Азербайджан готовий брати участь у відновленні Харкова – що у пріоритеті

Ігор Терехов зустрівся з послом Азербайджану

Азербайджанська делегація на чолі з Послом Азербайджану в Україні Сеймуром Мардалієвим 27 липня відвідала Харків про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Під час зустрічі з Харківським міським головою Ігорем Тереховим сторони обговорили перспективні напрямки співробітництва у соціальній та інфраструктурній сферах.

Мер привітав Сеймура Мардалієва з призначенням на посаду, подякував народу Азербайджану за гуманітарну підтримку Харкова під час війни та наголосив на важливості розвитку співпраці між харківським та азербайджанським бізнесом.

За словами Ігоря Терехова, незважаючи на війну, Харків уже став на шлях відновлення. Очільник міста поділився планами та окреслив шляхи міжрегіональної взаємодії.

"Для нас найважливіше - відновлення економіки. Крім того, у пріоритеті - інновації. Зараз ми активно працюємо з закордонними інвесторами. Демонструємо їм наш потенціал, пільги та гарантії, які може надати місто. Зрозуміло, що через війну багато компаній перенесли свій бізнес в інші регіони, але ми працюємо над тим, щоб повернути їх та залучити іноземний капітал", - наголосив Ігор Терехов.

Сеймур Мардалієв подякував міській владі за допомогу в евакуації громадян Азербайджану під час активних обстрілів міста і висловив сподівання на подальший розвиток відносин з Харковом.

"Безумовно, ми зацікавлені в тому, щоб взяти участь у відновленні України та Харкова. Тим більше, що ми вже маємо досвід відновлення. Вже опрацювали і концепцію "розумних міст", яка може бути вам цікавою", - зазначив Сеймур Мардалієв.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Харків’ян застерігають: шахраї придумали нову схему

Центр протидії дезінформації застерігає українців про нові шахрайські схеми.

У Facebook зловмисники масово тегають публічні сторінки або надсилають користувачам спам-повідомлення. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Центру протидії дезінформації.

Мета такої розсилки — змусити користувачів перейти за посиланням, щоб у подальшому заволодіти доступом до сторінок власників у соцмережі.

Що пишуть шахраї у повідомленнях та що з ними робити – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися