Куди піти у Харкові: найцікавіші події цих вихідних

Куди піти в Харкові на вихідних 18 та 19 листопада

Повномасштабна війна в Україні триває, проте, треба жити, любити й боротися - не дивлячись ні на що. "Коментарі" зібрали найцікавіші події, які відбудуться цими вихідними у Харкові. Через війну подій у місті не так багато, але є концерти, виставки, шоу. Обирайте на власний смак та не сидіть вдома, але не ігноруйте повітряні тривоги та бережіть себе.


Океанаріум "Немо"

Океан в усі часи мав особливу силу тяжіння, він вабив і чарував. Десь там, глибоко-глибоко в його просторах, є цілий Всесвіт, повний яскравих фарб, гармонії і краси. Відвідайте океанаріум "Немо" і ви відразу потрапите в атмосферу загадок і пригод. Яскраві прісноводні, морські та океанічні риби, екзотичні і загадкові тварини з різних куточків нашої планети. На вас чекають красиві декорації, захоплюючі екскурсії, кінозал з фільмами про природу - все це дозволить вам зануритися в цей дивний і прекрасний світ морських казок.

Коли: 18, 19 листопада, 10:00

Де: дельфінарій "Немо", вул. Сумська, 35

Вартість: 300 грн

Квитки за посиланням 


Шоу "Єдина планета" у Дельфінарії

Харківський дельфінарій запрошує всіх бажаючих ближче познайомитися з дивовижними дельфінами та іншими морськими артистами. Під час денної вистави перед глядачами виступають морський котик Боб, морський лев Алонсо, чорноморські дельфіни-афаліни Віта, Геша, Злата і Луна, а також білі кити Пломбір і Снєжка. Кожен з артистів має неповторну харизму і власний темперамент, жоден з них не залишить глядачів байдужими.

Коли: 18, 19 листопада, 12:00, 15:00, 18:00

Де: дельфінарій "Немо", вул. Сумська, 35

Вартість: 400 грн

Квитки за посиланням 


Поетична вистава "Сповідь харківського волонтера"

Поєтична вистава харківського актора та волонтера Антона Жилякова. В основу вистави полягли вірші сучасних українських поєтів Сергія Жадана, Тетяни Власової, Катерини Бабкіної та інших літераторів, які сьогодні формують український культурний простір, а також власні волонтерські історії, пережиті під час війни. Вистава має арт-терапевтичний ефект. Ну і звичайно не обійдеться без гумору, сліз та душевного тепла.

Коли: 18 листопада, 18:00

Де: арт-простір "79 Кут", вул. Пушкінська, 79/1

Вартість: 300 грн

Квитки за посиланням 


GastroDay. France

Відкрийте для себе найкращі смаки Франції разом із шеф-кухарем Владом Ізотовим у ресторані Probka. Насолодіться унікальним смаком цибулевого сінабону із м'ясним пате та фруктовим компоте, а також ароматним супом Вішісуаз. До вашої уваги також бланкет з теля із картопляним пюре "Aligot" та жива устриця Фін Де Кльор. Наш сомельє підготував для вас найкращі французькі вина, що ідеально доповнюють смаки страв та створюють неперевершені гастрономічні пари. Приходьте на цю вишукану подію та зануртесь у світ ароматів та смаків Франції.

Коли: 19 листопада, 14:00

Де: resto&music hall PROBKA, вул. Сумська, 3

Вартість: 650 грн 

Квитки за посиланням 


Ганна Кочегура. Сольний стендап "Мова ворожнечі"

Запрошуємо вас на вечір сміливої і актуальної комедії. "Мова ворожнечі" - це новий сольний концерт Ганни Кочегури. Якби інстаграм міг, він би обов'язково заблокував цей контент. Будуть жарти про наше сьогодення, життя під час війни, і як ми всі з цим справляємось.

Коли: 19 листопада, 18:00

Де: FAT GOOSE PUB, вул. Космічна, 21

Вартість: від 200 грн

Квитки за посиланням 


FueGo Orchestra. "Танго свободи"

FueGo Tango Orchestra – яскравий український колектив, що запалює серця палкими мотивами пристрасного танго. Оркестр підкорює бездоганним виконанням запальних мелодій. Цього вечора на сцену вийде прекрасна пара: Віталій Загоруйко та Наталія Слісаренко. Віталій відзначився роботою в якості хореографа-постановника у проєкті "Танцюють всі" та хореографа шоу "Танці з зірками". Наталія – визнаний професіонал і майстер аргентинського танго.

Коли: 19 листопада, 18:00

Де: Шоу-ресторан "AltBier", вул. Культури, 8

Вартість: від 300 грн

Квитки за посиланням



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися