У чат-боті «Харків – твій дім» з’явилася нова корисна функція

У чат-боті можна тепер дізнатися, де розташоване найближче укриття

До чат-боту "Харків – твій дім" додано новий функціонал, який дозволить лише за допомогою геопозиції прокласти найшвидший маршрут до найближчого укриття, у разі небезпеки. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Як це працює?

В меню чат-боту обираєте опцію "знайти найближче укриття".

Шерите свою геопозицію.

Отримуєте карту з пʼятьма найближчими укриттями, в радіусі 2 кілометрів, до яких можна прокласти маршрут.

Звертаємо увагу, що під час повітряної тривоги необхідно дотримуватись норм безпеки та пройти до найближчого укриття.

Розробила та допомагає розвивати чат-бот "Харків - твій дім" IT-компанія "Sigma Software" на волонтерських засадах разом з командою міста.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

По Харкову знову використали Іскандер – росіяни атакували Індустріальний район. Про це повідомив начальник Слідчого Управління ГУ НП в Харківській області Сергій Болвінов.

"Одна жінка поранена в результаті ракетного удару по Харкову. Ворог знову поцілив в житлову забудову. На місці влучання – півтораметрова вирва поблизу будинку.  Також пошкоджені стовпи ліній електропередач та проїжджа частина. Слідчі, криміналісти та вибухотехніки вже працюють на місці, вилучили уламки ракети комплексу 9М723", – зазначив головний слідчий області.

Новації у Каразінському – тепер університет буде у смартфонах

В Університеті розробили мобільний додаток для студентів

За ініціативи Студентської ради Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна та підтримки адміністрації університету студенти Каразінського можуть відкрити для себе абсолютно новий спосіб взаємодії з університетом — через мобільний додаток Univera.

Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Університету. Які можливості пропонує ця система? Для початку необхідно здійснити верифікацію через Дію: треба натиснути кнопку верифікації та поділитися своїм паспортом і студентським квитком через застосунок "Дія". Що буде доступно у додатку після верифікації – дивіться за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися