Куди піти у Харкові: найцікавіші події цих вихідних

Куди піти в Харкові на вихідних 25 та 26 листопада

Повномасштабна війна в Україні триває, проте, треба жити, любити й боротися - не дивлячись ні на що. "Коментарі" зібрали найцікавіші події, які відбудуться цими вихідними у Харкові. Через війну подій у місті не так багато, але є концерти, виставки, шоу. Обирайте на власний смак та не сидіть вдома, але не ігноруйте повітряні тривоги та бережіть себе.


Океанаріум "Немо"

Океан в усі часи мав особливу силу тяжіння, він вабив і чарував. Десь там, глибоко-глибоко в його просторах, є цілий Всесвіт, повний яскравих фарб, гармонії і краси. Відвідайте океанаріум "Немо" і ви відразу потрапите в атмосферу загадок і пригод. Яскраві прісноводні, морські та океанічні риби, екзотичні і загадкові тварини з різних куточків нашої планети. На вас чекають красиві декорації, захоплюючі екскурсії, кінозал з фільмами про природу - все це дозволить вам зануритися в цей дивний і прекрасний світ морських казок.

Коли: 25, 26 листопада, 10:00

Де: дельфінарій "Немо", вул. Сумська, 35

Вартість: 300 грн

Квитки за посиланням 


Шоу "Єдина планета" у Дельфінарії

Харківський дельфінарій запрошує всіх бажаючих ближче познайомитися з дивовижними дельфінами та іншими морськими артистами. Під час денної вистави перед глядачами виступають морський котик Боб, морський лев Алонсо, чорноморські дельфіни-афаліни Віта, Геша, Злата і Луна, а також білі кити Пломбір і Снєжка. Кожен з артистів має неповторну харизму і власний темперамент, жоден з них не залишить глядачів байдужими.

Коли: 25, 26 листопада, 12:00, 15:00, 18:00

Де: дельфінарій "Немо", вул. Сумська, 35

Вартість: 400 грн

Квитки за посиланням 


POSITIFF

POSITIFF — український поп-співак, музичний продюсер та актор. Один із головних трендсетерів сучасного шоу-бізнесу. Разом заспіваємо деякі хіти з минулих проектів співака: "Время & Стекло" та гурту "MOZGI" та нові пісні які вже встигли стати хітами.

Коли: 25 листопада, 17:00

Де:  White Rabbit (ARIZONA place), пров. Буковий, 3

Вартість: від 500 грн

Квитки за посиланням 


Вистава "Як виростити чоловіка у домашніх у домашніх умовах"

У центрі п'єси – сильна, прекрасна і впевнена у собі Мар’яна! Вона має чудову роботу, гроші. Все, крім кохання або хоча б просто чоловіка... В один прекрасний вечір вона бачить рекламу про те, що ідеального чоловіка можна виростити! І навіть в домашніх умовах! Комедія про стосунки чоловіків і жінок. І про те, що в рекламі не завжди кажуть правду... У головних ролях: Ірма Вітовська (Заслужена артистка України); Олексій Гнатковський(Заслужений артист України).

Коли: 26 листопада, 16:00

Де: Юніт Сіті, 

Вартість: від 250 грн

Квитки за посиланням


Вистава "Малена". Прем'єра!

Вона найбажаніша жінка, мрія кожного чоловіка, яка дурманить та забирає здоровий глузд. Її магічна краса притягує не лише чоловіків, але і нестримну заздрість жінок. Людська жоростокість і заздрість не знає меж. І бідний той, хто опиниться на дорозі у натовпу. Емоційна та повна їдкої мізантропії вистава про життя та непросту долю прекрасної та сексуальної жінки на ім'я- Малена.

Коли: 26 листопада, 18:00

Де: Fabrika.space, вул. Благовіщенська, 1

Вартість: від 200 грн

Квитки за посиланням 


Театр "Нафта". Вистава "Щур". Прем'єра!

На вас чекає абсурдна детективно-пластична комедія з елементами театру анімації. У центрі уваги — простий робітник Пан Чепєленко, прибиральник за професією і фанат своєї справи. Одного вечора він випадково знаходить підозрілий чемоданчик в одному зі сміттєвих  баків, біля якого працював. Передчуваючи неладне, він поспішно ховає знахідку і тікає додому. Пан Чепєленко ще не знає, що на той момент за чемоданчиком вже полювали різні кримінальні клани і заїжджі бандити. Тому прибиральник стає важливою ціллю і пріоритетом для злодіїв. Починаються кумедні замахи і перестрілки, химерно переплетені з пластичними витівками героїв. Паралельно відбувається ексцентричне розслідування цих замахів. Детектив Спун і Детектив Сміт разом із їхньою начальницею Детективкою Маерс намагаються зловити злодіїв на гарячому. Але в якийсь момент у детективному відділку з’являється відчуття, що… серед них завівся ЩУР! І розслідування стає ще більш абсурдним та загадковим. Хто першим знайде таємний чемоданчик? Ким є Щур? Чи подружиться Пан Чепєленко з мафією? Що буде з детективами і при чому тут бабуся? 

Коли: 26, 27 листопада, 16:00 та 19:00

Де: театр "Нафта", вул. Чорноглазівська, 21/23 (колишня вул. Бажанова, 21/23)

Вартість: 300 грн

Квитки за посиланням 


WARНЯКАННЯ

Музичний документально-терапевтичний проєкт Антона Слєпакова (поезія) та Андрія Соколова (електронний супровід). Проєкт створюється в реальному часі та є певною рефлексією та мистецькою реакцію на повномасштабне вторгнення російських окупаційних військ до України. Музиканти провели з початку повномасштабного вторгненння більше 70 концертів у містах України та Європи. Проєкт є благодійним — кошти з продажу треків та донати на виступах щоразу відправляються на потреби волонтерів та військових, що боронять Україну.

Антон Слєпаков - український музикант відомий з 1997 року по гуртам "Я и друг мой грузовик", проєкту "НеГрузовики" та гурту "ВГНВЖ" (в минулому "Вагоновожатые"), що стали одними з ключових представників альтернативної сцени України. Останні декілька років пише та виконує свої твори виключно українською.

Андрій Соколов - український електронний музикант aka walakos, звукорежисер гурту "ВГНВЖ" та дизайнер.

Коли: 26 листопада, 19:00

Де: Art-Area ДК, вул. Чернишевська, 13

Вартість: 300 грн

Квитки за посиланням 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися