У Харкові відбудеться майстер-клас з фігурного катання

3 вересня в рамках проєкту "Я зможу" харків'ян вчитимуть кататися на роликах

Майстер-клас з фігурного катання на роликах відбудеться у Харкові у неділю, 3 вересня. Його проводитимуть провідні тренери школи "Skating angels" і "Yolo school". Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію телеграм-каналу "Kharkiv sport city".

На відвідувачів чекатимуть показові виступи та трюки у виконанні професіоналів. Також у рамках майстер-класів відбудуться фінальні виступи та нагородження фіналістів проєкту "Я зможу!" у категорії "Фігурне катання на роликах".

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про майстер-клас з баскетболу в харківському урбан-парку. Управління менеджменту та маркетингу у сфері спорту Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту проводить серію майстер-класів у міських парках. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію міськради. Напередодні тренери Всеукраїнського професійного дитячого баскетбольного клубу "Push team" провели заняття для дітей і підлітків на бульварі Юрʼєва.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про здобуття харківськими каратистами медалей чемпіонату світу. З 21 по 27 серпня в угорському місті Дьор відбувся чемпіонат світу з карате-до С.К.І.Ф. Під час змагань спортсмени Харківської області здобули золоту та три срібні медалі.  Чемпіоном світу став Іван Білий, який переміг в категорії куміте серед чоловіків. Другу сходинку п'єдесталу пошани посіли Микола Сидора (в категорії куміте, хлопці 12-13 років), Олександр Дудка (в куміте, хлопці 16-17 років), а також Андрій Корбуль та Олександр Дудка (командне куміте, хлопці 15-17 років). В кроці від нагород зупинилися Вероніка Мокрій (ката і куміте, дівчата 16-17 років), Євгенія Коляда (ката, жінки), Анжела Азізбекян (куміте, дівчата 12-13 років) та чоловіча збірна з куміте, поступившись на етапі виходу до півфіналу змагань.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися