У Харківській області затвердили бюджет на наступний рік

В облраді затвердили бюджет Харківської області на 2024 рік

Сьогодні в Харківській обласній раді затвердили бюджет області на 2024 рік. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов. Заплановані доходи й видатки на рівні 4,9 млрд грн.

"Основні сили та ресурси спрямовуємо на підтримку тих, хто боронить Україну і наближає нашу спільну Перемогу. Обороноздатність – наш головний пріоритет. В тому числі це програми підтримки наших захисників та захисниць, соціальний захист членів родин бійців та ін. Дуже важливі заходи!

Також першочергово кошти спрямовуємо на фінансування медицини, освіти, соціального захисту жителів Харківщини та відновлення цивільної інфраструктури", – зазначив очільник області.

Він повідомив, що з 1 січня 2024 року буде підвищено розмір мінімальної заробітної плати, який становитиме 7100 гривень, а з квітня – 8 тисяч.

До місцевих бюджетів області буде спрямовано 200 мільйонів гривень у вигляді дотацій та субвенцій з державного бюджету.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові стався скандал за участі військового: поліція відкрила провадження

Військовий Ярослав Дрей на своїй сторінці у Фейсбук розповів, що 6 грудня він разом з дружиною запаркував машину біля свого дому. За словами Ярослава, до нього невдовзі підʼїхала машина, водій якої агресивно почав вимагати, щоб військовий перепаркувався. Після суперечки 23-річний водій другої машини підійшов до Ярослава і вдарив його ножем в груди.

Ярослав каже, що заблокував удар і сам у свою чергу вдарив нападника рукою в голову. Далі, за словами Ярослава, йому викликали швидку і поліцію. В лікарні йому зашивали рану від ножа під загальним наркозом.

Як у поліції прокоментували інцидент — читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися