24 вересня, 18:00

Де: Харківська філармонія (Велика зала), вул. Римарська, 21

Вартість: від 250 грн

Квитки за посиланням


Вистава "Експеримент, або Симфонія спокуси"

Пікантна комедійна вистава заснована на реальній життєвій історії. В сюжеті сімейні стосунки Едуарда і Насті переживають кризові моменти і заходять у глухий кут. Аби зберегти шлюб, чоловік і жінка вирішують піти на експеримент, щоби внести родзинку у своє інтимне життя – вони запрошують пару досвідчених експертів-практикантів для цієї пікантної справи. Іншими словами, "вирішили спробувати". Але випадково до них потрапляє інша пара, зі зовсім іншими намірами і цілями, "не з цієї опери". І тут починається найсмішніше і "найсмачніше".

Коли: 25 вересня, о 18:00

Де: Театрально-концертний центр, вул. Сумська, 25

Вартість: від 200 грн

Квитки за посиланням 


Вистава "Кохання на трьох"

Це італійські пристрасті, непередбачувані повороти сюжету, інтриги, неперевершена гра акторів та, звісно ж, сміх до сліз. Любов — це найпрекрасніше, що може статися з людиною в будь-якому віці. Проте саме вік може стати перешкодою у розвитку любовних стосунків. Чарівна журналістка, сеньйорита Паола (О. Сумська) буквально з першого погляду підкорює серце поважного політика синьйора Леоне (Є. Паперний). Леоне, перебуваючи в досить поважному віці, до нестями закоханий у молоденьку спокусницю. Але, на жаль, похилий вік і відсутність чоловічої харизми заважають депутату завоювати Паолу. Однак Леоне не здається. Він укладає договір з молодим, нікому не відомим драматургом П’єтро (В. Борисюк) і публічно видає його літературні твори за свої. Леоне отримує славу та успіх, а П’єтро отримує прихильність і жаркі поцілунки Паоли. А може ця підступна бестія веде подвійну гру?..

Коли: 28 вересня, 18:00

Де: Театрально-концертний центр, вул. Сумська, 25

Вартість: від 350 грн

Квитки за посиланням 


Концерт Євгена Хмари

Євген Хмара - музикант, виступ якого однозначно гідний відвідування з декількох причин. По-перше, чоловік має статус YAMAHA ARTIST, що свідчить про ідеальне володінні фортепіано конкретно фірми YAMAHA. По-друге, це не просто виконавець, а піаніст-віртуоз, якого із задоволенням запрошують на різні пісенні телешоу (основна його робоча діяльність зараз - гра на роялі в програмі "Х-Фактор"), концерти зірок для акомпономування. Також слід сказати, що він був фіналістом одного з сезонів шоу "Україна має талант", з гідністю представивши світ фортепіанної музики всій країні. Третя причина - кожен концерт фортепіанного виконавця - це справжня звукова феєрія, що складається з постійно змінюючих один одного інструментальних композицій. Завдяки вмілим переходах вся концертна програма звучить, як єдине ціле. Він знає, як зробити так, щоб абсолютно різні інструменти спрацювалися як єдиний механізм, здивувавши звучанням всіх в залі. Цей хлопець обожнює експерименти, а в поєднанні з ідеальним володінням своїм робочим пристосуванням це виглядає неймовірно і динамічно.

Коли: 29 вересня, 18:00

Де: Театрально-концертний центр, вул. Сумська, 25

Вартість: від 450 грн

Квитки за посиланням 


Наталія Могилевська. Моновистава "Доньки"

Вистава "Доньки" - це присвята всім жінкам України, які зараз героїчно переживають та проживають цю війну, піклуються про дітей, проявляючи милосердя та стійкість. Це історія про те, що навіть під час війни, завжди є місце любові та милосердю. Вистава наповнена ніжністю, коханням, натхненням та молитвою про Боже благословення бути матір’ю. Продюсером вистави виступила Нонна Кондрашова.

Коли: 30 вересня, 19:00

Де: Театрально-концертний центр, вул. Сумська, 25

Вартість: від 400 грн

Квитки за посиланням 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися