Куди піти у Харкові: найцікавіші події листопада

Огляд афіши Харькова на листопад

Повномасштабна війна в Україні триває, проте, треба жити, любити й боротися - не дивлячись ні на що. "Коментарі" зібрали найцікавіші події, які заплановані на листопад у Харкові. Через війну подій у місті не так багато, але є концерти, вистави, шоу, стендап та навіть швидкі побачення. Обирайте на власний смак і не сидіть вдома, але не ігноруйте повітряні тривоги та дотримуйтесь правил безпеки.


Zlata Ognevich.

Концерт у супроводі гурту Kazka Records Band

Злата Огнєвіч - професіонал, а отже знає як зробити свої виступи ще цікавішими для глядачів. В рамках осіннього туру разом зі співачкою виступатимуть Kazka Records Band та струнний квартет. Це додасть пісням Злати Огнєвіч нового звучання та нових сенсів. Відкрийте свої серця для сучасної української музики. 

Коли: 4 листопада, 18:00

Де: Театрально-концертний центр, вул. Сумська, 25

Вартість: від 780 грн 

Квитки за посиланням 


Гумористичне шоу "STAND UP+розгони"

На сцені для вас будуть розганяти Сергій Смєхов, Кирило Головкін, Дмитро Тютюн

Олександр Сєлін. Перша частина – Stans Up: буде смішно, актуально, розумно, а головне - цікаво. Друга частина шоу - імпровізаційна. Коміки будуть вирішувати проблеми глядачів прямо зі сцени. Тож, не пропустіть цю подію і до зустрічі у шоу-ресторані AltBier.

Коли: 5 листопада, 18:00

Де: шоу-ресторан "AltBier",  вул. Культури, 8

Вартість: від 100 грн

Квитки за посиланням 


Театр "Нафта". Моновистава "Веселка на Салтівці"

"Веселка на Салтівці" — моновистава в жанрі музичної сюрреалістичної трагікомедії. В основі сюжету автобіографічна історія Артема Вусика, який народився на Салтівці і прожив там свої перші 17 років. Усі ролі Артем виконує сам — в деяких сценах він одночасно грає і самого себе, і перевтілюється ще в трьох персонажів. Це мікс специфічного нафтового гумору з панківською епатажністю, яку так полюбляє Артем Вусик. Це вистава-концерт, де музиканти грають наживо авторські композиції.

Коли: 6 листопада, 19:00

Де: Secret Place, точна адреса прийде в смс-повідомленні за день до вистави 

Вартість: 300 грн

Квитки за посиланням 


Вистава "Свінгери"

Абсолютно різні люди збираються на свінгер-вечірку. Там вони хочуть добре провести час і спробувати щось нове, хай навіть трохи дивним способом, адже зрада на очах один одного, на думку героїв, це зовсім і не зрада. Вистава змусить вас подумати та посміятися та над досить важливими темами сьогодення.

Коли: 7 листопада, 18:00

Де: Fabrika.space, вул. Благовіщенська, 1 (Колишня Карла Маркса)

Вартість: від 200 грн

Квитки за посиланням 


Музика кінохітів у виконанні симфонічного оркестру

На вас чекає концерт кінохітів у виконанні віртуозного симфонічного оркестру Gosorchestra. Ви зможете насолодитися захоплюючими моментами з ваших улюблених фільмів. Від епічних саундтреків "Зоряних війн" до культових мелодій з кіновсесвіту Marvel та DC. Цей вечір наповнить ваші серця радістю, захопленням та приємними враженнями, які залишаться з вами на довгий час.

Коли: 8 листопада, 19:00

Де: Театрально-концертний центр, вул. Сумська, 25

Вартість: від 290 грн

Квитки за посиланням 


Легенди Світового Джазу

Запрошуємо вас поринути у неповторну атмосферу старого джазу у виконанні неперевершених музикантів України. Для вас звучатимуть найвідоміші світові шедеври джазової музики. У програмі джазові компенсації 30-70-х років. 

Коли: 9 листопада

Де: Fabrika.space, вул. Благовіщенська, 1 (Колишня Карла Маркса)

Вартість: від 250 грн

Квитки за посиланням


ТІК. Презентація альбому "18+"

Легендарний гурт їде в Харків, аби запалити шаленим драйвом, неймовірними новими і улюбленими хітами всіх і кожного. На концертному майданчику пролунає вогняний суперхіт цього літа- "кацапи, а чому ми вас маєм питати, як жити на власній землі?!", який ми гучно заспіваємо разом всією залою. А ще — найпершими наживо зазвучать надзвичайно гарні пісні з нового альбому "18+": "Тантра", "Ніч", "Дельфін", "Яйцеслав" та гарячу пісню-продовження культової "Вчительки" — "Луї Віттон". І, звісно, щодуху запалимо під безсмертні бестселери гурту: "Олені", "Вчителька", "Сірожине пірожине", "Апрєль", "Не цілуй", "Свєта", "Альона", "Біла хмара, чорна хмара","Люби ти Україну" та інші хіти!Гурт цього року відсвяткував 18-річчя на сцені і, презентувавши новий розривний альбом, розпочав нову сторінку своєї творчості. 

Коли: 10 листопада, 19:00

Де:  resto&music hall PROBKA, вул. Сумська, 3

Вартість: 390 грн 

Квитки за посиланням 


Вистава "Хлібне перемир’я"

П’єса, без перебільшення, видатного харків'янина і сучасника Сергія Жадана вперше прозвучала саме зі сцени театру ім. Шевченка у виконанні автора. І от, рік потому, митець презентує її вже у вигляді вистави. Зав’язка "Хлібного перемир’я" проста: Донбас, літо 2014-го, у двох братів, Толіка й Антона, помирає мати, і вони в умовах воєнного часу шукають можливостей "по-людськи" її поховати. А далі – самі лише знаки: підірваний міст між двома частинами їхнього містечка, глухоніма жінка, яка прийшла відспівувати маму, вагітна і небіжчиця в одному домі, поштар без пошти… Здійснемо спробу декодувати все це у виставі.

Коли: 11 листопада, 16:00

Де: ЄрміловЦентр, майдан Свободи, 4

Вартість: 250 грн 

Квитки за посиланням 


ENLEO

Молодий український виконавець ENLEO сподобався торік завдяки чуттєвим перекладам світових хітів Another Love та TakE Me to Church. Вже зараз співак має повноцінну концертну програму з бендом. Нові авторські хіти, які вже вдало вірусяться в соцмережах демонструють не лише пронизливий вокал та мелодику, а й танцювальний кураж. Повний набір вражень можна отримати лише побачивши яскравого рухливого Микиту з приголомшливою мімікою у клопотах на сцені. Інакше правильного уявлення про нового артиста не складеш.

Коли: 11 листопада, 17:00

Де:  White Rabbit (ARIZONA place), провулок Буковий, 3

Вартість: від 300 грн 

Квитки за посиланням 


Побачення наосліп у Харкові 25+

Це як у американському кіно: 10-12 побачень за 1 вечір, відомий за фільмами "Метод Хітча", "Доктор Хаус" та іншим. Приходять хлопці та дівчата на вечірку, щоб познайомитись один з одним, знайти свою половинку, нових друзів або весело провести час. Усі сідають за столи по 2 людини (хлопець та дівчина). На знайомство у кожної пари є 5-7 хвилин. Потім дівчина залишається сидіти на місці, а хлопець переходить до наступного за номером столу. Дівчата сидять за столиками, чоловіки пересідають за сигналом ведучого заходу. У кожного учасника є своя анкета, у якій він відмічає особу протилежної статі, який (яка) йому сподобалась (сподобався). Тут Ви можете зустріти різних людей: від власника компанії до вільного художника. Бо питання відносин є актуальним для всіх незалежно від віку та доходу. Пригадуєте гру "Кохання з першого погляду"? Як і у цій грі, після вечірки Ви отримаєте повідомлення, з якого дізнаєтесь з ким співпали Ваші симпатії. Після заходу впродовж 24 годин всі отримують свої результати. У вартість квитка включені напої та фуршет.

Коли: 12 листопада, 16:00

Де: Bar-restaurant "Taco Loco", вул. Сумська 17

Вартість: 590 грн

Квитки за посиланням 


Вистава "Нехай щастить!". Прем'єра!

Вистава була створена в прифронтовому Харкові саме в той час, коли місто обстрілювали майже щодня... Жили собі, були собі Дід та Баба. І був у них онучок Іванко. Майже як у казці... І раптом прилетіли ворожі літаки і почали скидати бомби на Діда та Бабу. І тоді онучок Іванко взяв рогатку, виліз на велике дерево і шишками з рогатки почав збивати ворожі літаки... Що було далі – приходьте подивитись. І посміятись. Бо, попри все,  гумор і сміх – така ж важлива зброя , як і Іванова рогатка. 

Коли: 12 листопада, 16:00

Де: Art-Area ДК, вул. Чернишевська, 13

Вартість: 350 грн

Квитки за посиланням 


Вистава "Занадто одружений таксист"

Одна дружина це гарно, а дві ще краще. Головна справа не бути викритим. Та коли ти таксист це можливо. Одній кажеш що працюєш в день іншій що вночі. Головне не переплутати. Та як що вже попався що казати одній, що іншій, а що казати поліції яка зацікавилася тобою? Низка неймовірно смішних та гострих ситуацій у відвертій чоловічій супер комедії "Занадто одружений таксист". Від творців найкращої комедії року "Свінгери".

Коли: 12 листопада, 18:00

Де: Театрально-концертний центр, вул. Сумська, 25

Вартість: від 200 грн

Квитки за посиланням


FueGo Orchestra. "Танго свободи"

FueGo Tango Orchestra – яскравий український колектив, що запалює серця палкими мотивами пристрасного танго. Оркестр підкорює бездоганним виконанням запальних мелодій. Цього вечора на сцену вийде прекрасна пара: Віталій Загоруйко та Наталія Слісаренко. Віталій відзначився роботою в якості хореографа-постановника у проєкті "Танцюють всі" та хореографа шоу "Танці з зірками". Наталія – визнаний професіонал і майстер аргентинського танго. Концерт буде присвячений Міжнародному дню танцю.

Коли: 13 листопада, 18:00

Де: Театрально-концертний центр, вул. Сумська, 25

Вартість: від 200 грн

Квитки за посиланням 


Вистава "У джазі тільки дівчата"

Коли настають складні часи – чого тільки не зробиш заради грошей! А заради великих грошей можна ризикнути і по повній. Двоє мужиків вирішують заробити на новий рік продавши себе, як поп зірок минулого. Дуже далекого минулого. Переодягнувшись у гламурних бабушок вони з блиском реалізовують задумане поки в одну з них не закохується мільярдер і щоб їх не викрили доводиться імпровізувати. Яскрава, смілива, блискуча комедія з несподіваним фіналом.

Коли: 15 листопада, 18:00

Де:  Харківський театр ім. Т.Г. Шевченка, вул. Сумська, 9

Вартість: від 350 грн

Квитки за посиланням


Мюзикл "HOTEL"57": секстет колишніх"

Самотній чоловік, який знедавна керує власним готелем, обманом запрошує своїх "Екс" подружок до готелю, задля участі в авторському експерименті. 

Експеримент полягає у диференціації "не ідеальних" рис колишніх, щоб у майбутньому, не допуститись помилки і не зіштовхнутись з ними знову. На його думку, саме відокремлення вад колишніх допоможе йому знайти ідеальну жінку! Та чи погодяться дівчата на цей експеримент? Дізнаєтесь незабаром.

Коли: 17 листопада, 18:00

Де: Театрально-концертний центр, вул. Сумська, 25

Вартість: від 300 грн 

Квитки за посиланням 


Поетична вистава "Сповідь харківського волонтера"

Поєтична вистава харківського актора та волонтера Антона Жилякова. В основу вистави полягли вірші сучасних українських поєтів Сергія Жадана, Тетяни Власової, Катерини Бабкіної та інших літераторів, які сьогодні формують український культурний простір, а також власні волонтерські історії, пережиті під час війни. Вистава має арт-терапевтичний ефект. Ну і звичайно не обійдеться без гумору, сліз та душевного тепла.

Коли: 18 листопада, 18:00

Де: арт-простір "79 Кут", вул. Пушкінська, 79/1

Вартість: 300 грн

Квитки за посиланням 


GastroDay. France

Відкрийте для себе найкращі смаки Франції разом із шеф-кухарем Владом Ізотовим у ресторані Probka. Насолодіться унікальним смаком цибулевого сінабону із м'ясним пате та фруктовим компоте, а також ароматним супом Вішісуаз. До вашої уваги також бланкет з теля із картопляним пюре "Aligot" та жива устриця Фін Де Кльор. Наш сомельє підготував для вас найкращі французькі вина, що ідеально доповнюють смаки страв та створюють неперевершені гастрономічні пари. Приходьте на цю вишукану подію та зануртесь у світ ароматів та смаків Франції.

Коли: 19 листопада, 14:00

Де: resto&music hall PROBKA, вул. Сумська, 3

Вартість: 650 грн 

Квитки за посиланням


Ганна Кочегура. Сольний стендап "Мова ворожнечі"

Запрошуємо вас на вечір сміливої і актуальної комедії. "Мова ворожнечі" - це новий сольний концерт Ганни Кочегури. Якби інстаграм міг, він би обов'язково заблокував цей контент. Будуть жарти про наше сьогодення, життя під час війни, і як ми всі з цим справляємось.

Коли: 19 листопада, 18:00

Де: FAT GOOSE PUB, вул. Космічна, 21

Вартість: від 200 грн

Квитки за посиланням 


FueGo Orchestra. "Танго свободи"

FueGo Tango Orchestra – яскравий український колектив, що запалює серця палкими мотивами пристрасного танго. Оркестр підкорює бездоганним виконанням запальних мелодій. Цього вечора на сцену вийде прекрасна пара: Віталій Загоруйко та Наталія Слісаренко. Віталій відзначився роботою в якості хореографа-постановника у проєкті "Танцюють всі" та хореографа шоу "Танці з зірками". Наталія – визнаний професіонал і майстер аргентинського танго.

Коли: 19 листопада, 18:00

Де: Шоу-ресторан "AltBier", вул. Культури, 8

Вартість: від 300 грн

Квитки за посиланням


СКАЙ з симфонічним оркестром. "Дай мені любов"

Нова романтична програма "Дай мені любов" з першої ж пісні накриває хвилею давно забутих відчуттів та емоцій. "Легковажна", "Струна", "ЇЇ люблю", "Тебе це може вбити" та ще два десятка всім відомих хітів зазвучать по-новому у супроводі великого симфонічного оркестру. Неповторна харизма соліста СКАЙ Олега Собчука. Шалена енергетика та розбурхана пристрасть, пісні які торкають найпотаємніші струни наших душ, чуттєві мелодії і пронизливі тексти. А також наймасштабніше в Україні світлове шоу, величезний екран та унікальні декорації! Все це зробить вечір у Театрально-концертному центрі незабутнім святом для Вас та коханої людини. Тільки один концерт у Харкові. Дітям до 12 років у супроводі батьків вхід безкоштовний.

Коли: 22 листопада, 19:00

Де: Театрально-концертний центр, вул. Сумська, 25

Вартість: від 1080 грн

Квитки за посиланням


Вистава "Дорослі забави"

Це шалена добірка кумедних історій, сповнених витонченого гумору й ліризму. Багато хто у героях вистави впізнає своїх знайомих або навіть і себе. Ви іще раз побачите, наскільки різноманітною і непередбачуваною інколи буває доля. Спектакль подарує гарний настрій та зачарує майстерною акторською грою, красивим музичним оформленням та стильним сценічним рішенням.

Коли: 24 листопада, 18:00

Де: Театрально-концертний центр, вул. Сумська, 25

Вартість: від 500 грн

Квитки за посиланням


POSITIFF

POSITIFF — український поп-співак, музичний продюсер та актор. Один із головних трендсетерів сучасного шоу-бізнесу. Разом заспіваємо деякі хіти з минулих проектів співака: "Время & Стекло" та гурту "MOZGI" та нові пісні які вже встигли стати хітами.

Коли: 25 листопада, 17:00

Де:  White Rabbit (ARIZONA place), пров. Буковий, 3

Вартість: від 500 грн

Квитки за посиланням 


Вистава "Як виростити чоловіка у домашніх у домашніх умовах"

У центрі п'єси – сильна, прекрасна і впевнена у собі Мар’яна! Вона має чудову роботу, гроші. Все, крім кохання або хоча б просто чоловіка... В один прекрасний вечір вона бачить рекламу про те, що ідеального чоловіка можна виростити! І навіть в домашніх умовах! Комедія про стосунки чоловіків і жінок. І про те, що в рекламі не завжди кажуть правду... У головних ролях: Ірма Вітовська (Заслужена артистка України); Олексій Гнатковський(Заслужений артист України).

Коли: 26 листопада, 16:00

Де: Юніт Сіті, вул. Академіка Павлова, 271

Вартість: від 250 грн

Квитки за посиланням 


Вистава "Малена"

Вона найбажаніша жінка, мрія кожного чоловіка, яка дурманить та забирає здоровий глузд. Її магічна краса притягує не лише чоловіків, але і нестримну заздрість жінок. Людська жоростокість і заздрість не знає меж. І бідний той, хто опиниться на дорозі у натовпу. Емоційна та повна їдкої мізантропії вистава про життя та непросту долю прекрасної та сексуальної жінки на ім'я- Малена.

Коли: 26 листопада, 18:00

Де: Fabrika.space, вул. Благовіщенська, 1

Вартість: від 200 грн

Квитки за посиланням


Театр "Нафта". Вистава "Щур". Прем'єра!

На вас чекає абсурдна детективно-пластична комедія з елементами театру анімації. У центрі уваги — простий робітник Пан Чепєленко, прибиральник за професією і фанат своєї справи. Одного вечора він випадково знаходить підозрілий чемоданчик в одному зі сміттєвих  баків, біля якого працював. Передчуваючи неладне, він поспішно ховає знахідку і тікає додому. Пан Чепєленко ще не знає, що на той момент за чемоданчиком вже полювали різні кримінальні клани і заїжджі бандити. Тому прибиральник стає важливою ціллю і пріоритетом для злодіїв. Починаються кумедні замахи і перестрілки, химерно переплетені з пластичними витівками героїв. Паралельно відбувається ексцентричне розслідування цих замахів. Детектив Спун і Детектив Сміт разом із їхньою начальницею Детективкою Маерс намагаються зловити злодіїв на гарячому. Але в якийсь момент у детективному відділку з’являється відчуття, що… серед них завівся ЩУР! І розслідування стає ще більш абсурдним та загадковим. Хто першим знайде таємний чемоданчик? Ким є Щур? Чи подружиться Пан Чепєленко з мафією? Що буде з детективами і при чому тут бабуся? 

Коли: 26, 27 листопада, 16:00 та 19:00

Де: театр "Нафта", вул. Чорноглазівська, 21/23 (колишня вул. Бажанова, 21/23)

Вартість: 300 грн

Квитки за посиланням 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися