Які сфери бізнесу цікавлять польських підприємців на Харківщині

Делегацію Спілки підприємців та роботодавців Польщі запросили на Харківщину, щоб ознайомитися з виробничими потужностями регіону

Спілка підприємців та роботодавців Польщі планує допомагати бізнесу у Харківській області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

Заступник Євген Іванов провів онлайн-зустріч із віцепрезидент Спілки підприємців та роботодавців Польщі (ZPP) Марціном Новацьким. Під час зустрічі говорили про співпрацю підприємців області з польськими і європейськими колегами.

Євген Іванов зауважив, що основними галузями підприємництва Харківської області є важка промисловість, IT-сфера та агрокомплекс. В межах подальшої співпраці влада регіону запропонувала укласти тристоронній меморандум між Харківською ОВА, Асоціацією приватних роботодавців та ZPP. “Це дасть змогу підприємцям регіону напряму співпрацювати із колегами з Польщі”, - зазначив Євген Іванов.

Крім того, під час зустрічі запланували візит делегації Спілки підприємців та роботодавців Польщі на Харківщину задля ознайомлення з виробничим потенціалом регіону. Марцін Новацький наголосив, що Харків – це перш за все потужний промисловий центр. “Тому ми хочемо з вами співпрацювати й бути якомога ближчими. Наша філія у Києві продовжує працювати та наша мета – допомога українському бізнесу, в тому числі у реалізації послуг та продукції”, - зазначив віцепрезидент Спілки підприємців та роботодавців Польщі.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що жителям Харківщини пропонують пройти навчання зі створення та розвитку бізнесу.

Детальніше про можливості для бізнесу в Харківській області читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися