Небезпечний контент: за що мешканцю Харкова загрожує 6 років ув'язнення (ФОТО)

Зловмиснику оголосили про підозру

У Харкові слідчі повідомили про підозру чоловіку - він зберігав дитячі порнографічні фото та відео. Про це повідомляють “Коментарі. Харків” з посиланням на поліцію Харківської області.

У поліції розповіли, що зловмисник завантажував заборонену порнографічну продукцію з мережі Інтернет та зберігав її на персональному комп'ютері для перегляду. 

Під час санкціонованого обшуку у квартирі 51-річного чоловіка правоохоронці виявили на комп'ютері файли з дитячою порнографією.

Відповідно до висновків судової мистецтвознавчої експертизи, вилучені файли мають порнографічний характер і належать до дитячої порнографії.

“Слідчі Харківського районного управління поліції № 2 за оперативним супроводом управління міграційної поліції ГУНП в Харківській області повідомили зловмиснику про підозру за ч. 1 ст. 301-1 (одержання доступу до дитячої порнографії з використанням інформаційно-телекомунікаційних систем чи технологій або умисне її придбання, або умисне зберігання, ввезення в Україну, перевезення чи інше переміщення дитячої порнографії без мети збуту чи розповсюдження) Кримінального кодексу України”, - уточнили у поліції.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до 6 років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на процесуального керівництва Харківської обласної прокуратури викрито чотирьох молодиків, які наживались на довірливих громадянах.

Детальніше про шахрайську схему читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися