Куди піти у Харкові: найцікавіші події цих вихідних

Зібрали найцікавіші події цих вихідних

Повномасштабна війна в Україні триває, проте, треба жити, любити й боротися - не дивлячись ні на що. "Коментарі" зібрали найцікавіші події, які відбудуться цими вихідними у Харкові. Через війну подій у місті не так багато, але є концерти, виставки, шоу. Обирайте на власний смак та не сидіть вдома, але не ігноруйте повітряні тривоги та бережіть себе.

Куди піти в Харкові на вихідних 14 та 15 жовтня:


KHARKIV TATTOO CONVENTION

14 та 15 жовтня Харків вже в восьме, прийме фестиваль художньоготатуювання.  Це грандіозна подія, що об'єднує всіх тату-майстрів та поціновувачів даної культури на одній території. На заході можна зробити не тільки новее татуювання, а й оновити старе або вибравши вподобаного майстра, обговорити деталі майбутнього татуювання. Конвенція 2023 року в Харкові буде відбуватися у воєнний час, тому сам захід буде проходити в безпечному місці з наявністю бомбосховища, та з дотриманням правил комендантської години та етичних норм поведінки у воєнний час. Мета конвенції - не розвага, а показ робіт на конкурсній основі, розвиток тату-культури та обєднання тату-суспільства в цей складний для країни час. Частина прибутку буде направлена на допомогу Силам оборони нашої Батьківщини.

Коли: 14-15 жовтня, 09:00

Де: вул. Івнівська, 1

Вартість: 200 грн

Квитки за посиланням 


Акустичний концерт "Rock залежність"

Це нове звучання ваших улюблених рок-хітів у сімфонічному форматі, яке ввібрало в себе всю мелодійність та різнобарвне емоційне відчуття суті. На вас чекають смачні креативні ідеї, які знайдуть відгук у серці кожного. Ви почуєте відомі композиції під акустичний супровід та вокал від професійних музикантів. На вас чекають хіти Scorpions, Falling in reverse, Skillet, Five Finger Death Punch, Linkin Park, Papa Roach, Lordi, Rammstein, Nightwish, Evanescence, No Doubt, Slipknot, 30 sec to mars, Metallica  та багато іншіх.

Коли: 15 жовтня, 18:00

Де: Харківська філармонія (Велика зала), вул. Римарська, 21

Вартість: від 250 грн

Квитки за посиланням 


Дмитро Білоус. Підпільний стендап

Дмитро Білоус - київський стендап комік та учасник ютуб шоу Підпільного Стендапу, любитель емпатично поспілкуватись з глядачами під час виступів. Запрошуємо вас на його сольний стендап концерт у Харкові! 20% від зібраних коштів будуть надіслані на потреби ЗСУ.

Коли: 15 жовтня, 18:00

Де: FAT GOOSE PUB, вул. Космічна, 21

Вартість: від 200 грн

Квитки за посиланням 


Парк Динозаврів 

Це унікальна локація з динозаврами у Харкові, де відвідувачам представлено 40 інтерактивних експонатів у натуральну величину. Динозаври рухливі, вони крутять головами та хвостами. Також вони видають різні звуки, характерні для свого виду. Лише у парку динозаврів у Харкові можна побачити найбільшого брахіозавра в Україні. Висота цього гіганта становить 15 метрів, а довжина – 26 метрів. 

Коли: 14 та 15 жовтня, о 10:00

Де: Центральний парк культури та відпочинку ім. М. Горького, біля футбольних полів, вул. Сумська, 81

Вартість: дорослий 150 гривень, діти до 3 років - безкоштовно, від 3 до 12 років - 100 гривень.

Подробиці та придбати квиток можна за посиланням 


Дитяче свято у ТРЦ "Французький бульвар"

На вас чекають запальні танці, ігри, конкурси, аніматори та купа солодких подарунків. Організатори свята обіцяють, що буде весело та цікаво. Приходьте усією сім'єю. 

Де: ТРЦ "Французький бульвар", 2 поверх, вул. Академіка Павлова, 44Б 

Коли: 14 та 15 жовтня, о 16:00  

Вартість: безкоштовно. 

Подробиці за посиланням 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися