Обкрадав супермаркети та виривав із землі металеві урни: як покарали харків'янина

Зловмисник вчинив 45 епізодів злочинів

У Харкові суд визнав винним харків’янина у крадіжках та замаху на них (ч. 4. ст. 185, ч. 2 ст. 15 ч. 4 ст. 185 КК України). Йому призначено покарання у виді 5 років 6 місяців позбавлення волі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківську обласну прокуратуру. 

У суді прокурори довели, що 41-річний чоловік вчинив низку крадіжок. Зазначається, що його раніше притягували до кримінальної відповідальності за крадіжки, до того ж у нього не знята і не погашена судимість. Попри це він упродовж 2023 року вчинив 45 епізодів злочинів.  

Зловмисник “спеціалізувався” одразу на двох напрямах: обкрадав супермаркети, звідки виносив товари, не оплативши їх, а також виривав із землі металеві урни, розташовані на прибудинкових територіях, щоб надалі здати метал і таким чином заробити. Своїми діями чоловік завдав збитків КП "Жилкомсервіс".  

Співробітники поліції викрили зловмисника на початку квітня минулого року безпосередньо під час його “роботи”.

У судовому засіданні обвинувачений повністю визнав вину. Зараз триває строк на апеляційне оскарження.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у метрополітені Харкова правоохоронці виявили двох громадян, які перебували у розшуку.  На станції метро “Академіка Павлова” правоохоронці зупинили 38-річного харків’янина. Правоохоронці з'ясували, що з 2017 року він розшукується за вчинення кримінальних порушень за ч. 3 ст. 204 та за ч. 2 ст. 199 Кримінального кодексу України.

Що скоїв зловмисник, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися