Свято наближається: куди піти з дитиною у Харкові на Різдво та Новий рік

Добірка новорічних та різдвяних подій у Харкові для дітей та дорослих

Різдвяний період – це пора, коли кожен перебуває в очікуванні чуда. З особливим нетерпінням діти чекають на Різдво, День Святого Миколая та Новий рік. Вони мріють про нові іграшки та солодощі, а також магію свята. У цей період, який наповнений чарівною атмосферою, вірять у диво як дорослі, так і діти. Аби ще більше зануритися у дух новорічних свят і створити різдвяний настрій, рекомендуємо разом з дітьми відвідати лялькові вистави, святкові програми та вертепи, які додадуть відповідного настрою та допоможуть повірити у справжні дива та чарівні історії. Зібрали для вас найкраще. 


Frank Sinatra Tribute. Вечір Різдвяних хітів

Різдвяний вечір з безсмертними хітами Френка Сінатри - один з найкрасивіших святкових концертів у Харкові. Запрошуємо тебе в чарівну подорож по Америці 50-60-х років. Jingle bells, Let it snow!, Fly me to the moon, I've got you under my skin, My way і багато інших відомих композицій. Повне занурення в атмосферу американського вищого світу середини XX століття. Святковий настрій, іскристий гумор, цікаві історії і факти з життя Сінатри - цей музичний захід безсумнівно стане незабутнім!

Коли: 15 грудня, 19:00

Де: Fabrika.space, вул. Благовіщенська, 1

Вартість: від 290 грн

Квитки за посиланням 


Концерт Різдвяний джаз

Запрошуємо вас поринути у неповторну атмосферу старого джазу у виконанні неперевершених музикантів України. Ви почутєте світові хіти, що створять справжній різдвяний настрій та подарують незаубтній вишуканий вечір. 

Коли: 20 грудня, 19:00

Де: Fabrika.space, вул. Благовіщенська, 1

Вартість: від 250 грн

Квитки за посиланням 


Вистава "Один вдома"

Новорічна пригода одного хлопчика, який випадково залишився в святкову ніч один вдома. На нього чекають справжні пригоди з Бетменом, людиною-павуком та грабіжниками. Гарний настрій та море позитивних емоцій гарантовано. 

Коли: 23 грудня, 16:00

Де: Fabrika.space, вул. Благовіщенська, 1

Вартість: від 150 грн

Квитки за посиланням 


Вистава "Казки Оле-Лукойє"

Під час дійства ви поринете до чарівного світу творів видатного письменника Ганса Крістіана Андерсена – на виставу "Казки Оле-Лукойє". Тут, на горищі, ви познайомитесь із бешкетною Ідою, прагматичним Радником, мудрим Вуличним ліхтарем, Риб’ячою головою і ще з багатьма колоритними героями. Поспіваємо, пограємо, а між тим, поспілкуємося і на важливі теми. Вистава призначена для сімейного перегляду з дітьми від п’яти років.

Коли: 25 грудня, 12:00, 30 грудня, 11 та 14:00 

Де: ЄрміловЦентр, майдан Свободи, 4

Вартість: 250 грн

Квитки за посиланням


Вистава "Чарівні пригоди Святого Миколая"

Новорічне мультимедійне шоу для всієї родини. Народна мудрість каже: вірте в новорічне диво, і воно обов'язково станеться. Інтерактивне шоу із чарівними паличками в руках, яке ви ще не бачили. Яскрава вистава для всієї родини за участі улюблених казкових персонажів. Напередодні чарівної пори Святий Миколай чекав на листи від дітей, щоб у новорічну ніч сховати подарунок, під ялинку, а величезний мішок з листами має доставити Сніговик. Але в нього на шляху зустрілася Солоха, розбила Сніговика та викрала листи, які він ніс Діду Святому Миколаю. Подарунки та новий рік під загрозою, треба повернути листи і, звичайно ж, зібрати Сніговика. Відважна Крижинка та сміливий Зайчик-Красень разом із дітьми вирушають на пошуки Солохи. На шляху їм зустрічаються і допомагають Листоноша, Король, Страуси і глядачі! Разом із героями шоу вони потрапляють до школи магії та творять дива. Кожному учаснику на час вистави вручається чарівна паличка, за її допомогою глядачі викликатимуть сніг, вбиратимуть ялинку та допомагатимуть Святому Миколаю повернути листи.

Коли: 30 грудня, 11:00 та 13:00

Де: Fabrika.space, вул. Благовіщенська, 1

Вартість: від 180 грн

Квитки за посиланням 


Вистава "Грінч проти супергероїв"

Злий Грінч живе у темній печері на самій вершині гори подалі від усіх, але ці "всі" готують грандіозне святкування нового року. Вони шумлять, все прикрашають і дико дратують. Хто б відмовив собі у задоволенні зіпсувати свято? Грінч вирішує вкрасти Санта-Клауса. Але на допомогу, як завжди, приходять супергерої, які покарають негідника і повернуть дітям дух Різдва. Дивовижна історія, яка занурить вас у чарівний світ дива та чудес. Казкові декорації, приголомшливі костюми, багатогранна та прониклива гра акторів подарує масу веселощів та незабутні емоції.

Коли: 3 січня, 16:00

Де: Fabrika.space, вул. Благовіщенська, 1

Вартість: від 150 грн

Квитки за посиланням 


Зірки Цирку дю Солей: льодове шоу Hogwart's holidays

HOGWART'S HOLIDAYS - унікальна постановка на межі фізичного театру та цирку, комедії та магії, що поєднує циркове мистецтво та фігурне катання в єдине шоу на льодовій арені, яка спеціально створюється на сцені кожного залу. Шоу є цілісною історією з унікальними костюмами, декораціями та відеорядом, що дозволять зануритись у магічний всесвіт Джоан Роулінг так, як ніколи раніше. Все починається одразу зі входу в театральне фойє. Через платформу 9¾ глядачі вирушать в незабутню подорож коридорами Хогвартса, відвідають матч із квідичу, а потім разом подолають Темного Лорда та попадуть на святковий бал. Артисти циркового шоу вражають акробатикою, що кидає виклик гравітації в поєднанні з унікальними навичками фігурного катання. А інтерактивні ефекти, вражаюча візуалізація та світловий дизайн заворожують кожного глядача. HOGWART'S HOLIDAYS розповідає магічну історію Світу Гаррі та його друзів і занурює у світ власної уяви. Шоу запрошує залишити повсякденну дійсність та поринути у світ фантазій з візуальними прийомами, що захоплюють подих в оригінальному музичному супроводі новорічного настрою. Шоу рекомендовано для глядачів будь-якого віку. Подія 100% відбудеться на автономних генераторах електрики.

Коли: 20 січня, 14:00

Де: Льодова арена Айс Хол, ТРЦ ДАФІ, вул. Героїв Праці, 9, 2-й поверх

Вартість: від 290 грн

Квитки за посиланням 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися