Голова ХОДА Кучер відзвітував про "Велике будівництво", яке профінансували і вели ще в 2019 році, - ЗМІ

Будівництво Пархомівської школи почалася задовго до призначення Олексія Кучера губернатором Харківської області

Губернатор Харківської області Кучер Олексій називає ім'ям програми Зеленського проекти, які розпочалися задовго до старту президентської ініціативи і хронологічно не співпадають з термінами початку її роботи.

Так, Кучер в своєму офіційному Telegram-каналі відзвітував про об'єкти, що успішно будуються в рамках програми президента "Велике будівництво". Нагадаємо, програма, в рамках якої регіони України повинні були почати будівництво ряду об'єктів, стартувала 1 березня поточного року.

"У рамках програми "Велике будівництво" ремонтні роботи в школі в Пархомівці виконано на 60%! Вже відремонтовано дах і утеплено фасад. Зараз роботи тривають у внутрішніх приміщеннях школи", - заявив Кучер.

picture

Однак, будівництво даного об'єкта почалося ще в 2018 році. Про це свідчать відповідні публікації на сайті ХОДА. У повідомленні йдеться: "У нашій школі була дуже серйозна проблема з фасадом, стінами, дахом, — розповідає директор Пархомівської ЗОШ Світлана Москаленко. — Завдяки Юлії Олександрівні Світличній, в цьому році були виділені кошти для проведення необхідних робіт. Заміна м'якої покрівлі на шатрову, утеплення стін фасаду, заміна підлоги та внутрішнє оздоблення і фарбування усередині приміщення".

picture

Виходить, що гроші на ремонт Пархомівської школи були виділені та частина робіт, про яку заявили сьогодні, виконана ще за рік до призначення губернатором Харківської області Олексія Кучера.




Джерело: https://t.me/kucherkh
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися