Куди піти у Харкові: найцікавіші події цих вихідних

Куди піти в Харкові на вихідних 4 та 5 листопада

Повномасштабна війна в Україні триває, проте, треба жити, любити й боротися - не дивлячись ні на що. "Коментарі" зібрали найцікавіші події, які відбудуться цими вихідними у Харкові. Через війну подій у місті не так багато, але є концерти, виставки, шоу. Обирайте на власний смак та не сидіть вдома, але не ігноруйте повітряні тривоги та бережіть себе.


Zlata Ognevich.

Концерт у супроводі гурту Kazka Records Band

Злата Огнєвіч - професіонал, а отже знає як зробити свої виступи ще цікавішими для глядачів. В рамках осіннього туру разом зі співачкою виступатимуть Kazka Records Band та струнний квартет. Це додасть пісням Злати Огнєвіч нового звучання та нових сенсів. Відкрийте свої серця для сучасної української музики. 

Коли: 4 листопада, 18:00

Де: Театрально-концертний центр, вул. Сумська, 25

Вартість: від 780 грн 

Квитки за посиланням 


ELARM. Grand opening BlaBlaBar

Спеціальний гість ELARM, автор хітів "Монументально", "Нор", "Не питай"! Відкриття бару, на вас чекаж улюблена атмосфера, смачні коктейлі та кращі треки. За пультом: Dj Slash.

Коли: 4 листопада, 17:00

Де: BlaBlaBar, вул. Академіка Павлова, 271

Вартість: 100 грн

Квитки за посиланням 


Гумористичне шоу "STAND UP+розгони"

На сцені для вас будуть розганяти Сергій Смєхов, Кирило Головкін, Дмитро Тютюн

Олександр Сєлін. Перша частина – Stans Up: буде смішно, актуально, розумно, а головне - цікаво. Друга частина шоу - імпровізаційна. Коміки будуть вирішувати проблеми глядачів прямо зі сцени. Тож, не пропустіть цю подію і до зустрічі у шоу-ресторані AltBier.

Коли: 5 листопада, 18:00

Де: шоу-ресторан "AltBier",  вул. Культури, 8

Вартість: від 100 грн

Квитки за посиланням 


Океанаріум "Немо"

Океан в усі часи мав особливу силу тяжіння, він вабив і чарував. Десь там, глибоко-глибоко в його просторах, є цілий Всесвіт, повний яскравих фарб, гармонії і краси. Відвідайте океанаріум "Немо" і ви відразу потрапите в атмосферу загадок і пригод. Яскраві прісноводні, морські та океанічні риби, екзотичні і загадкові тварини з різних куточків нашої планети. На вас чекають красиві декорації, захоплюючі екскурсії, кінозал з фільмами про природу - все це дозволить вам зануритися в цей дивний і прекрасний світ морських казок.

Коли: 4, 5 листопада, 10:00

Де: дельфінарій "Немо", вул. Сумська, 35

Вартість: 300 грн

Квитки за посиланням 


Шоу "Єдина планета" у Дельфінарії

Харківський дельфінарій запрошує всіх бажаючих ближче познайомитися з дивовижними дельфінами та іншими морськими артистами. Під час денної вистави перед глядачами виступають морський котик Боб, морський лев Алонсо, чорноморські дельфіни-афаліни Віта, Геша, Злата і Луна, а також білі кити Пломбір і Снєжка. Кожен з артистів має неповторну харизму і власний темперамент, жоден з них не залишить глядачів байдужими.

Коли: 4,5 листопада, 12:00, 15:00, 18:00

Де: дельфінарій "Немо", вул. Сумська, 35

Вартість: 400 грн

Квитки за посиланням 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися