У Харкові проведуть міжнародний фестиваль собак - де і коли

На Фестивалі кожен член родини зможе знайти для себе цікаве заняття та отримати незабутні враження та емоції

У Харкові протягом двох днів триватиме унікальний міжнародний кінологічний фестиваль, на якому будуть представлені сотні собак різних порід. Про те, що чекатиме на гостей заходу, розповіли організатори на сторінці фестивалю у Facebook.

У анонсі йдеться про те, що Фестиваль являє собою сімейне свято для усіх мешканців області та гостей, які люблять собак та усе, що з ними пов'язане.

Під час заходу відбудеться декілька виставок собак різних порід. Різні чотирилапі змагатимуться у командах на спортивних кінологічних змаганнях.

Гості фестивалю зможуть побачити, як собаки грають у дог-фрізбі, проходять аджиліті (смугу перепон) та показують фристайл.

Для тих, хто вже має домашнього улюбленця, на місці буде організовано виставку різних товарів для тварин.

Одним з заходів Фестивалю буде показове тренування службових собак. Його можна не лише подивитися, але й особисто взяти участь у навчанні чотирилапих.

Для приємного проведення часу на території фестивалю працюватимуть фудкорти, майданчики для дітей, де проводитимуться інтерактивні ігри та працюватимуть аніматори. Уся родина зможе взяти участь у конкурсах та отримати подарунки та безліч приємних емоцій та незабутніх вражень. Також на фестивалі окрім живих собак, з якими можна буде сфотографуватися, пограти та зняти відео, працюватимуть тематичні та цікаві фотозони.

Гості зможуть потрапити на фестиваль безплатно, а от для участі у якості учасника разом з собакою потрібно заповнити низку документів, сплатити внески та пройти через формальні процедури.

Сам фестиваль проходитиме 16 та 17 жовтня на артзаводі "Механіка", за адресою: вул. Плеханівська, 126. Початок розваг і виставок кожного дня - о 10:00. Завершення фестивальних днів заплановані на 20:00.

Змагання на рингах між командами триватимуть з 10:00 до 16:00, після цього розпочинатиметься розважальна програма та конкурси.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про те, що у Харкові 16 жовтня для велосипедистів відбудеться гра-фотоквест, у якій зможуть взяти участь як новачки, так і досвідчені гравці та велолюбителі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися