У Харківській області відновлюють роботу деяких продуктових ринків

Дозволи на роботу ринки отримають тільки при виконанні жорстких санітарних вимог

За рішенням регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій продуктові ринки можуть працювати, починаючи з 30 квітня. Про це розповіли у відділі комунікації Харківської облдержадміністрації.

Роботу деяких ринків регіону вирішили відновити за вимог постанови головного державного санітарного лікаря України від 27 квітня. Дозволи на роботу ринки отримають тільки при виконанні жорстких санітарних вимог.

Також в ході засідання комісії в. о. головного санітарного лікаря Харківської області Любов Махота підкреслила, що не працюватимуть продовольчі ринки в населених пунктах, де зафіксовано велику кількість захворювань COVID-19. Це, зокрема, місто Валки і село Високопілля Валківського району, Зміїв і кілька населених пунктів Зміївського, Харківського районів та інші.

На ринках, які відновлять торгівлю, співробітники Держпродпотребслужби в Харківській області проводитимуть щоденні позапланові перевірки дотримання протиепідемічних вимог. Згідно з рішенням комісії на кожному продуктовому ринку протягом усього часу його роботи мають бути присутніми не менше двох інспекторів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в Харківській області зафіксовано 25 нових випадків коронавірусу.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися