Куди піти у Харкові: найцікавіші події цих вихідних

Зібрали найцікавіші заходи, які відбудуться у Харкові цими вихідними, 23 та 24 вересня

Повномасштабна війна в Україні триває, проте, треба жити, любити й боротися - не дивлячись ні на що. "Коментарі" зібрали найцікавіші події, які відбудуться цими вихідними у Харкові. Через війну подій у місті не так багато, але є концерти, виставки, шоу. Обирайте на власний смак та не сидіть вдома, але не ігноруйте повітряні тривоги та бережіть себе.

Куди піти в Харкові на вихідних 23 та 24 вересня:


Лекція "Деметра та Персефона. Міф про безсмертя"

З давніх-давен нам відомі міфи та символи, що описують зміну пір року. Одним із них є міф про Деметру та Персефону. Але окрім видимої природи, подібні міфи описують таємниці людської Душі. На вас чекає лекція, де поговоримо про значення символічної мови та міфів у пізнанні людиною своєї внутрішньої природи, а також про те, які рівні сенсів ми можемо відкрити через міф про велику богиню Деметру та її доньку Персефону.

Коли: 23 вересня, о 16:00

Де: Новий Акрполь, вул. Римарська, 19, оф. 31 (3 під'їзд, 2 поверх)

Вартість: 100 грн

Подробиці та реєстрація за посиланням 


Концерт ЧУР

На вас чекає концерт гурту "ЧУР", який виконає найкращі пісні з усіх альбомів наживо. ЧУР - український фолк-метал гурт з багатьма народними інструментами та здебільшого чистим вокалом. 

Коли: 23 вересня, о 19:00

Де: підвал бару "Казка", вул. Пушкінська, 25

Вартість: донат від 150 грн

Подробиці за посиланням 


Акустичний концерт "Rock залежність"

Це нове звучання ваших улюблених рок-хітів у сімфонічному форматі, яке ввібрало в себе всю мелодійність та різнобарвне емоційне відчуття суті. На вас чекають смачні креативні ідеї, які знайдуть відгук у серці кожного. Ви почуєте відомі композиції під акустичний супровід та вокал від професійних музикантів. На вас чекають хіти Scorpions, Falling in reverse, Skillet, Five Finger Death Punch, Linkin Park, Papa Roach, Lordi, Rammstein, Nightwish, Evanescence, No Doubt, Slipknot, 30 sec to mars, Metallica  та багато іншіх.

Коли: 24 вересня, 18:00

Де: Харківська філармонія (Велика зала), вул. Римарська, 21

Вартість: від 250 грн

Квитки за посиланням 


Шоу "Єдина Планета" у дельфінарії 

Денне шоу в дельфінарій - це можливість незвично провести час і отримати величезну кількість позитивних емоцій для кожного члена сім'ї. Спілкування з дивовижними дельфінами заспокійливо впливає на людину та дає відчуття гармонії. Під час денної вистави перед глядачами виступають морський котик Боб, морський лев Алонсо, чорноморські дельфіни-афаліни Віта, Геша, Злата і Луна, а також білі кити Пломбір і Снєжка. 

Коли: 23 та 24 серпня, о 12:00

Де: дельфінарій "NEMO"

Вартість: 300 грн

Придбати білети можна за посиланням 


Парк Динозаврів 

Це унікальна локація з динозаврами у Харкові, де відвідувачам представлено 40 інтерактивних експонатів у натуральну величину. Динозаври рухливі, вони крутять головами та хвостами. Також вони видають різні звуки, характерні для свого виду. Лише у парку динозаврів у Харкові можна побачити найбільшого брахіозавра в Україні. Висота цього гіганта становить 15 метрів, а довжина – 26 метрів. 

Коли: 23 та 24 вересня, о 10:00

Де: Центральний парк культури та відпочинку ім. М. Горького, біля футбольних полів, вул. Сумська, 81

Вартість: дорослий 150 гривень, діти до 3 років - безкоштовно, від 3 до 12 років - 100 гривень.

Подробиці та придбати квиток можна за посиланням 


Дитяче свято у ТРЦ "Французький бульвар"

На вас чекають запальні танці, ігри, конкурси, аніматори та купа солодких подарунків. Організатори свята обіцяють, що буде весело та цікаво. Приходьте усією сім'єю. 

Де: ТРЦ "Французький бульвар", 2 поверх, вул. Академіка Павлова, 44Б 

Коли: 23 та 24 вересня, о 16:00  

Вартість: безкоштовно. 

Подробиці за посиланням 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися