До Харківщини запросять бізнес-делегацію: як це вплине на відновлення

Харківщину відвідала урядова делегація Чеської Республіки з питань відновлення України

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов обговорив посилення співпраці з урядовим уповноваженим Чеської Республіки з питань відновлення України Томашем Копечним. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ХОВА.

Олег Синєгубов подякував чеській делегації за суттєву підтримку та відчутну допомогу Харківщині.

"Головна тема обговорення – визначення напрямків посилення нашої співпраці з Чехією в питаннях відновлення Харківської області. Зокрема, це відновлення медичних та освітніх закладів та інших соціальних об'єктів на деокупованих територіях, допомога енергетичній інфраструктурі Харківщини тощо", – сказав Олег Синєгубов.

Також учора передали до Чугуєва отримане за сприяння Чехії обладнання призначене для ефективного виробництва теплової та електричної енергії.

"Ми зможемо також співпрацювати з Харківською областю стосовно укриттів у закладах освіти. Невдовзі плануємо запросити до регіону бізнес-делегацію, яка особисто ознайомиться з ситуацією та проаналізує свої можливості щодо фінансування. До наших проєктів зможемо також долучити й інші країни", – додав Томаш Копечний.

Окрім того, чеська делегація відвідала гуманітарну їдальню та мостові споруди, які нещодавно встановили в смт Печеніги Чугуївського району.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У ТРЦ "Нікольський" відбудеться "Битва Харкова": як зареєструватися

У Харкові стартувала реєстрація на участь у змаганні з брейкінгу "Битва Харкова – 2023", яке пройде 15 липня у ТРЦ "Нікольський". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Найсильніших визначать у таких категоріях: "Starter", "Beginner", "Amateur" і "Pro". Взяти участь у змаганнях можуть всі охочі: у дитячій і підлітковій категоріях - з усіх міст та областей України, у категорії "Pro" - лише з Харкова.

Як зареєструватися та коли відбудеться подія – читайте за посиланням. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися