На Харків йде атлантичний циклон: Сніг, погіршення погоди та сильний вітер

У Харкові випав весняний сніг

У Харкові та області сьогодні, 13 березня, очікується погіршення погоди. За даними Харківського регіонального центру з гідрометеорології, це наслідок переміщення через територію України атлантичного циклону Klaus.

F_oYhYMAGBXXagAuPwU2LA6TU.png

Відзначається, що температура повітря в області буде від 1 до 6 градусів тепла, а в Харкові від 2 до 4 градусів тепла. Південний вітер (7 - 12 м / с) буде супроводжуватися поривами від 15 до 20 м / с.

Неділя, 14 березня, зустріне харків'ян невеликим снігом і температурою від 3 градусів морозу до 2 градусів тепла вночі. Буде хмарно, але з проясненнями, а вже вдень істотних опадів не буде, і температура підніметься до 3-8 градусів тепла.

У понеділок, 15 березня, обіцяють ясну погоду, а температура вдень підніметься до 10. Але вже з 16 березня і до 20 березня місто буде засипати мокрий сніг або просто сніг. Температура поступово знизиться від 3 до 0 вдень та від 0 до -3 вночі.

Нагадаємо, харківський лікар обурився, що в Україні не можна нормально попрощатися з померлими від COVID-19, і заявив, що виконавча влада не змогла захистити українців.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися