Два нові потяги у літо - якими маршрутами харків'янам дістатися до моря та баз відпочинку

Новий потяг з Харкову вирушатиме до Одеси, а інший - до Лиману

Укрзалізниця відкрила для мешканців та гостей Харкову два нові маршрути: один - прямісінько в Одесу, а другий - до Лиману Донецької області. Про те, як курсуватимуть нові маршрути та які є варіанти пересадок розповіли у пресслужбі "Укрзалізниці".

На свята до теплого моря Одеси призначений нічний потяг з Харкова №241/242, на ньому можна буде потрапити на Південь 18, 22, 25, та 29 червня. З Одеси він повертатиметься 21, 24 та 28 червня.

Гарну новину у пресслужбі установи розповіли і для мешканців Дніпра та Східних областей, зокрема, Донецької. З липня тричі на тиждень потяг №796/795, який вже курсує з Дніпра до Харкова і назад, продовжить свій маршрут до Лиману Донецької області. Він охопить на своєму новому шляху зупинки на станціях "Ізюм" та "Святогірськ". Таким чином можна буде дістатися до природних баз відпочинку на відомих "Блакитних озерах" на Донеччині, а також до популярного туристичного Соледару.

Поїзд почне свій продовжений маршрут з Дніпра на свята 26 та 28 червня, а далі курсуватиме по п'ятницях та вихідних, так само і у зворотному напрямку. З Дніпра він вирушатиме о 06:23, у Харкові зупинятиметься о 10:22, а вже о 13:11 буде у Лимані. Звідти потяг відправлятиметься о 15:27, о 18:11 буде зупинка у Харкові, і о 22:10 прибуватиме до Дніпра.

Також Укрзалізниця розробила маршрут, який зробить більш зручним шлях для мешканців Східних областей, яким вони зможуть дістатися до курортів Азовського моря. Для цього був змінений розклад по станції "Лозова", куди можуть на приміському потязі о 23:38 дістатися  мешканці Костянтинівки, Краматорська, Дружківки, Слов'янська, Барвінкового, і вже через 10 хвилин пересісти на потяг "Харків-Бердянськ", а зранку опинитися біля моря.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали про те, що експрес "Харків-Дніпро" №795/796 експериментально запустили курсувати до 24 червня, але через високу популярність потягу, його розклад продовжили до кінця літа.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися