Ігор Терехов розповів, що буде з тими, хто торгує в метро Харкова

У міськраді знайдуть підхід до вирішення проблем підприємців, які торгують у метро.

У місті Харкові розроблять комплексний підхід для того, щоб вирішити проблемні питання підприємців, які ведуть торгівлю у переходах харківського метрополітену.

Про це 28 лютого на засіданні позачергової сесії Харківської міської ради повідомив міський голова Ігор Терехов, інформують "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

"Ми всіляко підтримуємо малий та середній бізнес, але в цьому питанні не може бути безладу. Зі свого боку, ми надали канікули всім підприємцям, які не могли працювати, коли метрополітен використовувався як бомбосховище. І зараз опечатуються кіоски, які не мають договірних відносин з метрополітеном, але вони працюють, використовуючи енергоресурси метро. Я дуже уважно розібрався в цих питаннях, і ми з кожним шукатимемо порозуміння. Це буде зважений підхід, щоб не постраждали ні бюджет, ні підприємці", - наголосив Ігор Терехов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові виділили мільйони на ремонт будинків після обстрілів

Рішенням позачергової сесії Харківської міської ради 28 лютого були внесені зміни до бюджету Харківської міської територіальної громади на 2023 рік. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. Як повідомили у Департаменті бюджету і фінансів, це пов'язано з надходженням субвенції на здійснення переданих видатків у сфері освіти в сумі 76,2 млн грн.

За рахунок вільного залишку бюджетних коштів та перерозподілу раніше затверджених бюджетних призначень планується збільшити видатки на відновлення житлового фонду (після обстрілів) на 150 млн грн, поточний та капітальний ремонт внутрішньобудинкових систем теплопостачання та постачання холодної і гарячої води - на 110 млн грн, реконструкцію та капітальний ремонт вулично-дорожньої мережі - на 40 млн грн, забезпечення безперебійного функціонування комунальних підприємств та установ - на 105,5 млн грн.

Також 31,5 млн грн планується спрямувати на фінансування військових частин у рамках "Комплексної Програми розвитку цивільного захисту, підвищення рівня громадської безпеки та забезпечення заходів щодо підготовки територіальної оборони Харківської міської територіальної громади на 2018-2025 роки".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися