Куди піти у Харкові: найцікавіші події цих вихідних

Огляд афіши Харкова на вихідні

Повномасштабна війна в Україні триває, проте, треба жити, любити й боротися - не дивлячись ні на що. "Коментарі" зібрали найцікавіші події, які відбудуться цими вихідними у Харкові. Через війну подій у місті не так багато, але є концерти, вистави, шоу. Обирайте на власний смак та не сидіть вдома, але не ігноруйте повітряні тривоги та бережіть себе.


Океанаріум "Немо"

Океан в усі часи мав особливу силу тяжіння, він вабив і чарував. Десь там, глибоко-глибоко в його просторах, є цілий Всесвіт, повний яскравих фарб, гармонії і краси. Відвідайте океанаріум "Немо" і ви відразу потрапите в атмосферу загадок і пригод. Яскраві прісноводні, морські та океанічні риби, екзотичні і загадкові тварини з різних куточків нашої планети. На вас чекають красиві декорації, захоплюючі екскурсії, кінозал з фільмами про природу - все це дозволить вам зануритися в цей дивний і прекрасний світ морських казок.

Коли: 16, 17 грудня, 10:00

Де: дельфінарій "Немо", вул. Сумська, 35

Вартість: 300 грн

Квитки за посиланням 


Шоу "Єдина планета" у Дельфінарії

Харківський дельфінарій запрошує всіх бажаючих ближче познайомитися з дивовижними дельфінами та іншими морськими артистами. Під час денної вистави перед глядачами виступають морський котик Боб, морський лев Алонсо, чорноморські дельфіни-афаліни Віта, Геша, Злата і Луна, а також білі кити Пломбір і Снєжка. Кожен з артистів має неповторну харизму і власний темперамент, жоден з них не залишить глядачів байдужими.

Коли: 16, 17 грудня, 12:00, 15:00, 18:00

Де: дельфінарій "Немо", вул. Сумська, 35

Вартість: 400 грн

Квитки за посиланням 


Вистава "Нехай щастить!". Прем'єра!

Вистава була створена в прифронтовому Харкові саме в той час, коли місто обстрілювали майже щодня... Жили собі, були собі Дід та Баба. І був у них онучок Іванко. Майже як у казці... І раптом прилетіли ворожі літаки і почали скидати бомби на Діда та Бабу. І тоді онучок Іванко взяв рогатку, виліз на велике дерево і шишками з рогатки почав збивати ворожі літаки... Що було далі – приходьте подивитись. І посміятись. Бо, попри все,  гумор і сміх – така ж важлива зброя , як і Іванова рогатка. 

Коли: 16 грудня, 16:00

Де: Art-Area ДК, вул. Чернишевська, 13

Вартість: 350 грн

Квитки за посиланням 


Поетична вистава

"Сповідь харківського волонтера"

Поєтична вистава харківського актора та волонтера Антона Жилякова. В основу вистави полягли вірші сучасних українських поєтів Сергія Жадана, Тетяни Власової, Катерини Бабкіної та інших літераторів, які сьогодні формують український культурний простір, а також власні волонтерські історії, пережиті під час війни. Вистава має арт-терапевтичний ефект. Ну і звичайно не обійдеться без гумору, сліз та душевного тепла.

Коли: 16 грудня, 18:00

Де: арт-простір "79 Кут", вул. Пушкінська, 79/1

Вартість: 300 грн

Квитки за посиланням


Вистава "Ще раз про Червону Шапочку"

Музична пригода за мотивами казки Шарля Перро для дошкільного, молодшого шкільного віку та дорослих. Впевнені, що майже всі знають історію про маленьку дівчинку, яка отримала своє ім'я від червоної шапочки, яку носила. І також всі знають, що мама відправила її через ліс відвідати бабусю та віднести їй пиріжки. Та про вовка, впевнені, що всі також знають. Але те, що до казки можна потрапити та безпосередньо взяти участь, прямо разом з усіма відомими героями, мабуть, знають далеко не всі! Вистава-гра — рідка можливість для дітвори та дорослих, які ще не встигли вирости, стати учасниками театральної казки.

Коли: 17 грудня, 12:00 та 15:00

Де: Art Area ДК, вул. Чернишевська, 13

Вартість: 150 грн

Квитки за посиланням 


Концерт Хор Самотніх Сердець Сержанта Пеппера

У програмі головні світові хіти XX століття, а також найкращі авторські твори. Як відомо, коли The Beatles захотіли творчої різноманітності, вони вигадали неіснуючу групу "Sgt. Pepper's lonely hearts club band" - і від імені цієї команди записали легендарний диск з однойменною назвою. Бітлз давно перестали записувати диски, а Сержант Пеппер занудьгував і зібрав хор. "Хор самотніх сердець сержанта Пеппера" - це колектив, який поєднує традиції академічного виконання з любов'ю до класичного року і не лише. В арсеналі хору – 30 голосів та фортепіано (та інші інструменти іноді).

Коли: 17 грудня, 19:00

Де: Fabrika.space, вул. Благовіщенська, 1

Вартість: від 300 грн

Квитки за посиланням 


Музика при свічках

Концерт з циклу "Музика при свічках" - одного з найулюбленіших музичних проектів всіх харків’ян. У цей вечір на вас чекає дуже насичена та різноманітна програма, а саме:

Джуліо Каччіні. "Ave Maria"

Мирослав Скорик. Мелодія з кінофільму "Високий перевал"

Микола Стецюн, слова О. Марченко. "Місто надій"

Агустін Лара. "Гранада"

Українська народна пісня "Тихо над річкою", в обробці Григорія Верьовки 

Арно Бабаджанян. Ноктюрн для труби та фортепіано

Музика і слова Миколи Мозгового. "Материнська любов"

Українська народна пісня "Чорні брови"

Джон Вільямс. Тема з кінофільму "Список Шиндлера"

Вольфганг Амадей Моцарт. "Турецький марш"

Коли: 17 грудня, 18:00

Де: EVOhub, вул. Коцарська, 2/4

Вартість: від 160 грн

Квитки за посиланням



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися