У Харкові відновив роботу ТЦ, який не працював з 1 березня (ФОТО)

Магазин працюватиме при відключенні електроенергії - торговий об'єкт забезпечений генератором

У п'ятницю, 23 грудня, відновив роботу торговельний центр МЕТРО на проспекті Гагаріна. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

На гарячій лінії компанії розповіли, що у Харкові працювало два ТЦ МЕТРО, проте відновив роботу поки один. Магазин працюватиме при відключенні електроенергії - торговий об'єкт забезпечений генератором. Однак, якщо оголошено сигнал повітряної тривоги, ТЦ припиняє роботу, а працівники проходять в укриття.

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов зазначив, що торговельна мережа не припиняла діяльність – МЕТРО допомагало українським захисникам та містянам. І продовжує займатися цією справою. “МЕТРО відновило роботу у звичному режимі.  І те, що бізнес повертається у Харківську область – найкраще демонструє віру в ЗСУ, Україну та Перемогу”, - наголосив очільник Харківської ОВА.

Начальник управління з питань регіонального розвитку Компанії “МЕТРО Кеш енд Кері Україна” Арсен Старченко зазначив, що продовжили працювати у ТЦ співробітники, які працювали тут до початку повномасштабної російської збройної агресії.

Арсен Старченко розповів, що з 1 березня ТЦ припинив роботу у зв’язку з небезпекою. При цьому торговельна мережа весь цей час не припиняла співпрацювати з Харківською ОВА. Також ТЦ підтримував харків’ян - харчовими продуктами та непродовольчими товарами. “Також направляли допомогу нашим захисникам і жителям звільнених територій”, - зазначив Арсен Старченко.

За його словами, з початку війни компанія “МЕТРО Кеш енд Кері Україна” направила військовим, благодійним організаціям та жителям звільнених територій близько:

  • 416 тонн харчових продуктів,

  • 32 тонни засобів побутової хімії та індивідуальної гігієни,

  • 27 тонн непродовольчих товарів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові відновили роботу близько 80% від довоєнної кількості супермаркетів та близько 70% аптек.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися