Куди піти у Харкові: найцікавіші події цих вихідних

Огляд афіши Харкова на вихідні

Повномасштабна війна в Україні триває, проте, треба жити, любити й боротися - не дивлячись ні на що. "Коментарі" зібрали найцікавіші події, які відбудуться цими вихідними у Харкові. Через війну подій у місті не так багато, але є концерти, вистави, шоу. Обирайте на власний смак та не сидіть вдома, але не ігноруйте повітряні тривоги та бережіть себе.


Океанаріум "Немо"

Океан в усі часи мав особливу силу тяжіння, він вабив і чарував. Десь там, глибоко-глибоко в його просторах, є цілий Всесвіт, повний яскравих фарб, гармонії і краси. Відвідайте океанаріум "Немо" і ви відразу потрапите в атмосферу загадок і пригод. Яскраві прісноводні, морські та океанічні риби, екзотичні і загадкові тварини з різних куточків нашої планети. На вас чекають красиві декорації, захоплюючі екскурсії, кінозал з фільмами про природу - все це дозволить вам зануритися в цей дивний і прекрасний світ морських казок.

Коли: 30 грудня, 10:00

Де: дельфінарій "Немо", вул. Сумська, 35

Вартість: 300 грн

Квитки за посиланням 


Шоу "Єдина планета" у Дельфінарії

Харківський дельфінарій запрошує всіх бажаючих ближче познайомитися з дивовижними дельфінами та іншими морськими артистами. Під час денної вистави перед глядачами виступають морський котик Боб, морський лев Алонсо, чорноморські дельфіни-афаліни Віта, Геша, Злата і Луна, а також білі кити Пломбір і Снєжка. Кожен з артистів має неповторну харизму і власний темперамент, жоден з них не залишить глядачів байдужими.

Коли: 30 грудня, 12:00, 15:00, 18:00

Де: дельфінарій "Немо", вул. Сумська, 35

Вартість: 400 грн

Квитки за посиланням 


Вистава "Возлюби ближнього свого"

Кожен із них мав минуле, сповнене щастям, теплом та надією на світле майбутнє. Але в одну мить вони стали вигнанцями, які вимушені знаходити свій шлях у новому світі. Їх буття — це недовіра, лінійні кордони, неспокій сну, охоронці та погоні, тимчасові притулки та загроза бути спійманим. Для них, кожен новий день — це збіг випадковостей, сліпа примха долі, з ласкавої руки якої настане ще один ранок. Вони були викинуті за рамки закону та давно втратили надію на повернення, але єдине, чого в них не можна відібрати — це права любити. Тому, єдине, що їм залишилося — віддати свої серця та душі одне одному, незважаючи на лиху годину, морок оточення та загрозу втратити власне життя та волю. Це історія про тих, кого ніхто не приймає, та про тих, на кого завжди чекають…

Коли: 20 січня, 17:00

Де: ЄрміловЦентр, майдан Свободи, 4

Вартість: 250 грн

Квитки за посиланням 


Вистава "Вій"

Найважче у житті встояти перед спокусою. Та чи завжди покаяння позбавляє кари? Наймістичніша історія про найпотаємніші та найтемніші куточки людської душі. Налякати сучасного глядача важко, але… багатогранна та прониклива гра акторів, моторошні декорації, вражаюча постановка не залишить байдужим жодного глядача і ви не помітите, як мороз пробігає у вас за коміром.

Коли: 20 січня, 18:00

Де: Театрально-концертний центр, вул. Сумська, 25

Вартість: від 300 грн

Квитки за посиланням 


Музична формація "Sforssando"

Музична формація "Sforssando" це успішна колаборація сучасних, молодих, талановитих митців. В програмі шедеври класичної та сучасної музики. Перед початком заходу квиток (! за наявності місць) має єдину ціну - 250 грн, сплачується тільки за готівковий розрахунок та надається без вибору місця.  

Коли: 20 січня, 18:00

Де: EVOhub, вул. Коцарська, 2/4

Вартість: 240 грн

Квитки за посиланням 


Театр Ляльок. "Цяточка"

"Цяточка" - це мудра та весела казка найвідомішої казкарки Нідерландів, лауреатки Золотої медалі Г. К. Андерсена, Анни Шмідт, творчість якої знають та люблять по всьому світу. Її приголомшлива уява створила світ, сповнений гумору, чудових перетворень та дивовижних таємниць. Там живуть казкові герої, які чимось нагадують батьків, друзів, сусідів, але разом із тим вони абсолютно чарівні! Зазирнемо ж у цей світ, тим більше, що зустрічі зі своїм глядачем вже чекає ще одна загадкова гостя – принцеса, яка має незрозуміле ім'я Цяточка, яка…

Коли: 21 січня, 12:00 та 14:00

Де: Центр культури і мистецтв, вул. Пушкінська, 62

Вартість: 200 грн

Квитки за посиланням 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися