Вихідні зустрінуть харків'ян дощовою погодою

Харків'янам розповіли яка буде погода у вихідні

У Харкові на вихідних, 3 та 4 квітня, очікується дощова погода. Про це повідомили в Харківському регіональному центрі з гідрометеорології.

У суботу в області буде хмарно з проясненнями. Вночі помірний дощ. Вдень без істотних опадів, лише у східній  половині області невеликий дощ. Вітер північно-західний, 7 — 12 м/с. Температура повітря: вночі  1 — 6° тепла, вдень 7 — 12° тепла. По місту:  вночі помірний дощ, вдень без істотних опадів. Температура повітря: вночі  3 — 5 ° тепла, вдень 9 — 11° тепла.

Також в гідрометцентрі зазначили, що березень 2021 року на Харківщині виявився у межах кліматичної норми. Середньомісячна температура повітря по області склала 0,4 - 1,4° тепла, кількість опадів від 13 до 31 мм, що складає приблизно 35 - 70% від середніх багаторічних показників. Найбільш зволоженими опинились південні райони області. Сніговий покрив впродовж місяця був нестійким і дорівнював 1 - 5 см. Найнижча температура (-16,9 °C) була відмічена у Великому Бурлуку 12 березня, а найбільш висока (+15,4 °C) - в Ізюмі 31 березня.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися