Мешканці Харківщини можуть отримати путівки на відпочинок: як подати заявку

Заявки можуть подати мешканці Дергачівської громади

30 жовтня розпочинається реєстрація громадян, які бажають пройти програму оздоровлення на базі Санаторій "Бермінводи". Це стосується мешканців Дергачівської громади, які відносяться до пільгових категорій та потребують санаторно-курортного лікування. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Дергачівської міськради.

Реєстрація здійснюватиметься працівниками відділу соціального захисту Дергачівської міської ради у понеділок, середу та пʼятницю з 08:00 до 16:00 у Дергачівському гуманітарному центрі (кабінет №101).

Інформація стосується тільки тих осіб, які мають статус ветерана, інвалідність або важкі захворювання, та зареєстровані на території Дергачівської громади.

На базі санаторію "Бермінводи" поновлено роботу усіх лікувально-діагностичних підрозділів. Відпочиваючі розміщуються в спальних корпусах з централізованим опаленням, цілодобовим постачанням холодної і гарячої води, з доступом до повноцінного дієтичного харчування та оздоровчих процедур відповідно до рекомендацій профільних лікарів.

Для реєстрації заявки на лікування з собою необхідно мати наступні підтверджуючі документи:

- копію паспорта громадянина України;

- медична довідку закладу охорони здоров’я за формою № 070/о;

- копію реєстраційного номера облікової картки платника податків (ідентифікаційний код);

- копію довідки медико-соціальної експертної комісії про групу інвалідності (для осіб з інвалідністю);

- копію відповідного посвідчення (для ветеранів війни або осіб, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною);

- копію документа, що встановлює факт позбавлення постраждалого громадянина особистої свободи внаслідок збройної агресії рф проти України.

За більш детальною інформацією звертайтеся до відділу соціального захисту Дергачівської міської ради, або за телефоном: +38 (067) 807-28-67.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області оголосили примусову евакуацію сімей з дітьми у Куп'янській, Кіндрашівській та Курилівській громадах Куп'янського району, які перебувають під постійними ворожими обстрілами. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Крім того, згідно рішення Ради оборони дітям буде заборонено в’їжджати у вказані громади. 

Важливо: діти можуть бути евакуйовані обов'язково щонайменше з одним із батьків або іншим опікуном.

З яких громад евакуюватимуть дітей, та яким чином це буде відбуватися – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися