1 жовтня покажуть фільм про Харків (АНОНС)

У неділю презентують фільм «Битва за Харків»

Показ стрічки запланований 1-го жовтня, у День захисників та захисниць України, о 22:15 в ефірі національного телемарафону "Єдині новини". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

Режисер фільму – Тарас Ткаченко. Кінострічка є продовженням документального циклу відкритого фільмом "Битва за Київ".

В документальному фільмі викладені спогади учасників баталій, кадри вирішальних битв та Харківської операції. Автори стрічки протягом року працювали над збором і обробкою інформації. Фільм називають "документом", який закарбував в пам’яті українського народу, що ворогу необхідно давати відсіч.

"Наша знімальна група протягом року працювала над стрічкою та по гарячих слідах збирала інформацію в безпосередніх учасників тих подій. На жаль, деякі з них назавжди залишаться в наших серцях так і не дочекавшись премʼєри фільму, де вони головні герої… Проте, слава про їхні подвиги житиме вічно та нагадуватиме нашим нащадкам той дух, ту ціну і ту жертовність на яку спроможний великий український народ в боротьбі за нашу незалежну державу", - сказав Тарас Ткаченко.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Що робиться у парку "Гомільшанські ліси" на Харківщині

За дорученням начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова, його заступник відвідав Зміївщину та Національний природний парк "Гомільшанські ліси". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ХОВА.

Спільно з правоохоронцями, місцевою владою та новим директором національного парку Євген Іванов обговорив потреби адміністрації зеленої зони та хід боротьби із так званими чорними лісорубами.

Які збитки злочинці нанесли Нацпарку – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися