Вбивство закоханих на Великдень у Харкові - поліція розкрила злочин (подробиці)

Співмешканців у їхньому власному помешканні вбив приятель

Харківська Національна поліція змогла оперативно розшукати підозрюваного у скоєнні подвійного вбивства на Великдень. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив начальник поліції Харківської області Андрій Рубель.

"Подвійне вбивство розкрито. Злочинця затримано. Поліцейські оперативно спрацювали", - написав очільник харківських правоохоронців.

За його словами, вбивцею виявився приятель загиблих, 22-річний хлопець.

Підозрюваному загрожує обвинувачення в умисному вбивстві за ч. 2 статті 115 ККУ. Максимальна санкція статті передбачає покарання у вигляді довічного ув'язнення, мінімальна - 15 років позбавлення волі.

Андрій Рубель подякував за проведені оперативні слідчо-розшукові дії та злагоджену роботу криміналістам, кінологам, слідчим та оперативникам.

Про причини та мотиви скоєння страшного злочину у поліції все ще не повідомляють.

Нагадаємо, 2 травня на вулиці Дружби Народів у Харкові у помешканні мати знайшла вбитими свого 29-річного сина та його 24-річну дівчину. У обох були чисельні ножові колото-різані поранення. Жінка прийшла провідати закоханих ввечері на Великдень. У поліцію про скоєння злочину вона повідомила о 20:30.

"Коментарі" повідомляли, що на місці пригоди працювало керівництво ГУНП в Харківській області, слідчо-оперативна група і керівництво Харківського районного управління поліції № 2, кінологічна служба, криміналістична лабораторія. Правоохоронці одразу розпочали оперативно-розшукові дії, аби знайти ймовірного вбивцю двох людей. На пошук та затримання підозрюваного поліцейські витратили трохи більше ніж добу.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися