Найпопулярніші букмекерські контори: ставки, великий вибір

В Україні є шість великих і популярних букмекерських контор з ліцензіями та своєчасними виплатами за виграш. У всіх - великий вибір ставок і розширені бонуси

Вітаємо всіх любителів спорту. Тут представлені найпопулярніші букмекерські контори інтернету.

"Фаворит Спорт"

У топ кращих компаній входить БК "Фаворит Спорт ", яка давно працює в інтернет сегменті, має попит серед користувачів. За останній час число шанувальників її збільшилася в кілька разів. Її відрізняє великий вибір ставок, хороші пропозиції, просунута бонусна система.

БК "Фаворит Спорт" не стоїть на місці. Вона має у своєму розпорядженні не тільки традиційними видами спорту (футбол, баскетбол, волейбол), але і таким, як кіберспорт. Тут найбільш привабливі коефіцієнти. Якщо виникає ситуація, коли між командами існує велика різниця, то компанія надає фору, різницю в м'ячах. Коштом цього виходить поліпшити показники коефіцієнта. В "Фаворит Спорт" працює добре служба підтримки, яка розв'язує важкі питання. Тут також присутні найпопулярніші платіжні системи, кошти перераховуються на рахунок моментально.

"Вінлайн"

БК утворилася у 2009 р., має офіційну ліцензію. У компанії передбачені найпопулярніші платіжні системи, працює цілодобово служба підтримки, створений чат, спілкуватися можна також електронною поштою. На цьому ресурсі можна зробити ставки на різні спортивні події (понад 20 видів спорту) і турніри.

"Паріматч"

БК "Паріматч" утворилася у 2009 р. Вона працює офіційно відповідно до ліцензії. Компанія пропагує різні види спорту (понад 20), а також ставки можна зробити на кіберспорт, політичні події, на заходи у сфері шоу-бізнесу. На ресурсі кошти виводяться за допомогою популярних платіжних систем. Повідомлення залишаються в лайв-чаті, працює телефон, є електронна пошта.

"Бетсіті"

"Бетсіті" з'явилася у 2003 р. Компанія має у своєму розпорядженні ліцензією. Валютний рахунок у неї представлений рублями. На ресурсі пропонується зробити ставки на більш ніж 30 видів спорту. Введення і виведення коштів здійснюється за допомогою банківської карти, електронних гаманців, мобільних операторів. Зв'язок з клієнтами проводиться електронною поштою, через чат і телефон.

"Леон"

БК з'явилася у 2009 р. Здійснює свою діяльність на основі ліцензії. Як валютного рахунку виступають рублі. У компанії робляться ставки як на значущі заходи, так і на незначні турніри. Представляє понад 20 видів спорту. На ресурсі створено чат, є зворотна форма підтримки. Повідомлення можна передати через електронну пошту.

"Bingo Boom"

БК з'явилася у 2011 р., має ліцензію. Вона має у своєму розпорядженні великим набором пунктів приймання ставок в Росії - 450. Як валютного рахунку виступають рублі. Засоби виводяться і вводяться за допомогою електронного гаманця, банківської карти, мобільних операторів. Компанія пропонує понад 30 видів спорту, на які можна робити ставки. Робота здійснюється цілодобово, консультації проводяться через чат і електронну пошту.



паша

8 жовтня 2023, 09:21

Хороший букмекер для пари, регулярно с ней работаю, всегда все отлично. Полезная информация https://fullbet.top/bk/bonusy которая поможет сделать правильный выбор.

паша

23 липня 2023, 10:51

Рейтинг БК https://fullbet.top все, что необходимо знать для успешных пари.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися