Куди піти у Харкові: найцікавіші події цих вихідних

Зібрали для вас найцікавіші події цих вихідних.

Повномасштабна війна в Україні триває, проте, треба жити, любити й боротися - не дивлячись ні на що. "Коментарі" зібрали найцікавіші події, які відбудуться цими вихідними у Харкові. Через війну подій у місті не так багато, але є концерти, виставки, шоу. Обирайте на власний смак та не сидіть вдома, але не ігноруйте повітряні тривоги та бережіть себе.

Куди піти в Харкові на вихідних 30 вересня та 1 жовтня:


Наталія Могилевська. Моновистава "Доньки"

Вистава "Доньки" - це присвята всім жінкам України, які зараз героїчно переживають та проживають цю війну, піклуються про дітей, проявляючи милосердя та стійкість. Це історія про те, що навіть під час війни, завжди є місце любові та милосердю. Вистава наповнена ніжністю, коханням, натхненням та молитвою про Боже благословення бути матір’ю. Продюсером вистави виступила Нонна Кондрашова.

Коли: 30 вересня, 19:00

Де: Театрально-концертний центр, вул. Сумська, 25

Вартість: від 400 грн

Квитки за посиланням 


Петро Чорний. "Дві дороги"

Харизматичний і талановитий Петро Чорний — найвідоміший ром України, чий голос називають "Чорним золотом України". На вас чекає нова концертна програма "Дві дороги", феєрія і колорит неповторних циганських романсів, українських пісень та незабутня атмосфера. Кожний концерт Петра Чорного — це приголомшливе свято, сповнене радості, краси, найяскравіших фарб та емоцій. Співак щоразу вражає глядачів не лише силою свого прекрасного голосу, а й відмінним почуттям гумору та цікавими розповідями. 50% від збору коштів буде перераховано на ЗСУ.

Коли: 1 жовтня, 19:00

Де: Театрально-концертний центр, вул. Сумська, 25

Вартість: від 300 грн

Квитки за посиланням 


Шоу "Єдина Планета" у дельфінарії 

Денне шоу в дельфінарій - це можливість незвично провести час і отримати величезну кількість позитивних емоцій для кожного члена сім'ї. Спілкування з дивовижними дельфінами заспокійливо впливає на людину та дає відчуття гармонії. Під час денної вистави перед глядачами виступають морський котик Боб, морський лев Алонсо, чорноморські дельфіни-афаліни Віта, Геша, Злата і Луна, а також білі кити Пломбір і Снєжка. 

Коли: 30 вересня та 1 жовтня, о 12:00

Де: дельфінарій "NEMO"

Вартість: 300 грн

Придбати білети можна за посиланням 


Парк Динозаврів 

Це унікальна локація з динозаврами у Харкові, де відвідувачам представлено 40 інтерактивних експонатів у натуральну величину. Динозаври рухливі, вони крутять головами та хвостами. Також вони видають різні звуки, характерні для свого виду. Лише у парку динозаврів у Харкові можна побачити найбільшого брахіозавра в Україні. Висота цього гіганта становить 15 метрів, а довжина – 26 метрів. 

Коли: 30 вересня та 1 жовтня, о 10:00

Де: Центральний парк культури та відпочинку ім. М. Горького, біля футбольних полів, вул. Сумська, 81

Вартість: дорослий 150 гривень, діти до 3 років - безкоштовно, від 3 до 12 років - 100 гривень.

Подробиці та придбати квиток можна за посиланням


Дитяче свято у ТРЦ "Французький бульвар"

На вас чекають запальні танці, ігри, конкурси, аніматори та купа солодких подарунків. Організатори свята обіцяють, що буде весело та цікаво. Приходьте усією сім'єю. 

Де: ТРЦ "Французький бульвар", 2 поверх, вул. Академіка Павлова, 44Б 

Коли: 30 вересня та 1 жовтня, о 16:00  

Вартість: безкоштовно. 

Подробиці за посиланням 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися