Куди піти у Харкові: найцікавіші події цих вихідних

Огляд афіши Харкова на вихідні

Повномасштабна війна в Україні триває, проте, треба жити, любити й боротися - не дивлячись ні на що. "Коментарі" зібрали найцікавіші події, які відбудуться цими вихідними у Харкові. Через війну подій у місті не так багато, але є концерти, вистави, шоу. Обирайте на власний смак та не сидіть вдома, але не ігноруйте повітряні тривоги та бережіть себе.

Океанаріум "Немо"

Океан в усі часи мав особливу силу тяжіння, він вабив і чарував. Десь там, глибоко-глибоко в його просторах, є цілий Всесвіт, повний яскравих фарб, гармонії і краси. Відвідайте океанаріум "Немо" і ви відразу потрапите в атмосферу загадок і пригод. Яскраві прісноводні, морські та океанічні риби, екзотичні і загадкові тварини з різних куточків нашої планети. На вас чекають красиві декорації, захоплюючі екскурсії, кінозал з фільмами про природу - все це дозволить вам зануритися в цей дивний і прекрасний світ морських казок.

Коли: 23, 24 грудня, 10:00

Де: дельфінарій "Немо", вул. Сумська, 35

Вартість: 300 грн

Шоу "Єдина планета" у Дельфінарії

Харківський дельфінарій запрошує всіх бажаючих ближче познайомитися з дивовижними дельфінами та іншими морськими артистами. Під час денної вистави перед глядачами виступають морський котик Боб, морський лев Алонсо, чорноморські дельфіни-афаліни Віта, Геша, Злата і Луна, а також білі кити Пломбір і Снєжка. Кожен з артистів має неповторну харизму і власний темперамент, жоден з них не залишить глядачів байдужими.

Коли: 23, 24 грудня, 12:00, 15:00, 18:00

Вартість: 400 грн

Вистава "Один вдома"

Новорічна пригода одного хлопчика, який випадково залишився в святкову ніч один вдома. На нього чекають справжні пригоди з Бетменом, людиною-павуком та грабіжниками. Гарний настрій та море позитивних емоцій гарантовано.

Коли: 23 грудня, 16:00

Де: Fabrika.space, вул. Благовіщенська, 1

Вистава "Шерлок". Прем'єра!

Хто стоїть за серією таємничих убивств, які тримають у жаху  жителів нічного  Лондона? І чи можливо  перемогти генія кримінального світу професора Моріарті  та  покохати жінку, яка  схильна  до злочинів? Фантастична історія пригод Шерлока Холмса та доктора Ватсона в блискучій постановці  всесвітньо відомого режисера Дмитра Рачковського. Оригінальний сюжет, вражаючі  декорації , ефектні  костюми та  прекрасна гра  майстрів сцени Сергія Позднякова та Руслана Данильченка не залишать байдужими нікого.

Коли: 23 грудня, 18:00

Stand Up Ho-Ho-Ho!

У передостанню п'ятницю року, що минає, запрошуємо вас від душі посміятися над якісною стендап комедією двох чудових харківських коміків. Для вас виступатимуть Олександр Селін та Денис Морозов: одні з найсильніших коміків міста. Стендап це найвідвертіший жанр, у якому коміки через призму гумору розповідають про себе, свої спостереження, про життєві ситуації, в яких ви, напевно, дізнаєтеся про себе, посмієтеся, і тим самим продовжите своє життя. А бар Frog&Grog – це, напевно, найкраще місце, щоб насолодитися стендап комедією у Харкові: затишна та приємна атмосфера, смачні напої, та найголовніше зручний зал, у якому все чудово видно та чути, а тому чудово сприймається стендап комедія.

Коли: 23 грудня, 19:00

Де: Нехай Так BAR, проспект Науки, 50

Мюзикл "HOTEL"57": секстет колишніх"

Самотній чоловік, який знедавна керує власним готелем, обманом запрошує своїх "Екс" подружок до готелю, задля участі в авторському експерименті.

Експеримент полягає у диференціації "не ідеальних" рис колишніх, щоб у майбутньому, не допуститись помилки і не зіштовхнутись з ними знову. На його думку, саме відокремлення вад колишніх допоможе йому знайти ідеальну жінку! Та чи погодяться дівчата на цей експеримент? Дізнаєтесь незабаром.

Коли: 24 грудня, 18:00

Де: Театрально-концертний центр, вул. Сумська, 25

Вівальді. Пори року

Пори Року у виконанні International Classical Orchestra наповнені блискучими мелодіями, які захоплюють інструментальну взаємодію та агресивні ритми. Цей концерт подарує вам справжнє музичне задоволення та неповторні емоції, які захочеться відчути знову.

Коли: 24 грудня, 19:00