Куди піти у Харкові: найцікавіші події жовтня

Зібрали найцікавіші заходи, які відбудуться у Харкові протягом жовтня

Повномасштабна війна в Україні триває, проте, треба жити, любити й боротися - не дивлячись ні на що. "Коментарі" зібрали найцікавіші події, які заплановані на жовтень у Харкові. Через війну подій у місті не так багато, але є концерти, вистави, шоу, стендап та навіть швидкі побачення. Обирайте на власний смак і не сидіть вдома, але не ігноруйте повітряні тривоги та дотримуйтесь правил безпеки.

Огляд афіши Харкова на жовтень:


Швидкі побачення

Організатори роблять дійсно американський формат – 10-12 побачень за 1 вечір, майже як у фільмі "Метод Хітча", "Доктор Хаус" та іншим. Приходять хлопці та дівчата на вечірку, щоб познайомитись один з одним, знайти свою половинку, нових друзів або весело провести час. Усі сідають за столи по 2 людини (хлопець та дівчина). На знайомство у кожної пари є 5-7 хвилин.

Потім дівчина залишається сидіти на місці, а хлопець переходить до наступного за номером столу. Дівчата сидять за столиками, чоловіки пересідають за сигналом ведучого заходу. У кожного учасника є своя анкета, у якій він відмічає особу протилежної статі, який (яка) йому сподобалась (сподобався). 

Коли: 1 жовтня, о 16:00

Де: FakeRabbit, вул. Сумська, 35Б

Вартість: 590 грн

Квитки за посиланням 


Stand Up "На двох"

Відповідальні за сміх та гумористичну ейфорію в залі, аси стендап комедії: Денис Морозов - один із найдосвідченіших стендап коміків і не лише. Ще й людина він досить досвідчена, судячи з віку. У вільний від стендапа час працює вчителем та Олександр Селін – напевно найдосвідченіший комік, учасник "Розсміши коміка", "Ліги сміху" та стендап фестивалів, двічі фіналіст харківського стендап турніру "Stand Up XL" та учасник першого в Україні телевізійного стендап проекту "Humorlab stand up wanted".

Коли: 6 жовтня, 19:00

Де: FakeRabbit, вул. Сумська, 35Б

Вартість: 150 грн

Квитки за посиланням 


KHARKIV TATTOO CONVENTION

7 та 8 жовтня Харків вже в восьме, прийме фестиваль художньоготатуювання.  Це грандіозна подія, що об'єднує всіх тату-майстрів та поціновувачів даної культури на одній території. На заході можна зробити не тільки новее татуювання, а й оновити старе або вибравши вподобаного майстра, обговорити деталі майбутнього татуювання. Конвенція 2023 року в Харкові буде відбуватися у воєнний час, тому сам захід буде проходити в безпечному місці з наявністю бомбосховища, та з дотриманням правил комендантської години та етичних норм поведінки у воєнний час. Мета конвенції - не розвага, а показ робіт на конкурсній основі, розвиток тату-культури та обєднання тату-суспільства в цей складний для країни час. Частина прибутку буде направлена на допомогу Силам оборони нашої Батьківщини.

Коли: 7, 8 жовтня, 09:00

Де: вул. Івнівська, 1

Вартість: 200 грн

Квитки за посиланням 


POSITIFF

POSITIFF — український поп-співак, музичний продюсер та актор. Один із головних трендсетерів сучасного шоу-бізнесу. Разом заспіваємо деякі хіти з минулих проектів співака: "Время & Стекло" та гурту "MOZGI" та нові пісні які вже встигли стати хітами.

Коли: 7 жовтня, 17:00

Де:  White Rabbit (ARIZONA place), пров. Буковий, 3

Вартість: від 500 грн

Квитки за посиланням 


LAMA "Сильні люди"

Lama (Наталія Дзеньків) - найвпізнаваніший голос України. Автор і композитор, продюсер та вокальний тренер. Володарка престижних премій і нагород, серед яких "MTV Europe Music Awards" та "Женщина Третьего Тысячелетия". Lama "Сильні люди" - нова концертна програма співачки наповнена новими, чуттєвими, романтичними і драйвовими хітами. Свої пісні виконавця присвячує українському народу та Збройним Силам України, незламністю та силою яких захоплюється весь світ. Автор і виконавиця мега-хітів "Мені так треба", "Літак", "Моє Серце", "Знаєш як болить", "Ангел", "Мій милий", "Привіт, привіт", та інших. Поєднання еталонного музичного стилю, якого Наталія дотримується вже багато років, та унікального тембру голосу, що дає пісням безцінної окраси, робить її музикантом поза часом. 

Коли: 8 жовтня, 18:00

Де: Театрально-концертний центр, вул. Сумська, 25

Вартість: від 350 грн

Квитки за посиланням


Шедеври світового року

Програма у виконанні камерного симфонічного оркестру "Імпульс" – це, по суті, симбіоз класичної та рок-музики. Репертуар коллективу складається з безсмертних творів великих рок-груп як двадцятого століття, так і сучасності. Його родзинкою є те, що улюблені всіма пісні постають в нових аранжуваннях і розкриваються під абсолютно незвичайним ракурсом. В результаті відомі всім рок-хіти проходять переродження та отримують нове дихання. До складу групи "Імпульс" входять професійні музиканти. Програма супроводжується спеціально підібраним візуальним рядом. У програмі представлені твори таких групп як Queen, The Beatles, Metallica, Rammstein, Depeche Mode, Radiohead, Red Hot Chili Peppers, AC/DC, Scorpions, Bon Jovi, System of a Down, Kiss, Nirvana, Deep Purple, Led Zeppelin, Korn, Linkin Park, 30 Seconds to Mars, Muse, Sting.

Коли: 11 жовтня, 19:00

Де: Театрально-концертний центр, вул. Сумська, 25

Вартість: від 390 грн

Квитки за посиланням 


Театр "Нафта". Вистава "Щур". Прем'єра!

На вас чекає абсурдна детективно-пластична комедія з елементами театру анімації. У центрі уваги — простий робітник Пан Чепєленко, прибиральник за професією і фанат своєї справи. Одного вечора він випадково знаходить підозрілий чемоданчик в одному зі сміттєвих  баків, біля якого працював. Передчуваючи неладне, він поспішно ховає знахідку і тікає додому. Пан Чепєленко ще не знає, що на той момент за чемоданчиком вже полювали різні кримінальні клани і заїжджі бандити. Тому прибиральник стає важливою ціллю і пріоритетом для злодіїв. Починаються кумедні замахи і перестрілки, химерно переплетені з пластичними витівками героїв. Паралельно відбувається ексцентричне розслідування цих замахів. Детектив Спун і Детектив Сміт разом із їхньою начальницею Детективкою Маерс намагаються зловити злодіїв на гарячому. Але в якийсь момент у детективному відділку з’являється відчуття, що… серед них завівся ЩУР! І розслідування стає ще більш абсурдним та загадковим. Хто першим знайде таємний чемоданчик? Ким є Щур? Чи подружиться Пан Чепєленко з мафією? Що буде з детективами і при чому тут бабуся? 

Коли: 14 жовтня, 16:00 та 19:00

Де: театр "Нафта", вул. Чорноглазівська, 21/23 (колишня вул. Бажанова, 21/23)

Вартість: 300 грн

Квитки за посиланням 


Акустичний концерт "Rock залежність"

Це нове звучання ваших улюблених рок-хітів у сімфонічному форматі, яке ввібрало в себе всю мелодійність та різнобарвне емоційне відчуття суті. На вас чекають смачні креативні ідеї, які знайдуть відгук у серці кожного. Ви почуєте відомі композиції під акустичний супровід та вокал від професійних музикантів. На вас чекають хіти Scorpions, Falling in reverse, Skillet, Five Finger Death Punch, Linkin Park, Papa Roach, Lordi, Rammstein, Nightwish, Evanescence, No Doubt, Slipknot, 30 sec to mars, Metallica  та багато іншіх.

Коли: 15 жовтня, 18:00

Де: Харківська філармонія (Велика зала), вул. Римарська, 21

Вартість: від 250 грн

Квитки за посиланням 


Дмитро Білоус. Підпільний стендап

Дмитро Білоус - київський стендап комік та учасник ютуб шоу Підпільного Стендапу, любитель емпатично поспілкуватись з глядачами під час виступів. Запрошуємо вас на його сольний стендап концерт у Харкові! 20% від зібраних коштів будуть надіслані на потреби ЗСУ.

Коли: 15 жовтня, 18:00

Де: FAT GOOSE PUB, вул. Космічна, 21

Вартість: від 200 грн

Квитки за посиланням 


Вистава "Егоїстки"

Феерична, естецька, костюмована  кримінально-детективна комедія про загадковий злочин в родинному колі. Ця вистава з великим успіхом йде по всьому світу більш, ніж 50 років. Легкі саркастичні тексти, яскравий жіночий склад та неймовірна детективна інтрига не залишає глядача без враження та задоволення. Загадковий випадок відбувається в занесеній снігом  аристократичній  садибі. Це перетворює різдвяний день в розслідування, повне істерик, суперництва і навіть музичних інтерлюдій. Отже, сім жінок. Кожна під підозрою. У кожної є мотив. Бо всі вони егоїстки і в кожній є своя таємниця.

Коли: 17 жовтня, 18:00

Де:  Театрально-концертний центр, вул. Сумська, 25

Вартість: від 350 грн

Квитки за посиланням 


Легенди Світового Джазу

Запрошуємо вас поринути у неповторну атмосферу старого джазу у виконанні неперевершених музикантів України. У програмі відомі твори Луї Армстронга, Ели Фіцжеральд, Френка Сінатри та інших.

Коли: 19 жовтня, 18:00

Де: Театрально-концертний центр, вул. Сумська, 25

Вартість: від 250 грн

Квитки за посиланням 


Вистава "Венздей". Прем'єра!

Похмура і дуже розумна дівчинка Венздей народилася в вельми незвичайній родині Аддамс, яка відрізняється від простих людей своєю екстравагантністю та екстраординарними здібностями, а також своєрідним та лякаючим способом життя. Венздей підросла і тепер змушена вирушити на навчання в академію Nevermore, де студентка не стільки приділяє час навчанню, скільки розгадці жахливих давніх таємниць. Неперевершена  режисура Дмитра Рачковського ,чарівні декорації, приголомшливі костюми, багатогранна та прониклива гра акторів перенесе вас в таємничу школу Nevermor   та подарує незабутні емоції на довгий час. Вистава з елементами хоррору. Для дітей 8+

Коли: 20 жовтня, 15:00

Де: Театрально-концертний центр, вул. Сумська, 25

Вартість: від 150 грн

Квитки за посиланням 


Вистава "Вій"

Найважче у житті встояти перед спокусою. Та чи завжди покаяння позбавляє кари? Наймістичніша історія про найпотаємніші та найтемніші куточки людської душі. Налякати сучасного глядача важко, але… багатогранна та прониклива гра акторів, моторошні декорації, вражаюча постановка не залишить байдужим жодного глядача і ви не помітите, як мороз пробігає у вас за коміром.

Коли: 20 жовтня, 18:00

Де: Театрально-концертний центр, вул. Сумська, 25

Вартість: від 300 грн

Квитки за посиланням 


Вистава "Лазанья по-французьки"

Автор п'єси - Марк Камолетті - описує пікантні життєві ситуації, присутні в житті кожної людини, саме тому його комедії користуються шаленим успіхом у глядачів. У виставі "Лазанья по-французьки" зображено сімейство, в якому кожен вже так загрався, що навіть не може пригадати кого ж йому слід зображати. У ролях: Євген Паперний, народний артист України, Дмитро Лаленков, заслужений артист України, Тамара Яценко, народна артистка України, Георгій Хостікоєв, Марина Ягодкіна, Крістіна Синельник. 

Коли: 21 жовтня, 18:00

Де: Театрально-концертний центр, вул. Сумська, 25

Вартість: від 350 грн

Квитки за посиланням


KOZAK SYSTEM "Українське сонце"

Запальні, харизматичні, щирі і ні на кого не схожі,  KOZAK SYSTEM - це по-справжньому народний гурт для всієї України. Мапа нашої країни оповита їхніми концертними маршрутами вздовж і впоперек: з початку повномасштабного вторгнення музиканти проїхали з благодійним туром більш ніж 200 міст та містечок України, Європи, США та Канади. Саме разом із ними з початку повномасштабної війни українці співають, сумують за воїнами, ними надихаються, з ними запалюють та донатять на ЗСУ. Фронтмен гурту Іван Леньо з лютого 2022 року служить в лавах Патрульної поліції, музиканти активно допомагають фронту: як забезпеченням так і концертами для наших воїнів на передовій. Під час своїх благодійних концертів KOZAK SYSTEM збирають донати у скриню, які потім конвертують у дрони, пікапи, необхідне забезпечення для воїнів, яке самі ж і відвозять в зону бойових дій.

Коли: 22 жовтня, 19:00

Де: resto&music hall PROBKA, вул. Сумська, 3

Вартість: 400 грн

Квитки за посиланням 


Піккардійська Терція "Сад ангельських пісень"

Визнані метри співу а-капела, унікальний чоловічий колектив, голоси яких здатні замінити і найрідкісніші інструменти та захоплюють своїм кришталевим звучанням! "Піккардійська Терція" – унікальний колектив для української музичної культури. Вокальна формація є ровесником незалежності України. Музиканти мають понад чотири сотні музичних творів у репертуарі та п’ятнадцять різножанрових альбомів – внесок "Терції" у пісенну культуру України та світу. На хітах "піккардійців" "Старенький трамвай", "Пустельник", "Берег ріки", "Нехай", "Сад ангельських пісень" - виросло не одне покоління українців. Володарі найпрестижнішої в Україні культурно-мистецької премії – Національної премії ім. Т. Шевченка, заслужені артисти України: Володимир Якимець, Ярослав Нудик, Андрій Капраль, Роман Турянин, Андрій Шавала та Богдан Богач – визнані метри акапельного співу, голоси яких здатні замінити й найрідкісніші інструменти. А їхня музика – та, яка творить світ любові, добра та краси.

Коли: 26 жовтня, 18:00

Де: Fabrika.space, ул. Благовіщенська, 1 (Колишня Карла Маркса)

Вартість: від 390 грн

Квитки за посиланням 


Вистава "Свінгери"

Абсолютно різні люди збираються на свінгер-вечірку. Там вони хочуть добре провести час і спробувати щось нове, хай навіть трохи дивним способом, адже зрада на очах один одного, на думку героїв, це зовсім і не зрада. Вистава змусить вас подумати та посміятися та над досить важливими темами сьогодення.

Коли: 28 жовтня, 18:00

Де: Театрально-концертний центр, вул. Сумська, 25

Вартість: від 200 грн

Квитки за посиланням 


Концерт "Моя чарівна леді та привид опери"

На вас чекають найяскравіші фрагменти з всесвітньо відомих мюзіклів ХХ століття в органно-вокальному виконанні: Фредерік Лоу "Моя чарівна леді", Леонард Бернстайн "Вестсайдська історія", Ендрю Ллойд Веббер "Коти", "Ісус Христос суперзірка", "Привид опери". 

Коли: 29 жовтня, 18:00

Де: Харківська філармонія. (Органна зала), вул. Римарська, 21

Вартість: від 180 грн

Квитки за посиланням 


Вистава "Бейбі бум". Прем'єра!

Яскрава музична, сучасна вистава про кохання! Події відбуваються у домі відомого фронтмена миловарного бізнесу - Едмонда Фонтанж. Його син не хоче вчитися, а хоче одружитися. Але грізний тато навіть хоче  покарати його за це, але... Вже пізно: у юного синочка з'явився Малюк, про що з милою посмішкою повідомила чарівна Лулу. Як приховати від тата появу Малюка, де взяти гроші, щоб відкупитися від Лулу? У юного ловеласа голова йде обертом. І тоді на допомогу приходить рідна сестра. Вона повідомляє батькам, що в неї теж є МАЛЮК! Все змішалось у будинку Фонтанж! І ситуація заплутуються все більше і більше буквально з кожною хвилиною.Це справжня французька комедія - легка, весела і непередбачувана...

Коли: 31 жовтня, 19:00

Де: Театрально-концертний центр, вул. Сумська, 25

Вартість: від 390 грн

Квитки за посиланням 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися