Що сталося на вулиці Миру в Харкові (ФОТО)

Невідомий чоловік зірвав з шиї жінки золотий ланцюжок з хрестиком

Харківські поліцейські викрили чоловіка, який на вулиці пограбував жінку. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

У поліції розповіли, що 21 вересня до відділу поліції № 1 ХРУП №2 надійшло повідомлення від 55-річної жінки. Вона розповіла, що по вулиці Миру невідомий чоловік зірвав з шиї золотий ланцюжок з хрестиком. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України. 

“Співробітники УКР ГУНП в Харківській області разом з працівниками ВП №1 ХРУП №2 ГУНП в Харківській області встановили особу, причетну до скоєння злочину. Ним виявився 34-річний чоловік раніше судимий за скоєння майнових злочинів. Також він мав при собі довідку, що перебуває на замісній терапії, як особа, що вживає наркотичні речовини”, - повідомили в поліції.  

Вирішується питання про повідомлення чоловіку про підозру у скоєнні грабежу та обрання запобіжного заходу.

pictureРаніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що контррозвідка Служби безпеки нейтралізувала агентурну мережу головного управління генштабу зс рф (відомого як гру), яка діяла у Харківській та Житомирській областях. 

У результаті спецоперації було затримано трьох агентів російської воєнної розвідки, серед яких – громадянин росії. Їхні поплічники, за вказівкою окупантів, збирали інформацію про місця дислокації та переміщення Сил оборони на території обох регіонів. Також вони приховано відстежувати інформацію про повітряні атаки рф на місцеві об’єкти критичної та соціальної інфраструктури. Потім цю інформацію направляли до гру “звіти” про можливі “прильоти”.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися