Куди піти у Харкові: найцікавіші події цих вихідних

Куди піти в Харкові на вихідних 7 та 8 жовтня.

Повномасштабна війна в Україні триває, проте, треба жити, любити й боротися - не дивлячись ні на що. "Коментарі" зібрали найцікавіші події, які відбудуться цими вихідними у Харкові. Через війну подій у місті не так багато, але є концерти, виставки, шоу. Обирайте на власний смак та не сидіть вдома, але не ігноруйте повітряні тривоги та бережіть себе.


KHARKIV TATTOO CONVENTION

Харків вже в восьме, прийме фестиваль художньоготатуювання.  Це грандіозна подія, що об'єднує всіх тату-майстрів та поціновувачів даної культури на одній території. На заході можна зробити не тільки новее татуювання, а й оновити старе або вибравши вподобаного майстра, обговорити деталі майбутнього татуювання. Конвенція 2023 року в Харкові буде відбуватися у воєнний час, тому сам захід буде проходити в безпечному місці з наявністю бомбосховища, та з дотриманням правил комендантської години та етичних норм поведінки у воєнний час. Мета конвенції - не розвага, а показ робіт на конкурсній основі, розвиток тату-культури та обєднання тату-суспільства в цей складний для країни час. Частина прибутку буде направлена на допомогу Силам оборони нашої Батьківщини.

Коли: 7,8 жовтня, 09:00

Де: вул. Івнівська, 1

Вартість: 200 грн

Квитки за посиланням


POSITIFF

POSITIFF — український поп-співак, музичний продюсер та актор. Один із головних трендсетерів сучасного шоу-бізнесу. Разом заспіваємо деякі хіти з минулих проектів співака: "Время & Стекло" та гурту "MOZGI" та нові пісні які вже встигли стати хітами.

Коли: 7 жовтня, 17:00

Де:  White Rabbit (ARIZONA place), пров. Буковий, 3

Вартість: від 500 грн

Квитки за посиланням 


LAMA "Сильні люди"

Lama (Наталія Дзеньків) - найвпізнаваніший голос України. Автор і композитор, продюсер та вокальний тренер. Володарка престижних премій і нагород, серед яких "MTV Europe Music Awards" та "Женщина Третьего Тысячелетия". Lama "Сильні люди" - нова концертна програма співачки наповнена новими, чуттєвими, романтичними і драйвовими хітами. Свої пісні виконавця присвячує українському народу та Збройним Силам України, незламністю та силою яких захоплюється весь світ. Автор і виконавиця мега-хітів "Мені так треба", "Літак", "Моє Серце", "Знаєш як болить", "Ангел", "Мій милий", "Привіт, привіт", та інших. Поєднання еталонного музичного стилю, якого Наталія дотримується вже багато років, та унікального тембру голосу, що дає пісням безцінної окраси, робить її музикантом поза часом. 

Коли: 8 жовтня, 18:00

Де: Театрально-концертний центр, вул. Сумська, 25

Вартість: від 350 грн

Квитки за посиланням 


Парк Динозаврів 

Це унікальна локація з динозаврами у Харкові, де відвідувачам представлено 40 інтерактивних експонатів у натуральну величину. Динозаври рухливі, вони крутять головами та хвостами. Також вони видають різні звуки, характерні для свого виду. Лише у парку динозаврів у Харкові можна побачити найбільшого брахіозавра в Україні. Висота цього гіганта становить 15 метрів, а довжина – 26 метрів. 

Коли: 7 та 8 жовтня, о 10:00

Де: Центральний парк культури та відпочинку ім. М. Горького, біля футбольних полів, вул. Сумська, 81

Вартість: дорослий 150 гривень, діти до 3 років - безкоштовно, від 3 до 12 років - 100 гривень.

Подробиці та придбати квиток можна за посиланням 


Дитяче свято у ТРЦ "Французький бульвар"

На вас чекають запальні танці, ігри, конкурси, аніматори та купа солодких подарунків. Організатори свята обіцяють, що буде весело та цікаво. Приходьте усією сім'єю. 

Де: ТРЦ "Французький бульвар", 2 поверх, вул. Академіка Павлова, 44Б 

Коли: 7 та 8 жовтня, о 16:00  

Вартість: безкоштовно. 

Подробиці за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися