У ХОДА до проведення тендеру почали працювати з будівельною компанією-фігурантом кримінальних справ, - ЗМІ

На графіку виконання ремонтних робіт ще не було номера договору та дати, але вже стояв підпис директора Департаменту капітального будівництва ХОДА Белоцкого

Директор Департаменту капітального будівництва Харківської облдержадміністрації Олексій Білоцький ще до проведення тендеру погодив графік виконання робіт з компанією. Про це передає Вечірній Харків.

Згідно з повідомленням, 18 червня, відбулося розкриття пропозицій, в тендері на капітальний ремонт покриття покрівлі навчального корпусу КЗОЗ "Богодухівський медичний коледж". Переможцем тендеру виявилося ТОВ "Оргкровля і К" (ЄДРПОУ 38677112), яке обійшло 3-х конкурентів, запропонувавши кращу ціну - 909 тисяч гривень, що на 422 тисяч нижчою пропозиції найближчого конкурента.

Серед опублікованих документів ТОВ "Оргкровля і К" був графік виконання ремонтних робіт, на якому не було номера договору та дати, але вже стояв підпис директора Департаменту капітального будівництва ХОДА Білоцького.

Компанія також оприлюднила "довідку про погодження проекту календарного графікау виконання робіт". Згідно з цим документом, керівництво Богодухівського коледжу не погодилося підписувати проект, тому графік учасника погодив безпосередньо організатор торгів - Департамент капітального будівництва ХОДА в особі його директора Олексія Білоцького.

Згідно з даними, опублікованими в системі YouControl, в 2016-2018 роках ТОВ "Оргкровля і К" було фігурантом кримінальних справ. Зокрема, кримінальні справи стосувалися відмивання коштів бюджету місті Дніпро. На думку правоохоронців, викладеному в суді, ТОВ "Оргкровля і К" є транзитно-конвертуючим підприємством.

picture



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися