Так далі жити не можна: як запрограмувати позитивні зміни у житті

Як створити карту бажань та внести позитивні зміни у своє життя

Завершення року - це гарна можливість не тільки підбити підсумки, а й запрограмувати нові, позитивні зміни в житті. Портал “Коментарі. Харків” розповідає, як створити карту бажань та активізувати її “роботу”.

Карта бажань - це інструмент для виконання ваших цілей, намірів або мрій, запозичений з давньокитайської практики фен-шуй. Вона має психологічний вплив - часте споглядання малюнка відкладається в підсвідомості, і людина починає несвідомо рухатися до мети.

Карта бажань являє собою аркуш ватману або паперу формату А2, А3, А4, на який наклеєні картинки та малюнки, що зображують всі ваші цілі на майбутній рік. Спеціалісти радять підходити до створення карти бажань з гарним настроєм і бадьорим мисленням. Також радять одягнутися в улюблений одяг, прибрати в оселі та розставити все на свої місця перед тим, як скласти карту найзаповітніших бажань на цілий рік.

picture

Найкращий час для створення карти бажань - Молодик або зростаючий Місяць. Тому, якщо ви вирішуєте, коли робити карту бажань в грудні 2023 року, розраховуйте на період до 19 грудня, тобто до повного Місяця.

Щоб карта “працювала” правильно, на зворотному боці картинок та малюнків не має бути зайвих елементів. Тому експерти не рекомендують вирізати зображення з журналів - можна намалювати чи роздрукувати картинки, які символізують ваші бажання.

picture

Згідно з вченням фен-шуй, починати потрібно з центру, розмістивши на карті бажань свою поточну фотографію. Тут же, в центрі, повинні бути зображення, які відповідають за вашу красу, здоров'я - спорт, здорове харчування, спа-процедури. Колір сектора - жовтий.

Далі приклеюємо сектор багатства - у верхньому лівому кутку. Тут важливо вказати свої бажання. Непросто розмістити фото банківських карток, готівки та золотих монет - мрійте "на повну": про брендові речі, коштовності, автомобілі та яхти. Колір сектора - фіолетовий.

Пересуваємо верхній ряд за годинниковою стрілкою і переходимо до сектора слави. Тут можна розмістити зображення нагород, медалей, дипломів або фото людини, якій аплодує публіка. Все залежить від ваших амбіцій. Колір сектора - червоний.

Правий верхній кут - це сектор любові та стосунків. Тут має бути все, що пов'язано з особистим життям і почуттями - всі ваші любовні плани на цей рік. Колір сектора - рожевий.

Спускаємося на другий ряд і переходимо в сектор творчості. Сюди ми приклеюємо фотографії, пов'язані з вашим хобі або творчою професією.

Нижній правий кут - це сектор подорожей. Тут розміщують фотографії місць і локацій, які ви хочете відвідати. Колір сектора - сірий металік.

Центральне фото нижнього ряду - це зона кар'єри. Не соромтеся загадати бажання і роздрукувати чек з конкретною сумою, яку ви хотіли б заробити. Колір сектора - синій або блакитний.

Лівий нижній кут - сектор знань і самореалізації. Навіть водійське посвідчення можна зобразити, якщо у вас є мета отримати його в цьому році. А ще - прапори країн, мови яких ви хотіли б вивчити. Колір сектору - бежевий або коричневий.

У другому ряду зліва - сектор сім'ї та домашніх справ. Сміливо розміщуйте тут фотографії завершеного ремонту, власного будинку або квартири. А також фотографії сім'ї, дітей, домашніх улюбленців, світлі та радісні фото затишного життя. Колір сектору - зелений.

picture

Для того, щоб ваша карта візуалізації почала працювати на виконання бажання, її необхідно активувати. Для цього повісьте дошку над ліжком так, щоб ви могли бачити її вранці, після пробудження, і ввечері, перед сном. Важливо працювати з картою бажань, а не просто дивитися на неї.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися