Куди піти у Харкові: найцікавіші події цих вихідних

Куди піти в Харкові на вихідних 11 та 12 листопада

Повномасштабна війна в Україні триває, проте, треба жити, любити й боротися - не дивлячись ні на що. "Коментарі" зібрали найцікавіші події, які відбудуться цими вихідними у Харкові. Через війну подій у місті не так багато, але є концерти, виставки, шоу. Обирайте на власний смак та не сидіть вдома, але не ігноруйте повітряні тривоги та бережіть себе.


Вистава "Хлібне перемир’я"

П’єса, без перебільшення, видатного харків'янина і сучасника Сергія Жадана вперше прозвучала саме зі сцени театру ім. Шевченка у виконанні автора. І от, рік потому, митець презентує її вже у вигляді вистави. Зав’язка "Хлібного перемир’я" проста: Донбас, літо 2014-го, у двох братів, Толіка й Антона, помирає мати, і вони в умовах воєнного часу шукають можливостей "по-людськи" її поховати. А далі – самі лише знаки: підірваний міст між двома частинами їхнього містечка, глухоніма жінка, яка прийшла відспівувати маму, вагітна і небіжчиця в одному домі, поштар без пошти… Здійснемо спробу декодувати все це у виставі.

Коли: 11 листопада, 16:00

Де: ЄрміловЦентр, майдан Свободи, 4

Вартість: 250 грн 

Квитки за посиланням 


ENLEO

Молодий український виконавець ENLEO сподобався торік завдяки чуттєвим перекладам світових хітів Another Love та TakE Me to Church. Вже зараз співак має повноцінну концертну програму з бендом. Нові авторські хіти, які вже вдало вірусяться в соцмережах демонструють не лише пронизливий вокал та мелодику, а й танцювальний кураж. Повний набір вражень можна отримати лише побачивши яскравого рухливого Микиту з приголомшливою мімікою у клопотах на сцені. Інакше правильного уявлення про нового артиста не складеш.

Коли: 11 листопада, 17:00

Де:  White Rabbit (ARIZONA place), провулок Буковий, 3

Вартість: від 300 грн 

Квитки за посиланням


Океанаріум "Немо"

Океан в усі часи мав особливу силу тяжіння, він вабив і чарував. Десь там, глибоко-глибоко в його просторах, є цілий Всесвіт, повний яскравих фарб, гармонії і краси. Відвідайте океанаріум "Немо" і ви відразу потрапите в атмосферу загадок і пригод. Яскраві прісноводні, морські та океанічні риби, екзотичні і загадкові тварини з різних куточків нашої планети. На вас чекають красиві декорації, захоплюючі екскурсії, кінозал з фільмами про природу - все це дозволить вам зануритися в цей дивний і прекрасний світ морських казок.

Коли: 11, 12 листопада, 10:00

Де: дельфінарій "Немо", вул. Сумська, 35

Вартість: 300 грн

Квитки за посиланням 


Шоу "Єдина планета" у Дельфінарії

Харківський дельфінарій запрошує всіх бажаючих ближче познайомитися з дивовижними дельфінами та іншими морськими артистами. Під час денної вистави перед глядачами виступають морський котик Боб, морський лев Алонсо, чорноморські дельфіни-афаліни Віта, Геша, Злата і Луна, а також білі кити Пломбір і Снєжка. Кожен з артистів має неповторну харизму і власний темперамент, жоден з них не залишить глядачів байдужими.

Коли: 11, 12 листопада, 12:00, 15:00, 18:00

Де: дельфінарій "Немо", вул. Сумська, 35

Вартість: 400 грн

Квитки за посиланням


Побачення наосліп у Харкові 25+

Це як у американському кіно: 10-12 побачень за 1 вечір, відомий за фільмами "Метод Хітча", "Доктор Хаус" та іншим. Приходять хлопці та дівчата на вечірку, щоб познайомитись один з одним, знайти свою половинку, нових друзів або весело провести час. Усі сідають за столи по 2 людини (хлопець та дівчина). На знайомство у кожної пари є 5-7 хвилин. Потім дівчина залишається сидіти на місці, а хлопець переходить до наступного за номером столу. Дівчата сидять за столиками, чоловіки пересідають за сигналом ведучого заходу. У кожного учасника є своя анкета, у якій він відмічає особу протилежної статі, який (яка) йому сподобалась (сподобався). Тут Ви можете зустріти різних людей: від власника компанії до вільного художника. Бо питання відносин є актуальним для всіх незалежно від віку та доходу. Пригадуєте гру "Кохання з першого погляду"? Як і у цій грі, після вечірки Ви отримаєте повідомлення, з якого дізнаєтесь з ким співпали Ваші симпатії. Після заходу впродовж 24 годин всі отримують свої результати. У вартість квитка включені напої та фуршет.

Коли: 12 листопада, 16:00

Де: Bar-restaurant "Taco Loco", вул. Сумська 17

Вартість: 590 грн

Квитки за посиланням


Вистава "Нехай щастить!". Прем'єра!

Вистава була створена в прифронтовому Харкові саме в той час, коли місто обстрілювали майже щодня... Жили собі, були собі Дід та Баба. І був у них онучок Іванко. Майже як у казці... І раптом прилетіли ворожі літаки і почали скидати бомби на Діда та Бабу. І тоді онучок Іванко взяв рогатку, виліз на велике дерево і шишками з рогатки почав збивати ворожі літаки... Що було далі – приходьте подивитись. І посміятись. Бо, попри все,  гумор і сміх – така ж важлива зброя , як і Іванова рогатка. 

Коли: 12 листопада, 16:00

Де: Art-Area ДК, вул. Чернишевська, 13

Вартість: 350 грн

Квитки за посиланням 


Вистава "Занадто одружений таксист"

Одна дружина це гарно, а дві ще краще. Головна справа не бути викритим. Та коли ти таксист це можливо. Одній кажеш що працюєш в день іншій що вночі. Головне не переплутати. Та як що вже попався що казати одній, що іншій, а що казати поліції яка зацікавилася тобою? Низка неймовірно смішних та гострих ситуацій у відвертій чоловічій супер комедії "Занадто одружений таксист". Від творців найкращої комедії року "Свінгери".

Коли: 12 листопада, 18:00

Де: Театрально-концертний центр, вул. Сумська, 25

Вартість: від 200 грн

Квитки за посиланням



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися