Чоловік, який напередодні стріляв у ресторані в Харкові, втік з-під варти, щоб захистити дружину - деталі

Стрілок приніс автомат, щоб захистити свою дружину від "криміналітету"

Стрілок з автоматом, який пізно вночі з 20 на 21 серпня влаштував стрілянину в харківському ресторані, на той момент відбував покарання. Таку інформацію повідомили в NewsRoom з посиланням на власні джерела.

Чоловік перебував удома під домашнім арештом згідно з рішенням суду. Його дружина вирушила в ресторан "Biani" відпочивати. Через деякий час у закладі її почали ображати представники "місцевого криміналітету", вона повідомила про це чоловікові. Той покинув місце відбування свого покарання і приїхав у ресторан.

На місці зав'язалася перепалка, винуватців інциденту було більше, тому чоловік вирушив додому і повернувся вже з автоматом.

Також на місці був його товариш, який намагався не допустити погіршення ситуації й заблокував автомобілю стрілка проїзд до місця. Це не завадило чоловікові вийти з машини, взяти з собою автомат і відправитися назад у ресторан.

Там він зробив два постріли чергами у повітря.

Нагадаємо, що подія трапилася близько 4 ранку 21 серпня на вулиці Ярослава Мудрого. Момент пострілів і реакції оточуючих на них потрапив на відео реєстратора в автомобілях, що знаходилися неподалік. Також на відео зняли чоловіка якраз у той момент, коли він з автоматом в руках заходив до ресторану.

"Коментарі" повідомляли про те, що в поліції з'ясували особу стрільця. Ним виявився чоловік у віці 28 років, але його місцеперебування було невідоме. Про наявність чи відсутність жертв і постраждалих у поліції не повідомили. Справу кваліфікували за статтею 296 КК: хуліганство з використанням вогнепальної зброї. Вона передбачає від 3 до 7 років тюремного ув'язнення.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися